1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
işte bu bebeğim işte bu :D bench press müsabakası yapalım mı beyler? :D

bir de demircan256 zaten neden başta M dedi anlamadım. abi yani ben L giyiyorum sen de L giyersin herhalde senin omuzlar iyi çünkü..

R10 : Kardeşim...normalde tüm tişörtler M beden di....gömleklerde aynı şekilde ama gömleklerde artık L beden giyiyorum...evet omuzlardan dolayı artık M kaldırmıyo.....ancak dar kesim olunca rahatsız oluyorum artık rahat olmuyor..ancak normal kesim olunca M beden tam oluyor..tabi bunlar tişört için geçerli...

ama sende L benden giyiyor isen..bundan sonra M benden giyen top olsun :D

R10 : Kardeşim...normalde tüm tişörtler M beden di....gömleklerde aynı şekilde ama gömleklerde artık L beden giyiyorum...evet omuzlardan dolayı artık M kaldırmıyo.....ancak dar kesim olunca rahatsız oluyorum artık rahat olmuyor..ancak normal kesim olunca M beden tam oluyor..tabi bunlar tişört için geçerli...

ama sende L benden giyiyor isen..bundan sonra M benden giyen top olsun :D

abi yanlışın olmasın bak şimdi kontrol ettim normal kesim olanların hepsi L. modellerde yani hakikaten normal kesim. beni zaten gördün 78-79 kiloyum sen de herhalde 81din yani sen de L giymezsen... :D

abi yanlışın olmasın bak şimdi kontrol ettim normal kesim olanların hepsi L. modellerde yani hakikaten normal kesim. beni zaten gördün 78-79 kiloyum sen de herhalde 81din yani sen de L giymezsen... :D

Şimdi şöyle anlatayım kardeşim ...

İşyerinde (güvenlik işi) şirketib verdiği gömlekler normal kesim gömlek...ve ben bu gömleklerde ve normalde giydiğim gömleklerdede 2 yani M beden giyiyorum..

İşyerinde giydiğim gömlekler şu şekilde...

omuz-göğüs alanları idare eder iyi duruyor koltuk altları çok az sıksada iyi...ancak karın bölgem çok bol oluyor kat kat oluyor pantolon içine koyarken...

şimdi gelde L beden gömlek giy...

biri bana yardım etsin hakikatten çok derin bir yarama bastın :)

Şimdi şöyle anlatayım kardeşim ...

İşyerinde (güvenlik işi) şirketib verdiği gömlekler normal kesim gömlek...ve ben bu gömleklerde ve normalde giydiğim gömleklerdede 2 yani M beden giyiyorum..

İşyerinde giydiğim gömlekler şu şekilde...

omuz-göğüs alanları idare eder iyi duruyor koltuk altları çok az sıksada iyi...ancak karın bölgem çok bol oluyor kat kat oluyor pantolon içine koyarken...

şimdi gelde L beden gömlek giy...

biri bana yardım etsin hakikatten çok derin bir yarama bastın :)

doğru söylüyorsun bedeni yaparken kişinin belinin de geniş olacağını düşünerek yapıyorlar.

en iyisi belde de 85'in altına düşmemek, hiç birimiz abdominaller için filan uğraşmayalım, hafiften göbeğimiz olsun tamam :D

gömlekte dediğin sorun bende de oluyor, 38-39 beden gömlekler omuzdan ve kanattan hiç olmazken belden iyi duruyor, 40 biraz ideal gibi oluyor ama omuzlar yine hafiften sıkar gibi, 41-42 bedende ise omuzlar ferahlamasına ve güzel de durmasına rağmen bu sefer belden bol duruyor

hayır daraltmaya da korkuyorum neticede epey gencim daha çok kilo alıp veririm, güzel güzel gömlekleri heba etmemek lazım...

Arkadaşlar tişörtler geçikti farkındayım ama vaz geçtim sanmayın sakın bayram öncesi olduğu için işlerim ve dikim yapacak arkadaşlar çok yoğun olduğundan geçikme yaşıyoruz ama en kısa zamanda elinizde olacak tişörtlerinizthums:. saygılar.

Evet akadaşlar geçiktiği için üzgünüm ama bayram dolayısıyla böyle oldu. T-shirtler dikildi pazartesi baskıya girecek ve işlem tamam olacak inşallah thums:
salı gün inşallah bir bluşma ayarlaya bilirsek elden teslim edebilirim ;).

abı ben bosum herzman :) olmadı sen bana verırısın ben dagıtrım herkese :)

baran abıyle bulusuyoruz arad verebılırım :)

ramses bızım salona yakın gelır alır :)

burak ve hakım abı ıle aynı salondayım verebılırım :)

burak ( angrhun) ıle yıne bı gun bulusabılırım yada bızım salona gelır bır cumartesı :)

yavuz ıse sıkıysa gelsın alsın :) saka bır yana baran abıyle bulusunca bu kez yavuzda gelır veırırım ıkısınede :)

burak ( angrhun) ıle yıne bı gun bulusabılırım yada bızım salona gelır bır cumartesı :)

yavuz ıse sıkıysa gelsın alsın :) saka bır yana baran abıyle bulusunca bu kez yavuzda gelır veırırım ıkısınede :)

Tamam o zaman benim için çok iyi olur ben pazartesi işlem bitince seni arayacağım sana zahmet olacak ama dağıtma işini sen haledersen süper olur :) thums:

Sezer e verirsen dağıtma işini biz hallederiz ...

