Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

Ben kendım fit olmayı ıstıyorum sevgılımde fıt olmasını ısterım ama gözlemlerim sonucu hep güclü erkekler ince küçük kızlarla evlenıyorlar cok gorudm cevremde nedendır bılınmez

kasları iğrenç bulmuyoruz. abarılanları buluruyoruz siz 38 kilo kız severmisiniz ? çelimsiz hacimsiz bişey olur suyunu çıkarmamak lazım baklavalar adonis omuzlar elbet güzel duruyo ama fitlikten çıkıp ( meslek icabı yapanlar dışında ) aşırıya kaçılmasını doğru bulmuyoruz

Çok güzel ifade etmiş ve hemen hepsi de aynı düşüncede, yoksa 120 kg, define, damarlı damarlı he-man gibi, bi kaplanı eksik tip görünce kız, süt dökmüş kedi gibi bakıyor :D

Bu arada adonis"in bu kadar çekiyor olması bu sporu yapanlara iyi gaz veriyor :D

Maksat kızlar tarafından beğenilmekse aşırıya kaçmadan kanat ,aşırı sıkı bir karın kası ve adonis,dik omuzlar,fazla olmayan fakat tişörtte hoş duran göğüs kasları işimizi görür. Bu arada tavsiyem çene kaslarına da önem verin,birçok kız arkadaşım çenemin düzgün olmasından dolayı erkeksi göründüğümü söylüyor.

kızların fit anlayışı 25 cm kol,65 kg ağırlığındaki çelimsiz yağ oranı düşük ve o nedenle kasları belirgin olmaya başlamış erkeklerdir.80 kg'nin altına düşseydim utancımdan dışarı çıkamazdım,doğam gereği güçlü olmam gerekiyor.kızların fit anlayışı malesef çelimsizlik ile eş anlamlı.38 cm koluma çok fazla deyip şaşıran kızların kafalarındaki ideal vücudu tahmin etmek zor değil.Bunun en büyük sebebi alışılagelmişlikler.Doğduklarından beri gördükleri erkek vücutlarının bir ortalamasını istiyorlar,çok fazla çelimsiz erkek oldugundan sanki ideal erkek vücudu oymus gibi görüyorlar,ve zamanla şişman erkek sayısı da arttıkça,artık onuda normal görmeye başladılar ve göbekli erkek sevmeye başladılar.Fakat kaslı erkeklerin sayısı çok az,o nedenle kabul görmedik,ben bir erkek olarak 46 cm kol,90 kg ağırlıgındaki define bir vücudu ideal görüyorum ve kendime hedef seçiyorum.bence en doğrusunu erkekler bilir,kadınlar ise doğruya zamanla alışır

En önemlisi vg 'den hiç anlamayan kızların sizin için ne düşündüğüdür.

Genelde büyük bölümü kaslardan hoşlanır ama hacim sevmez.

bence genleri, hormonları normal bi kız iğrenç bulmaz.
şimdi ülkemizde hakkıyla vücut geliştirme yapan kişi oranı bayağı az. doğal olarak kızlarımız bu insanları hiç görmüyor, onlardan arkadaş edinemiyor. sonra bu adamlara karşı kafasında oluşan düşüncelerin hepsi teknolojik ortamlarda gördüklerine bağlı olarak gelişiyor. öncelikle çocuk filmlerinde oynayan kaslı adamların hepsi resmen gerizekalı olarak gösteriliyor. sonra yaş ilerliyor, amerikan yapımı gençlik dizi-filmleri devreye giriyor. (türk yapımlarının çoğunda doğru düzgün kaslı adam yok zaten) orada da neredeyse tüm kaslı erkekler zibidi, zorba, yontulmamış odun tipler :) ve bu erkeklere aşık olan, onları beğenen kızlar da hep hafifmeşrep tipler. başroldeki akıllı mantıklı hoş kız gidip de beyinden yoksun amerikan futbolu takımı oyuncusuna aşık olmuyor tabi :D (amerikan futbolu oynayanların hepsi böyledir demiyorum, o yapımlarda hep böyle gösteriliyor)
ek olarak tv şovlarında-yarışmalarında da kaslı biri varsa mutlaka abuk sabuk hareketler yapıp bu ön yargıyı güçlendiriyor.
kısaca, bu sporla uğraşan insanlar için yanlış bir imaj var.
not: ülkemizden bir örnek olarak kıvanç tatlıtuğu çok beğeniyor olabilirler ama o rolde aynı vücuda sahip başka bir adam oynasa kesin iğrenç bulacaklardı. o olay tamamen kıvanç tatlıtuğun kişisel bonusu:)

