Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

bu sporu sadece kendin için yapacaksın,kendine saygından yapacaksın,beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin takmayın bence....
ayrıca kadınların büyük bir çoğunluğu gerçek fikirlerini söylemiyor,çünkü gurur yapıyorlar...
sen kaslı sevenini bul,kıymetini çok iyi bilir,çünkü bu sporu yapan kaç erkek var,neslimiz az....

gerçek sevgili,yaptığın sporu anlayan seni destekleyendir.Zaten seni severse kaslı ya da kassız olman onun için çok önemli olmaz.Ve zaten kimse 1 gecede arnold ya da jay olamaz,zamanla kademe kademe geliştiğin için o da alışır ve çok farklı gelmez. thums:

kızlar kasları sevmiyor değiller, sadece ülkemizdeki bilgisizlik had safhada. çoğu insan kız olsun erkek olsun büyün vgcileri ronnie gibi olacak zannediyor. salonda çalışan arkadaşlarım bilir, şu ana kadar en az 100 kez duymuşumdur "abi ben arnold kadar olmak istemiyorum, fit olayım yeter" cümlesini. sanki her isteyen öyle olabilirmiş gibi.. erkekler böyle olunca kızlar da farklı düşünmüyor, bir yılda dorian yates filan olacağız zannediyorlar.

Profesyonel vücut çalışanlara saygı duyuyorum sonuçta bir yaşam tarzı olmuş onlar için ki çoğu bu işten ekmek yiyor bu işi meslek azledib böyle bir hayat sürüyorlar.Ancak hobi ve amatör olarak yapanların sadece iri olucağım düşüncesiyle zararlı hormon ve ilaçları kullanıp sağlıklarını tehlikeye atmalarına bir anlam veremiyorum ki bu işi profesyonel olarak yapanlar yediklerinin gramını bile tartıp öyle yiyip içiyor, yada kullanıcağını protein ve ilaçların tüm içerik ve yan etkilerini hesaplayıp öyle kullanıyorlar.Kaç tane vücut sporuyla uğraşıp da yediklerinin hesabını yapan, kullandığı protein yada ilaçların dozaşını düşünen var.Sağlık giderse ne vücut kalır nede ruh. :)

ben kaslı adam sevmem dıyen kıza ınanmıyorum cunku bunun mumkun olması ımkansız doganın kanunu u kaslı olan guclu olan cekıcıdır bılımsele grmım sımdı ısteyen aratır ogrenır doga konunlarını

pratıke gelırsek kızlar kaslı erkek sevmez cunku etraflarında kaslı erkek olmaz onalrda ayyyy ben sevmem ole kas falan der cunku erısılmez gorunur kaslı erkek ( bahseddıgım kaslı erkek de ole yaglı gobeklı degıl a yanlıs anlamayın ornegın 180 boyunda 90kg % 9-10 yag oranlı erkek )

ben kaslı adam sevmem dıyen kıza ınanmıyorum cunku bunun mumkun olması ımkansız doganın kanunu u kaslı olan guclu olan cekıcıdır bılımsele grmım sımdı ısteyen aratır ogrenır doga konunlarını

pratıke gelırsek kızlar kaslı erkek sevmez cunku etraflarında kaslı erkek olmaz onalrda ayyyy ben sevmem ole kas falan der cunku erısılmez gorunur kaslı erkek ( bahseddıgım kaslı erkek de ole yaglı gobeklı degıl a yanlıs anlamayın ornegın 180 boyunda 90kg % 9-10 yag oranlı erkek )
Birde şu açıdan kaslı erkek sevmezler diye düşünüyorum ki, kaslı bir erkek arkadaşı kaybettikten sonra yerine ikame edilmesi bir hayli güç bu sporu yapan insanların sayısı genele vurunca oldukca az. :) Attan inip eşşeğe binilmez tabiri vardır ya böyle bir ikileme düşmemek istiyorlar kanımca. :D Kullandığım tabir direk değil, anlam itibirayle değerlendirin lütfen, yanlış anlaşılmak istemem.Saygılar. :)

