Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

Çok güzel yazmışsın BByaşamaktır. Eline sağlık. Aynen duygularıma tercüman oldun. Bende aslında çok dert etmiyorum.Ancak Bu ülkede kimse kusura bakmasın ama nerde kro nerede böyle apaçi tipli aynen dediğin gibi 50 kiloyu geçmeyen kişilerden hoşlanıyorlar.Bizimde kaba olduğumuzu düşünen çok insan var.Gay olduğumuzu düşünenler varsa da onların aklından şüphe ediyorum. :)

Çok güzel yazmışsın BByaşamaktır. Eline sağlık. Aynen duygularıma tercüman oldun. Bende aslında çok dert etmiyorum.Ancak Bu ülkede kimse kusura bakmasın ama nerde kro nerede böyle apaçi tipli aynen dediğin gibi 50 kiloyu geçmeyen kişilerden hoşlanıyorlar.Bizimde kaba olduğumuzu düşünen çok insan var.Gay olduğumuzu düşünenler varsa da onların aklından şüphe ediyorum. :)
kızlar aslında çok fazla kası olanlardan tiksiniyorlar.yoksa benim sorduğum kızların çoğu biraz kas olucak diyor.yani ne tıfıl nede cameş gibi olucak insan.bence senin vücudun tam olması gerektiği gibi.fazlası zaten aşırıya kaçar ve sadece kızlara değil herkese itici görünür.tabikide görünüm açısından bu böyledir kim ne derse desin.ama o kadar emek vermiş kas yapmış insanlara laf yok tabi.

Ben birçok kıza sordum. Hepsinin tepkileri neredeyse benzer. Tabi bu kızlar lise çağındakiler.

-Kas olcak ama çok fazla değil.
-Omuzları geniş olsun yeter.
-Kolları güçlü olsun beni korusun.
-Sadece six packleri olsa yeter. Aşığım six packlere tip olmasa bile çıkarım o kişiyle.
-Çok fazla büyümeden gayet güzel olur fit vücut.

Bu soruyu vucüdu mükemmel beslenmesine sporuna özen gösteren bayanlara sormak lazım.Kendini salmış birisi tabiki iğrenç der.Ben şu an spor yapıyorsam sevgilimin göbekli, yağlı birisi olmasını kabul edemem.Ama spor yapmasam her tarafım yağ olsa kötü vücudum olsa mükemmel fizikli bi sevgilim olursa kendimden utanırdım.

Bu kısır döngüdür teşekkür ederim kardeş bu arada . kızların istediği omuz geniş kol güçlü olsun dedikleri tip mümkün değil omuzuna ve koluna o kadar önem gösteren bir sporcu diğer bölgelerine de önem gösterecektir haliyle ve sırf omuz çıkmış güçlü kollu bir sporcu bulamazsınız, burda sporda iki ayı geçmeyen tiplerin yorum yazması önemli değil kimin ne yaşadığı önemlidir .Ha bide şu var kimisi pastayı çilekli sever kimisi çikolatalı. ;) iki üç kız beğenmiyor diye sporuda bırakamam , şu bir gerçek ki bunları söyleyen kızların muhtemelen böyle sevgilileri hayatta olmamıştır olsa dünya onların olur :D:D. ulaşılmaz olun ağırdan satın ilgilenmeyin o zaman ilgilenmediğinizi anlayınca dikkat çekmek için kendilerini yırtıcaklar test edildi onaylandı. Tutun şu testesteronları biraz tutun :D:D

sanırım genel olarak kaslarını aşırı şişirmiş olan beyler itici gözüküyor; şahsen bana balonmuş hissi veriyor, bi de terminatörü hatırlattığı için de olabilir. diğer yandan geçmişe dayalı önyargı da var, bir ara motomot tipler vardı ya tosun gibi gezen :)

Bana yeter yapma diyenler çok oluyor.Ama evde olmama rağmen daha iyi daha rahat çalışıyorum.Hatta çok hevesimde var :) Evet beğenenlerde var.Beğenen biriside sevdiğim kız.O yönden şanslıyım...
Birgün portakal ağacını sallarken kızlar gördü ''ayı'' dediler ters ters bakıncada yüzlerini çevirdiler.Komik bir durumdu :)
Ama ben gerçekten bu sporu devam ettirmek isteyenlerdenim...Kararlıyım.

