sultanmehmed
Üye
aynen yarın salona gidicem.gelişmeleri söylücem.
malum tatilden döndüm yorgunum![]()
Tatil de ne tatil ama di mi

Kesin 3 cm kaybetmişsindir kollardan

aynen yarın salona gidicem.gelişmeleri söylücem.
malum tatilden döndüm yorgunum![]()
Tatil de ne tatil ama di mi![]()
Kesin 3 cm kaybetmişsindir kollardan![]()
![]()
oov . hiçbişeyden haberimiz olmuyo bea? tshrit basılmş dağıtılacak nerdeyse teessüf ederim![]()
abi tshrtte değilimde sınav zamanıydı malum tıp.. yağlandım ve formdan düştümbiara buluşalım açıyoruz arayı bak
![]()
bulusalım tabı![]()
sınavlarında basarılar zor bır bolumdesın sen![]()
T-shirtler sonunda Danny Boy verdim sağ olsun dağıtma işini üslendi bu gün geldi yanıma kendisi çok güzel muhabett ettik bilgilerinden biraz daha bilgi katım kendi bilgilerime çok sayıdeğer bir arkadaş Allah razı olsun kendisinden ve tabi diğer Bodyforumtr ailesinden.
Umarım beğenirsiniz giydiğinizde birer resimde eklersiniz burayaartık...
Bir zaman versin herkes buluşalım.
Bende özledim ekibi.
Ama daha yeni girdim küre.
Kütlem çok iyi değil.
Şimdiden söyleyim![]()
Herkeste bir heyecan var bir an önce buluşma olsun diye.
Taksimde özlemiştir bodyci gençliği.
R10 gel sen ben sana autocad çalıştırırım![]()
Eski salona gidiyordum.Daha bugün gittim yeni salona.Beni üye yapan elemanı yakalayamadım ama.autocad ne bea sen bana kontrol teorisi ile matbaa otomasyonunu öğret abi![]()
26 sına kadar 5 vizem var, yol uzun![]()
bir de şunu sorayım, salon buluşması yapmayacak mıydık? yalan mı oldu yoksa o iş![]()
sultanmehmed en altta, onun yerinde olsam bu organizasyonu protesto ederdim![]()
hemen buluşmayalım he bu arada. 26sına kadar full doluyum malum vizeler vs. 26 kasımdan biraz ileri bir tarihte olursa sevinirim.
Herkeste bir heyecan var bir an önce buluşma olsun diye.
Taksimde özlemiştir bodyci gençliği.
R10 gel sen ben sana autocad çalıştırırım![]()
autocad ne bea sen bana kontrol teorisi ile matbaa otomasyonunu öğret abi![]()
26 sına kadar 5 vizem var, yol uzun![]()
bir de şunu sorayım, salon buluşması yapmayacak mıydık? yalan mı oldu yoksa o iş![]()
Eski salona gidiyordum.Daha bugün gittim yeni salona.Beni üye yapan elemanı yakalayamadım ama.
Onu yakalarsam hallederim diye umuyorum.
Niye çağırmıyorsunuzaynen abı gecen bız bu burakla gıttıkde ( sultanmehmed) sınemaya falan ozletmıyoruz yaı![]()
Niye çağırmıyorsunuz
barbar conanamı gittiniz?
burağa bırakmamışsındır umarım film seçimini
o 2 film bi aradaya gider anca![]()
sezer önceden çalışıyor derslerine, hem de paso ot yiyor. iyice inek oldu başımıza (kiloyla ilgili espri yapmayacağım ama 3. bir lafta oradan gelebilirdi yani...)![]()
burakla sinema filan gençler siz niyeti bozdunuz anlaşılan![]()
(3. sayfa haberi = istanbul acıbademde bir spor salonunda ölü bulunan R10la ilgili soruşturma başlatıldı. uzmanlar R10'un dumbbell ile darp edildiğini düşünüyor)