Tekrardan Teşekküler ...

Valla çok iyi olur dostum.Benim okulum olduğu için haftanın 5 günü doluyum.Salon çapa civarındaydı sanırım.Detaylar belirlendiğinde gelir alırım sana zahmet (:

king başta oturmuş yine (sezer) ne haber bilsem gelmeye çalışırdım. 2 sene geçti aradan sen yine büyümüşün bende parçalandım fakat hala big man dolaşıyorum. güzel bir buluşma olmuş birdahakine kısmetse geliriz artık..

king başta oturmuş yine (sezer) ne haber bilsem gelmeye çalışırdım. 2 sene geçti aradan sen yine büyümüşün bende parçalandım fakat hala big man dolaşıyorum. güzel bir buluşma olmuş birdahakine kısmetse geliriz artık..

ıyıdır ya napalım bıldıgın gıbı hep kutle hep kutle :)

sen hep ıyısın zaten :) ve hep bıg mansın zaten gelsen kucuk kalırdım yanında ben :)

ve evet gelecek bulusmaya kesınlıkle gel zaten anadolu yakasında olcak dıger bulusma :)

bende dıyete gırdım parcalancaz artık bızde :)

vallahi son 1 aydır literatürde bir adı varmı bilmiyorum fakat doğal beslenmeye özen gösteriyorum düşüncelerim çok değişti doğal olmayan katkı maddeli hiçbir besini tüketmiyorum. diyet büskivilerde buna dahil sebze,meyve,et,karbonhidrat olarakda yulaf pirinç ve patates. mükemmel gelişme sağlıyor. protein tozu bile almıyorum sen düşün:) yediğimin ne olduğunu biliyorum sosyal ortamdada sıkıntı olmuyor.

yatmadan yiyeceğim son öğünde

250 gr haslama tavuk göğsü
4 yumurta beyazı
100 gr brokoli
2 adet havuç
1 adet salatalık
1 diş sarımsak (özellikle gece çevreye zarar mağlum:)

vallahi son 1 aydır literatürde bir adı varmı bilmiyorum fakat doğal beslenmeye özen gösteriyorum düşüncelerim çok değişti doğal olmayan katkı maddeli hiçbir besini tüketmiyorum. diyet büskivilerde buna dahil sebze,meyve,et,karbonhidrat olarakda yulaf pirinç ve patates. mükemmel gelişme sağlıyor. protein tozu bile almıyorum sen düşün:) yediğimin ne olduğunu biliyorum sosyal ortamdada sıkıntı olmuyor.

yatmadan yiyeceğim son öğünde

250 gr haslama tavuk göğsü
4 yumurta beyazı
100 gr brokoli
2 adet havuç
1 adet salatalık
1 diş sarımsak (özellikle gece çevreye zarar mağlum:)

zaten gelısmeye buyumey elverıslı bır yapın var senın :) ek besın almasan bıle gerkeen besınlerı saglarsan bence oldukca ıyı olucaksındır kı zaten oldukca ıyısın :)

bu arada jarhead tanımayan arkadaslar ıcın sole ozetlım kendısını . 190 boylarında ırı yapılı ırı kemıklı genıs omuzlu hanı derler ya herkul fızıgı dıye aynı o sekılde bırıdır kendısı

onun yanında kucuk kalmıyorsanzı bılınkı bu ıs sızın ıcın olmustur artık :)

zaten gelısmeye buyumey elverıslı bır yapın var senın :) ek besın almasan bıle gerkeen besınlerı saglarsan bence oldukca ıyı olucaksındır kı zaten oldukca ıyısın :)

bu arada jarhead tanımayan arkadaslar ıcın sole ozetlım kendısını . 190 boylarında ırı yapılı ırı kemıklı genıs omuzlu hanı derler ya herkul fızıgı dıye aynı o sekılde bırıdır kendısı

onun yanında kucuk kalmıyorsanzı bılınkı bu ıs sızın ıcın olmustur artık :)

ıltıfatların için teşekkürler sezer.. asıl senin gibi bilgili bir sporcu bu şekilde söz ediyorsa bizden o zaman olmuşuz demektir. teşekkürler.

Bir daha ki buluşmaya bekliyoruz inşallah jarhead...

Back
Yukarı