Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

Beni begeniyorlar diyebilirim;
ki oyle ahim sahim bir vucudum da yok
evde kendi imkanlarimla sinav,mekik vb hareketlerle yaptik bir seyler
mesela kolum 35 cm
normal yani,cok iyi degilim
ama kizlar begeniyor

belki de onlarin begenmedigi cok asiri kasli olanlardir

kendimden örnek vereyim
BEĞENİLMİYORUM
en başta kız arkadaşım tarafından
Kanatlarım çok büyük sırtım çok geniş durduğundan (koca herif) gibi gösteriyorsun diyor.
İri göğüsler de aynı sorunu oluşturuyor.
Kol ve bacaklarımdan çok memnun ama
kanat göğüs ve trapezlerden memnun değil ve kızların geneli de diyor çok irisin diye
Bu yüzden artık hacim almayacağım
bunun yerine definisyona gireceğim yağ oranımı yüzde 4 lere düşürmeyi planlıyorum

çok yorum yazdım bu konuya ama :) şunuda belirtelim eğerki iyi bir işiniz yüksek bir geliriniz yani paranız varsa abartı kasda yapsanız merak etmeyin kadınsız kalmazsınız ancak çok yakışıklıysanız vede fit bir vücudunuz varsa fakat çok düşük gelirli işinde başarısız biriyseniz kadınsız kalabilirsiniz :)

tum yorumları okudum.
konu 2 senedir guncelligini kaybetmeden yorum almıs ve ulasılmıs sonuc yok.sonucu degistiremeyecegimi dusunerek ve bilerek bende bir yorum yapayım.

para = guzel kız(merak etmeyin kız istemese bile ailesi size asık etmeyi basarır)
para + tip = tadından yenmez.

kızlar vucutcuları sevmez diye bir tabir yok. kızlar kendini begenmis , okuz kibarlıktan yoksun vucutcuları sevmezler.

her kız kendini guvende hissetmek ister erkeginin yanında bir cok kızdan duymusumdur bunu 4 senedir taekwando yapıyorum + vucut gelistirme hic bir kız arkadasımdan - yonde tepki almadım hatta kendilerini yanımda guvende hissettiklerini soylerler.her cesit guven iyidir.

Birde sporcunun karakterlisi makbuldur + halin vaktin yerindeyse maddi olarak o zaman zaten kendinizi begendirmek zorunda kalmassınız

Zaten türkiyedeki kızların &99.9 unun vg cilere laf etme gibi bir hakları yok.

Yeri geldiğinde vg ciler ağda bile yapıyor. Ama bizim okulda ki kızlar üşeniyor heralde.
haklısın bizim sınıfta iki kardeş var şimdiye kadar tanıdığım kızları bırakın erkeklerden bile fazla kılları var özellikle kılları koltuk altlarımı 3 ay kesmesem o kadar uzun olamaz hyper_

kızların içgüdüsel olarak korunmaya ihtiyaçları vardır bir erkek tarafından.yanında ki erkeğinde güçlü olmasını her zman isterler.kaslı erkeklere de yüzde 99 unun ilgisi vardır.abartılı hayvani bir vücud olmadığı sürece.onun dışında atılan laf varsa kedi uzanamadı ciğere mundar der misali..dir.

abartı vucut nedemek kı yanı :)

bu dunyada kac kısı jay cutoler gıbı yada ronnıe gıbı yada en basıtınden mıke mentzer gıbı kı bırı ıyy abartı desın ole bır vucut yok cunku 45 cm kola abartı dıyorsak kı zaten kendısı yaglıdır o kolun genelde defıne kolun 40 cmıne abartı doyrsa bırı cıddı sorunları vardır kucukken tranva gecırmıstır kesınlıkle :)

her kadın sevısırken erkege sarıldıgında bır gobek degıl aksıne sert tas gıbı bır vucud ıster her kadın erkegın vucudunda ellerını gezdırmek kasların o sehvet dolu keısk cızgılerınde gazınmek ıster ama soleyemz cunku ya bırı ona kotu laflardan bırını takarsa :)

Bugün ortamda muhabbet açıldı da arkadaşlar sağ olsun beslenmeden konuşurken benim günde 3 yumurta tavuk falan yediğimi söyledi ne gerek varsa.. Kıskançlık diyelim. Neyse.

Kızların tepkisi şu oldu "Ohaa!!" dalga geçercesine (erkek arkadaşlar yoğunlukta) bana dediler o kadar abartmana gerek yok , ayı gibi olacaksın yoksa. Dedim biscolata reklamında ki herifler biscolata yiyerek mi o kasları(!) yapıyor sanıyosunuz.

Bunu dedikten sonra ki surat ifadelerini bir hayli ilgi çekiciydi. :)

Bugün ortamda muhabbet açıldı da arkadaşlar sağ olsun beslenmeden konuşurken benim günde 3 yumurta tavuk falan yediğimi söyledi ne gerek varsa.. Kıskançlık diyelim. Neyse.

Kızların tepkisi şu oldu "Ohaa!!" dalga geçercesine (erkek arkadaşlar yoğunlukta) bana dediler o kadar abartmana gerek yok , ayı gibi olacaksın yoksa. Dedim biscolata reklamında ki herifler biscolata yiyerek mi o kasları(!) yapıyor sanıyosunuz.

O ortamı terk et(erkek arklar ıcın) bu tarz ınsanlardan fayda gormessın , ben cok mücadele verdım olmuyor yanı boşa kürek :) Fesatlık her alanda var ıllakı ama vucut on planda oldumu daha bi dışa vurum oluyor yapacak bırsey yok hele ortamda bir kız varsa senın ustunden bu tarz muhabbetler hep döner.

hocam cok yerınde bı cevap olmus sesli guldum .

Back
Yukarı