Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

Bence kızlar olaya bilimsel yaklaşıyor.. Jay cutler Ronnie coleman gibi tiplerin artık testislerinin iflas ettiğini ve erkekliklerini kaybettiklerinin farkındalar

Valla Ronnie'nin testisleri iflas ettiği halde 5 çocuğu varsa iflas etmemiş hali nasıl olurdu çok merak ediyorum :D

arkadaşlar , siz bakımlı güzel bi bayanı mı beğenirsiniz yoksa bakımsız ve güzel bir kadını mı tabi ki onlar da böyle düşünüyor kaslı ve yakışıklı erkek beğeniyor, her şey kas değil ama konuşmasını bileceksin .

Hic oyle oldugunu dusunmuyorum.Tabi herkes farklı dusunur ama bence kesinlikle cok yakısıyor.Devam edin diyorum :)
Kaslı erkek her zaman tutar kızlar ne derlerse desinler.
Kaslı bir erkek gorunce bakmayan kız tanımam ben kendimden de biliyorum.
Gerçekten çoğunuza da yakışıyor,bu işin peşini bırakmayın kendinizi geliştirin.
Bir kız beğenmiyorsa,beş kız beğeniyor..

Ya hakikaten çok tuhaflar, sanki sizi yerin dibine sokmalarıda yada birden bire egonuzu tavanlara yükseltmeleride onların elindeymiş gibi. Birkaç kere başıma gelmiyor değil yolda yürüdüğüm zaman, yiyip bitirecekmiş gibi insanın taaa içini delen bakışları direk atıyorlar, kafasını hemen çevirmiyorlarda he, öyle sen geçip gidene kadarda bakıyorlar. Fakat mesela geçende 2 tane şımarığın teki yakın yerdeydi, kikire kirire birbirlerinin kulaklarına birşey söyleyerek bana bakıyorlardı, sanki alay ediyorlarmış gibi. İnsanın ne kadar özgüveni olsada, bazen diyor ulan kıyafette felan birşey mi var, pantolona birşeymi bulaştı tarzında pimpirikleşiyor. Yemin ederim insanın bazen dövesi geliyor. Spordan anlamaz mahluklar diyip kafalarını birbirine vurasım geldi harbi ciddiyim.... Bazıları öyle, bazıları böyle işte ne iş anlamıyorum bazen

Fakat mesela geçende 2 tane şımarığın teki yakın yerdeydi, kikire kirire birbirlerinin kulaklarına birşey söyleyerek bana bakıyorlardı, sanki alay ediyorlarmış gibi. İnsanın ne kadar özgüveni olsada, bazen diyor ulan kıyafette felan birşey mi var, pantolona birşeymi bulaştı tarzında pimpirikleşiyor.

Bu Kısım Bana da Oluyo Bazen Dışarda Üstüme Başıma Bakıyorm Yoksa Yüzümde Falanmı Bi Tuhaflık Var Diyorum İçimden Sövüp Geçiyorum... :D :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:20 ----------

ben bununla ilgili sıfırdan bir başlık açıcam galiba yakında görürseniz şaşırmayın..

sizi temin ediyorum ki ;
hiç bir kız kaslı bir adam varken; cılız, kemikli bir tipi ya da göbekli yağlı bir tipi ter-cih etmez e-de-mez..kadınların yaradılışında vardır güven duyabileceği bir gövdenin yanında olması..
bunun ötesi yoktur..eğer bir kadın aksini iddia ediyorsa ya yalan söylüyordur ya da hormonal bazı problemleri vardır..bu sarışın olsun esmer olsun gibi bir tercih değildir bilinç altına indiğinizde bu hayatta kalmak ya da ölmek techicine kadar gidebilmektedir.

insanlar bilimsel olarak hayatlarını ölmemek üzerine kurarlar..ör:kokan yiyeceği yemezler..vahşi hayvanlara yaklaşmazlar vs.. bu ölmeme durumunu sağlamak için güvende yaşamaları gerekir..insan bilinç altı insanların hayatlarını hiç farklarında olmadan şekillendirir..bu da aslında bariz örneklerden biridir..

dipnot : toplumsal olarak kadınlarımızda beğendiği erkek tipini çok rahat deşifre edememe huyu vardırki çok kötü bir özellik değildir bana göre bu özelliklik rahat konuşmayı baskılamaktadır.

(aynı adamın kaslı ya da yağlı olduğunu var sayıyoruz..yoksa tipten, paradan vs dolayı yağlı adama kaybedebilir o ayrı ayrıca kaslı derken ronnie coleman gibi bir vücuttan da bahsetmiyoruz)

son olarak başlığın belki ilk mesajlarında konuşulmuştu "erkeklerde göbekteki yağ sağlıksızlığı, kaslı olmak,geniş omuzlu olmak ise cinsel olarak üretkenliği uyandırmakta , kadınlarda ise kalça genişliği, büyük göğüsler doğurganlığı çağrıştırmakta ve yine soyu devam ettirme içgüdüsünü uyandırmakta " bundan bahsetmedim bile..

belki "bazı kızlar tanıyorum yemin ediyorlar valla billaha kaslı erkekleri sevmiyoruz diyorlar " diye düşünüyor olabilirsiniz fakat kadınların hayatlarını doğru söylemekle geçirmediklerini de hatırlatmak isterim :D

Helaaall Admin Estirmiş Yineee Fazla Söze Gerek Yok :D Full Katılıyorum

Bunu anlamanın en kolay yolu plaj dır. eğer yaza formda girdiyseniz plajdaki gözlerin üzerinizde olmasıda kaçınılmazdır. kadınlar zayıf erkekleri sevmezler şişmanları sempatik bulurlar net bir şekilde formda olmanız gerekmekte.