Birde şu açıdan kaslı erkek sevmezler diye düşünüyorum ki, kaslı bir erkek arkadaşı kaybettikten sonra yerine ikame edilmesi bir hayli güç bu sporu yapan insanların sayısı genele vurunca oldukca az. :) Attan inip eşşeğe binilmez tabiri vardır ya böyle bir ikileme düşmemek istiyorlar kanımca. :D Kullandığım tabir direk değil, anlam itibirayle değerlendirin lütfen, yanlış anlaşılmak istemem.Saygılar. :)

benim de aklıma o direkt olan anlamı gelmişti başta :D biraz daha düşündüm de, herhalde ronnie, lee haney, arnold vb insanlar gibi olma "ihtimalimiz" olduğunu düşünüp bu spordan haz etmiyorlar herhalde. ciddi söylüyorum, şu ana kadar hiç "çok kaslı olsun, kolları 45 olsun omuzları göğüsleri sırtı tam olsun" diyen kız görmedim. daha dün birisiyle konuşuyordum, bana dediği şu "ay bu sporu niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum? biraz ince bel, fit olsun yeter". bu fit kelimesini her yerde duymaktan da ayrıca gına geldi. biz sanki bb yapınca ayı gibi oluyoruz, her tarafımız kas olabiliyor sanki de seçim şansımızı kullanıp fit olmaya çalışacağız.

bu işe bir tren yolculuğu gibi bakmak lazım bunun son durağı yok gider.. ve bu yolculuğa katlanamayanlar erken iner bunada fit vücud denir vücut geliştirme idmanı ve beslenmesini yapmadan kimse gerçek bir fitnees çı dahi olamaz futbolcuların bile başarılı olanlarına bakarsanız vücut geliştirme az çok uğraşanlardır..vücut geliştirme tüm sporların atasıdır ve başarının her sporda anahtarıdır ve en zor spordur bunu kızlar bilmiyorlar ve bazıları bu yüzden basit bakıyor saygı duymuyolar erkekler ise tren yolculuğunu sıkıcı buluyor ve laf tenekesi dolduruyorlar eğer herkese çalışmadan 50 cm kol verirse hiçbi erkek hayır demez hayır diyecek erkek ya kadınlık hormonları baskındır yada yalan söylüyordur
DÜNYANIN EN İYİ SPORU VÜCUT GELİŞTİRMEDİR bunu birgün herkesin kafasına kazımak istiyorum..

Aşırıları kötü buluyorlar ki onları erkeklerde kötü buluyor :) ama fit,plaj vücudu olanlara zaten kızlar bayılıyor bayılmayan kızı zaten salla :) 2,5 senedir bb yapan bir abim var vücudu görsen erkek halinle aşık olursun haftada kaç kız ile ..... :D

bu işe bir tren yolculuğu gibi bakmak lazım bunun son durağı yok gider.. ve bu yolculuğa katlanamayanlar erken iner bunada fit vücud denir vücut geliştirme idmanı ve beslenmesini yapmadan kimse gerçek bir fitnees çı dahi olamaz futbolcuların bile başarılı olanlarına bakarsanız vücut geliştirme az çok uğraşanlardır..vücut geliştirme tüm sporların atasıdır ve başarının her sporda anahtarıdır ve en zor spordur bunu kızlar bilmiyorlar ve bazıları bu yüzden basit bakıyor saygı duymuyolar erkekler ise tren yolculuğunu sıkıcı buluyor ve laf tenekesi dolduruyorlar eğer herkese çalışmadan 50 cm kol verirse hiçbi erkek hayır demez hayır diyecek erkek ya kadınlık hormonları baskındır yada yalan söylüyordur
DÜNYANIN EN İYİ SPORU VÜCUT GELİŞTİRMEDİR bunu birgün herkesin kafasına kazımak istiyorum..

en iyidir demek çoğu arkadaş tarafından yanlış anlaşılacaktır bence. o yüzden sebebini söyleyeyim, bu sporu kendi kurallarınıza göre esnetebilirsiniz, idman yoğunluğunuzu kendiniz ayarladığınızdan dolayı bütün takım sporlarından farklıdır, aynı zamanda takım arkadaşınızın hatası takımı etkiler ancak vg'de böyle bir durum söz konusu değil. bir diğer nokta, dövüş sporları çok güzeldir ancak haliyle insan bünyesine kimi zaman zarar verebilir fakat düzgün çalışmak kaydı ile vgde böyle bir sorun olmaz. misal, kürek sporunu seviyorsunuz ama sırtınız yeterince güçlü değil, bunu salonda geliştirirsiniz, bu da vg nin temel olması ile ilgili basit bir örnek.

vg de istediğimiz bölgeye odaklanabiliriz ki bu çok hoş bir özelliktir. misal basketbolcu isek iyi zıplayabilmek, güçlü kalflar vb gereklidir ama vgde böyle bir şey söz konusu değil çünkü vg zaten kasları geliştirmek içindir.