Arkadasım kedi uzanamadıgı ete mundar dermiş :)
emin ol sana iğrenc dıyen kız ıcten ıcten senı arzuluyordur, bende cok rastladım senden korktum, cok irisin vs. diyenlere ama aynı zamanda acık sozlu olup cok hoş sexy dıyenlerde oldu fazla takma derim :) özellıkle yabancı arkadaslarım cok fazladır online ortamda ve hiç bir yabancının bana kötü dedıgını duymadım o yuzden rahatla ve yelkenlerı yabacı lara dogru ac derim :) onlar için bıyıklı , kaslı ve hafif kıllı bir erkek tanrı gibi :) ;)

MesutG seni yaradan birini kaslı olmakla kıyaslamak büyük mesele allahın bıyıklı ve kıllı kaslı oldugunu ne zaman gordun derviş misin :D

Dediklerimizi yollamadan okusak iyi olur..

@MesutG yabancılar alışık iri vücutlara :D türk kızları pek alışık değiller. Türkiyede ki sanatçılar da iri olmadıklarından erkekleri hep fit vücut istiyorlar

Bence olay vucut estetği ile alakalı bir durum her bölgenin birbiri ile uyumu.Bazıları varki üzülerek söylüyorum hiç bu spor yakışmıyor resmen veya şöyle vucut orantısını yakalayamamış desek daha doğru olur.Boy olması bence büyük bi avantaj ne kdr hardcore calısırsanda doldurmak vucudu gerçekten zor doldursanda yani yukarda allah var şimdi daha iyi duruyor abi alınmasın kımse "tek çekilmiş fotolar dışında tabi" :) (kendi fikrim).

ben ondan aşırıya kaçmıyorum zaten, jay cutler gibi olmak istemiyorum. brad pittin fight clubtaki hali kadar olsam yeter.

Aşırıya kaçsanızda ztn olma ımkanınız yok bence bunuda goz onune almak lazm :) Zira dediginiz brad pitt vucudu sadece çalışmaklada olmuyor Vucut anatomisi daha ön planda.Dergilerde fitness cı olarak gördüğünüz adamlarda hardcore calısmakta yani aşırıya kaçma olayı nedir tam olarak ilaçdanmı bahsediyorsunuz anlıyamdm?

Aşırıya kaçsanızda ztn olma ımkanınız yok bence bunuda goz onune almak lazm :) Zira dediginiz brad pitt vucudu sadece çalışmaklada olmuyor Vucut anatomisi daha ön planda.Dergilerde fitness cı olarak gördüğünüz adamlarda hardcore calısmakta yani aşırıya kaçma olayı nedir tam olarak ilaçdanmı bahsediyorsunuz anlıyamdm?

:D :D şaka yapmıştım.

arkadaşlar kısaca;

bu adam çekicidir.

1zntxf9.jpg
1zntxf9.jpg

bu adam ise bence itici.kızlar da böyle bir ayrım yapıyor.göz var nizam var.

colemanw.jpg

herşeyin fazlası zarar.
colemanw.jpg

aşırıya kaçılmadığı sürece kadınlarda kaslı erkeklerden hoşlanır ben kimsenin ryan reynoldsu sevmiyecegini düşünmüyorum b irazda genetik ve tiple alakalı kıvancın oynadığı dizide ali karakterini oynayan cocuktada fena vücut yok ama herkes kıvanca odaklanmış durumda

bence asıl cevap kedı uzanamadıgı cıgere pıs der hesabı. kac tane kızla bu konu hakkında konussam ılk basta ıgrenc ben hıc sevmem ole erkekler deseler ardında ole bı erkek gorseler gozlerını ondan alamıyorlar. bu coleman fılan turkıyeye gelmıstı her ne kadar adam asırı ve cok ıgrenc olsada onun yanında bulunan sabaha tumer olsun seda sayan helın avsarın tavırlar pek bı garıptı :D

zaten jay cutler ronnie coleman ve arnold schwarzeneggerde kadınsızlıktan başlarını duvardan duvara vuruyorlar:D adamlar trilyoner buraya gelip şöyle bir tur atması yeter :Dmisal arnold küçük yaşlarda kızlarla çıkmaya başlamış adamın en azından 45 senelik çapkınlık geçmişi ayrıcada bu saydığım isimler gibi olamazsınız onun için kafaya takmaya gerek yok :D

arkadaşlar kısaca;

bu adam çekicidir.

1zntxf9.jpg
1zntxf9.jpg

bu adam ise bence itici.kızlar da böyle bir ayrım yapıyor.göz var nizam var.

colemanw.jpg

herşeyin fazlası zarar.
colemanw.jpg

Genelde spor salonuna yeni başlıyanların salonun duvarında aslı olan Jay Cutler veya Colemanın posterlerini göstererek hocam ben bu adamlar gibi olmak istemiyorum biraz baklava omuz yapsam yeter sözleri aklıma geldi.

Back
Yukarı