1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
T-shirtler şu an sezer in elinde arkadaşlar , benden duymuş olmayın ama , hepsini tek tek denemiş üzerine hangi beden olursa onu alıcakmış :D :D

Ben yarın salonda alıcam t-shirti mü..

iletişim için sezerle kontakt kurun :D

T-shirtler şu an sezer in elinde arkadaşlar , benden duymuş olmayın ama , hepsini tek tek denemiş üzerine hangi beden olursa onu alıcakmış :D :D

Ben yarın salonda alıcam t-shirti mü..

iletişim için sezerle kontakt kurun :D

hahahah :)

yok yau denesemde hepsı dar oluyor :)

xxl beden dıkılememıs gakkos arkadasımız xl dıktırmıs saolsun tabı :)

gıydım heryer tam oldu ama omuz ve kolları gormelısınız yanı ole bole degıl :)

R10 ile bana biraz zaman tanıyın yav biraz antreman yapalım.vizeden çıkınca kas falan kalmıyorda :D

R10 ile bana biraz zaman tanıyın yav biraz antreman yapalım.vizeden çıkınca kas falan kalmıyorda :D

Salondaki göstereceğin kötü performans için vizeleri göstererek zemin hazırlamaya çalışmayalım lütfen :D

yok bea salonu aksatmadım çok şükür. inşallah bugün fizik1 de salonu aksatmamanın ödülünü almam :D

Sanki incline bench press kaç derecelik bir açıyla çekilir diye soru geldi:D

keşke :D SI birim sistemi, dairesel hareket, iş-enerji zart zurtundan var. işte 4 yıldır lisede gördüğümüzün aynısı aslında ama adı vize olunca tırsıyor insan. bir de tabi değişken kuvvetin yaptığı işi integralle filan hesaplamak gerekince insan bir şaşırıyor :D

keşke :D SI birim sistemi, dairesel hareket, iş-enerji zart zurtundan var. işte 4 yıldır lisede gördüğümüzün aynısı aslında ama adı vize olunca tırsıyor insan. bir de tabi değişken kuvvetin yaptığı işi integralle filan hesaplamak gerekince insan bir şaşırıyor :D

benim gibi 3. defa Fizik 1 alınca şaşırma falan kalmıyor insanda :D

Bugün elimde olacak t-shirt , görüşlerimi yazarım abi..
bekliyorum :) bakalım inşallah beğenirsiniz. :o

beyler tshrtler harika olmuş hayran kaldım ya . teşekkürler abi ellrine sağlık.

Sağol benim istediğim tam olmadı ama buda iyidir sanırım :) önemli olan manevi değeri.

thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:54 ----------

Beyler salon işini hallettim.
Ne zaman size uygunsa ayarlayim.
Bana isim soyad verin.

hogan salon için şimdiden sağol ama zaman belirlersek benim gelip gelmeyeceğim belli olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Salon buluşmasını R10 ve Angryhun ın vizeleri bittikten sonra yapalım derim ben...

Hem yoğun bir kamp döneminden çıkan hogan abimiz kendini toparlaması ve vizelerden bunalan R10 ve Angryhun ın kendini toplaması adına 3 Aralık 2011 Cumartesi günü diye bir görüş biliriyorum...

Hogan abi , bu konulara da dikkat etmeni rica ederim...

-Salon ismi açıkça vermeyin , o salonun ne şekilde ayarlandığını biliyorsunuz...
-Burada üye isimleri dışında ad , soyad vermeyelim ..

Genel konuları bu başlık altında konuşalım ama , yukarıda bahsettiğim konuları özel msj ile halledelim...

buluşmayı yine saat 16 dan sonra veya pazar yapsak benim açımdan daha süper olur. veya yine siz erken gidersiniz ben sonradan katılırım aranıza inşallah...

buluşmayı yine saat 16 dan sonra veya pazar yapsak benim açımdan daha süper olur. veya yine siz erken gidersiniz ben sonradan katılırım aranıza inşallah...

buluşma saat 17,00 gibi olur büyük ihtimalle cumartesi günü olursa ...
önce bir gün belirleyelim , saat detayını yine konuşuruz ...

Herkes 03 Aralık 2011 Cumartesi günü için görüş belirtsin ...

3 kişi 3 Aralık Cumartesinde hemfikir , diğer arkadaşların görüşleri neler ?

Back
Yukarı