İlk cümlen çok yanlış .''Katlanamayanlar erken iner ve fit vücut denir'' diye bir şey yok.burda amaç ve beğeni farkı var.örneğin ben aşırı vücudu beğenmediğim veya toplumda yada dünyada genelinin ayı gibi vücudu beğenmediği için hedeflediğim vücut fit vücut.burda pes edip bırakma söz konusu değil lütfen ! thums:

Son düzenleme:
Estetik durmuyorsa igrenc bulmaları normal karsılanabılır.Hem parcalı hem 42 cm kolu olan bırıne kı bu sekılde kolu olan bırının dıger bolgelerıde iyidir kızların olumlu tepkı verecegıne ınanıyorum.

bakış açısına bağlı ama hiçbir zaman önyargıların önüne geçemezsin.

mesela bu sporun içinde olan kızlar ronney colemanı gayette beğenir ve birlikte olmak isterler

bu sporla ilgisi olmayan göbekten derisi gerilmiş türk kızıda üçgen vücutları sözde beğenmez.

Tamamiyle kızına göre değişir ama kaslı erkekleri seven az olur doğru ama sevenlerde hep güzel oluyo be abi:D

Sen nerde yaşıyosun abi bende taşınıcam oraya :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:50 ----------

Kızlara kulak asmayacaksın abi . Konusmalarında hep anlık düşünürler. Bi kıza biriyle çıkacak mısın diyorum ( dost bağbında ) ? - Hayır aslaaa diyor. 2 gün sonra facede ilişki durumu bi kıyamet gidiyor :D Sallamayacaksın konussunlar :D

kasları iğrenç bulmuyoruz. abarılanları buluruyoruz siz 38 kilo kız severmisiniz ? çelimsiz hacimsiz bişey olur suyunu çıkarmamak lazım baklavalar adonis omuzlar elbet güzel duruyo ama fitlikten çıkıp ( meslek icabı yapanlar dışında ) aşırıya kaçılmasını doğru bulmuyoruz

birde fitlik kızdan kıza değişiyor misal kimisi sylvester stallone nin çok iyi vücutlu olduğunu düşüyor kimside abartılı birde ülkemizde arnold hayranı çok bayan var ben bile en az 50 tane tanımışımdır seven görüntümden ötürü konu sporcu aktörlere geliyor bende görüşlerini alıyorum kesinlikle vg sporu kız için yapılmaz zaten başka işim yok başkası için onca para acı düzenli hayat yaşayacağım sevdiğin için yapacaksın zaten sadece kız için yapanlar 2 hafta sonra sporu bırakıyorlar birde şunu demek istiyorum bodyciler kilolu orası burası sarkmış bayanlar hakkında ne düşünüyor bunuda yazmak gerekli günümüzdede artık kilolu bayan sayısı çok fazla 20li yaşlara düşdü artık bunun içinde artık fit vücutlu erkeklere bile katlanamıyor zaten günümüz kızları bir alem justin bieber robert pattinsonu hatta okan bayülgeni bile beğenen bayanlarımız çok fazla şaka gibi:D

Kızlar bu ara kıvanç tatlıtuğ gibi vücütlü erkekleri sevıyorlar veya bred pitt gibi fit vücüt seviyorlar geneli böyle bende fit vücüt sevıyorum kişiden kişiye göre değişiyor

bende kaslı kız sevmiyorum kzıda çok kaslı erkeks evmemesi normal bence hafif fit kızları seviyorum ama ama fazlası kötü duruyor benim kişisel fikrim kimsenin katılması gerekmiyor

Kızlar bu ara kıvanç tatlıtuğ gibi vücütlü erkekleri sevıyorlar veya bred pitt gibi fit vücüt seviyorlar geneli böyle bende fit vücüt sevıyorum kişiden kişiye göre değişiyor

bende kaslı kız sevmiyorum kzıda çok kaslı erkeks evmemesi normal bence hafif fit kızları seviyorum ama ama fazlası kötü duruyor benim kişisel fikrim kimsenin katılması gerekmiyor
şahsen ben saygı duyarım elbette ama kızlar modaya göre hareket ediyor o an hangi erkek ünlüyse ona aşık oluyorlar bence insan kendi modasını kendi yaratmalı birde bayan vücuduyla erkek vücudunu bir tutmamak lazım erkekler irileşme konusunda biraz daha şanslılar örnek van damme nin fiziği harika bence ancak onun fiziğini bi bayana eklesen hoş olmaz birde şahsen body building seven biri olarak kız arkadaşımında fitnessçı olmasını isterim nasıl ki etilerde bebekte oturan zengin bir bayan orta halli gelire sahip bir erkekle mutlu olamazsa bizde spor yapmayan kızlarla mutlu olamayız biraz bodyileri çok övdüm ama bırakında bari burada bodycilere hakettikleri saygıyı gösterelim:)

Back
Yukarı