1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
ben ilk dediğim zman sanırım hata etmişim...yani sana özelden atıcam şimdi bir örnek logolar kalp üzerind eoluyor bildiğim kadarıyla...

evet ben M alayım bir zahmet :)

dikişiler bana kalırsa kalksın..yok herkes o şekilde isterse benimkinin kalkması olursa benşmkini kaldırırsan sevinirim...daha kaliteli duruşu olur o şekilde ;)

yeniden emeğine eline sağlık...

evet kardeşim gönderdiğin örnek doğru sol tarafda oluyor logo bizde oyle yaparız :) dikişlerde dediğin gibi olur thums:

Eklentiler

• SONDURUM.jpg
    SONDURUM.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 356
beyler güzel düşünmüşsünüz bu tişört işini ama ben sırttaki isimleri alfabetik sıraya göre yukarıdan aşağıya yapın derim. hani bir ego çatışması olacağından değil tabi ama daha nizami durur diye önerdim.

Son düzenleme:
Yavuz sen yoksdun harbiden reis..seni kaçırmışız...Tesktilci abi :) ..R10 demirbaştır..eklersek sıokıntı olmaz sanırım...

ama 1 ekim buluşması denmiş. benim ismimin de orada olması doğru olmaz sanki. bir de şimdi benim kalıp sıkıntı o da var. xxxxl üretmek gerekir (hayaller... :D)

ama 1 ekim buluşması denmiş. benim ismimin de orada olması doğru olmaz sanki. bir de şimdi benim kalıp sıkıntı o da var. xxxxl üretmek gerekir (hayaller... :D)

tamam haklısın..başka kişilerde var geri aldım mesajımı duh

aslında tşört beyaz ve dar olursa daha hacimli gösteriyo :D neyse çoğunluğa uyalım. tşört bol gelse bile zamanla dolduracıma inanıyorum.. önümüzdeki idmanlara bakıcaz.. :P galiba en son pumtan sonra beynime az kan gitti.. amuda kalkalım birazda...hyper_enerji patlaması...

beyler güzel düşünmüşsünüz bu tişört işini ama ben sırttaki isimleri alfabetik sıraya göre yukarıdan aşağıya yapın derim. hani bir ego çatışması olacağından değil tabi ama daha nizami durur diye önerdim.

tamamdır Yapılmış say thums:

bu arada benım nıkte degıstı :) onu duzeltırsenız tam olur :)

grı renk cok guzel bu arada :)

tabiki değiştireyim hatırlatman iyi oldu:D

aslında tşört beyaz ve dar olursa daha hacimli gösteriyo :D neyse çoğunluğa uyalım. tşört bol gelse bile zamanla dolduracıma inanıyorum.. önümüzdeki idmanlara bakıcaz.. :P galiba en son pumtan sonra beynime az kan gitti.. amuda kalkalım birazda...hyper_enerji patlaması...

NFSERDAR pump a devam ....;):Dthums:

oo kiimler gelmiş :) aynen gri renk dedidm patladı gitti :)

ya abicim bende bakıyorum dükkanda bu gri neden satışı artı diye ;) harbiden patladı gitti:)

T-shirt in son hali çok güzel , emeğine sağlık gakkoş .. Şimdiden teşekkürler ...
Gri renk zaten herkesin ortak tercihi..
Dikiş mikiş anlamam , ama demircanın dediğine uyarım :D

Bu arada logolar fena beyler , işte takım ruhu ;)

Kasımda bir buluşmayı anadolu yakasında yapcakmışız gibi görünüyor

aynen süper olur. bu arada serdarın avatarının pompa resmi olmasına bittim ben :D

bu arada serdarın avatarının pompa resmi olmasına bittim ben :D

aynen bende şimdi sen diyince farkettim :D

yanlız dikkat ettim ne zaman bir "pump veya tayland" muhabbeti olsa Serdar post atıyor , yoksa ortalıklarda gözükmüyor :badgrin: :badgrin:

aynen bende şimdi sen diyince farkettim :D

yanlız dikkat ettim ne zaman bir "pump veya tayland" muhabbeti olsa Serdar post atıyor , yoksa ortalıklarda gözükmüyor :badgrin: :badgrin:

serdar bomba eleman. 10 yıl sonra filan pump forever isimli film çekecek zaten hissediyorum :D

Beyler son dakika gelişmesini bildiriyorum sizlere ,

Serdar a Hollywood un ünlü film şirketlerinden teklif geldi..
Proje nin ismi "Pumping Men" :D :D :D

Beyler son dakika gelişmesini bildiriyorum sizlere ,

Serdar a Hollywood un ünlü film şirketlerinden teklif geldi..
Proje nin ismi "Pumping Men" :D :D :D

Pumping iron filmine yetişemedi, yetişse kesin oynardı. hatta o filmden direk lou ferrignoyu atıp serdarı alabilirlerdi :D

Back
Yukarı