çoğu zaman kadınların ilk söyledikleri doğru değildir...
gurur yapıp beğendiklerini belli etmek istemezler aldırmayın boşverin arkadaşlardumbelllls

Benim gördüğüm küçük yaşlarda beğenmiyorlar, yaşlar büyüdükçe yani 25 in üzerine çıktığında beğenmiyorum deseler de içleri geçiyor.

Çok da alakası olmasa da kaslı olan erkeklerin yatakta daha iyi olduğunu düşünüyorlar kesinlikle.

yalanın daniskası :) şimdiye kadar etrafımda hiç kas sevmediğini söyleyen kız olmadı aksine hepsinin çok hoşuna gidiyor.ama çok da abartı olanı iyi değil tabi,zaten çok abartılı kas yapmak da kolay iş değil :)

body yap kızlar atlasın. süper :D
yapayım ben de.

yapma abi sen evli barklı 2 çocuk babası bir adamsın :):) hani alan almış satan satmış derler ya aynen öyle :)

biliyorum yazdığım cevap biraz geç oldu ama yazmak istedim :)

konu açılmışken bende başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim..
birgün benim hatun ile arkadaşı konuşuyorlarmış.hatun demiş burağa damatlık ne kadar yakışır tam üstüne oturur falan diye.kız demiş onu bunu bırak senin burakla ne sevişilir he.hatun diyo kaldım öyle.kızda çok patavatsız ve birazcıkta erkek düşkünü bir insan zaten.sonra hatasını anlayıp hemen gitmiş :D

Afedersin ama yuhhh Burak :D hakikatten patavatsızmış ..yenge iyi dayanmışş..;)

Bence aşırıya kaçmamak şartıyla kaslı kişlilerin albenisi vardır kimse kimseyi kandırmasın..bayanlar çaktırmasalarda :D

affnıza sığınarak bir resim paylaşmak isitiyorum sanırım herşey net ve açık ;)

2747.jpg

Son düzenleme:
Ben gayim. Gay olduğum için bir kadının gözüyle erkeğe bakabiliyorum. Kas çok abartı olmadıkça her zaman erkeği seksi gösterir. Çoğu straight kadın ve gay erkeklerde korunma içgüdüsü vardır. Yanlarında güçlü bir erkek olunca kendilerini güvende ve rahat hissederler tabi dediğim gibi çok aşırı kaslıda estetik olarak mide bulandırıcıdır.

arkadaşlar bu konu çok tartışılır bir durum açıkcası :| şahsen bende hiç beklemediğim yerlerde beklemediğim tepkiler aldım ben turizm otelcilik lisesinde okuyorum ilk stajımın oldugu yıl berbat bir vucudum vardı çok bilinçsizce yapıyordum bu sporu dengesiz bir vucudum vardı sakın yanlış anlaşılmasın biraz geri görüşlü kızlar ya adam resmen kas yapmış .vs gibi tepkileri direk yüzüme karşı verebilirken bazıları ise dar giymeme rağmen biraz kilolu oldugumu düşündü ama yabancılara dikkat ettim hiç böyle bir konu söz konusu bile deildi mesela birkere kaslı olmayan bir rus erkeği daha görmedim ben staj yaptıgım otelde ve kızlartarafından gayet normal karşılanıyor birde en çok iğrendikleri kısımlar kasların üzerindeki gereğinden büyük damarlarmış ve kafası küçük kalan erkeklermiş birde şöyle bir duruma rastladım ingilterede yaşıyan türk olan bayan bir arkadaşım aynen bahsedildiği gibi estetik vucutun guzel oldugunu düşünüyor bazen bana diyor mesela kollar böyle iyi göüsleri büyütme çok kötü durur şöyle olur böyle olur diye aynı zamanda bu arkadaş resimde çiziyor ve çiziği erkek modellemesinde nerdeyse 45-50 cm diye tabir edebilecegim bir büyüklükte bi kol var ve vucudu yunan mitolojisindeki tanrılar gibi ve benim verdiğim örnekteki adamdan daha kaslı açıkcası aynen sordum madem iğrenç olur bunu neden çizdin diye sordugumda sadece gülerek yanıt aldım şaşkınım doğrusu aynı şekilde çalıştıgım salonda yanımdan geçen 2 kızlarkadaşın tam yanımdayken hayvan gibi olumuş demesi ve aynı şekilde antreman yaparken malum çapraz aynalar :) sürekli bakışları gibi çok karışık bir durum :|
aslında kızlara göre çok avantajlı bir durum kaslı erkek ünlü bir türk vg ci hatta yazmıştı roportajında düşünsenize bayansınız ve evinizde 24 saat sizinle birlikte bir beslenme uzmanı hem professıonal bir sporcu var thums:

kızlar beğensin diye vg yapmak mantıksız, onlar altından da biz gümüşten miyiz o kadar yicem içcem gelişcem diye o kadar ağrı acı çekcem sonra ben vucut yapan erkek beğenmem , beğenmezsen beğenme . Body Building insanın kendisini keşfetmesidir.

Back
Yukarı