Kaslarrı Sevmiyoruz Kaslı Erkek Ayyy Kaslı erkek Iyyyyyy Sonra 1 "Biskolata Püskevit reklamı" 1 Twilight serisi Aaaa vücud lara bak aaaaa Çok Hoşlar diye İçleri Eridi... Kas Sevmiyorum Diyen bayanın Alnını karışlarım hiç uydurmasın Lütfen en azından herkezin bildiği bir konuda Yalan Söylemesin :D

Kaslarrı Sevmiyoruz Kaslı Erkek Ayyy Kaslı erkek Iyyyyyy Sonra 1 "Biskolata Püskevit reklamı" 1 Twilight serisi Aaaa vücud lara bak aaaaa Çok Hoşlar diye İçleri Eridi... Kas Sevmiyorum Diyen bayanın Alnını karışlarım hiç uydurmasın Lütfen en azından herkezin bildiği bir konuda Yalan Söylemesin :D
ahaha +1 :) kesinlikle doğru

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:01 ----------

bu başlığı farklı bir açıdan ele almak istedim :) özgüveni yüksek insanlar genelde daha çekici hareket ederler. tavırlar. genel mimiklerine yansır bu özgüven. çoğu kişide bodybuilding veya fitness yaptıkça özgüvenleride artıcaktır. böylelikle daha çekici bir hale gelirsiniz :)

Hiçte öyle düşünmüyorum Body'de 3. ayımdayım sınıftaki kızlar üstüme atlıcak nerdeyse :D kas her zaman iyidir ama tabikide herşeyin fazlası zarar :D

Taşıması göbekli erkeklere göre daha zor olduğu içindir. Mesela benim bi kız arkadaşım var. Minibüste beraber giderken bile kızlar koluma falan bakıyor vücudumu inceliyolar. Bana diyor ki keşke göbekli falan olsan bu kadar dikkat çekmezdin. Bence sebebi budur yani. Bide göz alışganlığı tabiki. Renkler ve zevkler çok farklı olabiliyor.

.Dışarda yürüyorsunuzdur 3 kız yanınızdan geçer yorum yaparlar '' aa kollara baksana nsıl şişmiş" ,"ya kızım onlar gay olurmuş. Eltimin oğlu dedi", "yok kızım işte aa buraya bakıyor korkunç bir şekilde ". siz onları fark etmeden yanlarından geçersiniz ve unutulur gider.

>>> Kendisi Johnny Sins Veya Namı diğer Brazzzers daki Kel adamı hiç duymamış heralde hyper_

Eklentiler

• johnny-sins_38579.jpg
    johnny-sins_38579.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 481
ben bununla ilgili sıfırdan bir başlık açıcam galiba yakında görürseniz şaşırmayın..

sizi temin ediyorum ki ;
hiç bir kız kaslı bir adam varken; cılız, kemikli bir tipi ya da göbekli yağlı bir tipi ter-cih etmez e-de-mez..kadınların yaradılışında vardır güven duyabileceği bir gövdenin yanında olması..
bunun ötesi yoktur..eğer bir kadın aksini iddia ediyorsa ya yalan söylüyordur ya da hormonal bazı problemleri vardır..bu sarışın olsun esmer olsun gibi bir tercih değildir bilinç altına indiğinizde bu hayatta kalmak ya da ölmek techicine kadar gidebilmektedir.

insanlar bilimsel olarak hayatlarını ölmemek üzerine kurarlar..ör:kokan yiyeceği yemezler..vahşi hayvanlara yaklaşmazlar vs.. bu ölmeme durumunu sağlamak için güvende yaşamaları gerekir..insan bilinç altı insanların hayatlarını hiç farklarında olmadan şekillendirir..bu da aslında bariz örneklerden biridir..

dipnot : toplumsal olarak kadınlarımızda beğendiği erkek tipini çok rahat deşifre edememe huyu vardırki çok kötü bir özellik değildir bana göre bu özelliklik rahat konuşmayı baskılamaktadır.

(aynı adamın kaslı ya da yağlı olduğunu var sayıyoruz..yoksa tipten, paradan vs dolayı yağlı adama kaybedebilir o ayrı ayrıca kaslı derken ronnie coleman gibi bir vücuttan da bahsetmiyoruz)

son olarak başlığın belki ilk mesajlarında konuşulmuştu "erkeklerde göbekteki yağ sağlıksızlığı, kaslı olmak,geniş omuzlu olmak ise cinsel olarak üretkenliği uyandırmakta , kadınlarda ise kalça genişliği, büyük göğüsler doğurganlığı çağrıştırmakta ve yine soyu devam ettirme içgüdüsünü uyandırmakta " bundan bahsetmedim bile..

belki "bazı kızlar tanıyorum yemin ediyorlar valla billaha kaslı erkekleri sevmiyoruz diyorlar " diye düşünüyor olabilirsiniz fakat kadınların hayatlarını doğru söylemekle geçirmediklerini de hatırlatmak isterim :D

yaz geldi sokaklarda bakıyorum bayanların büyük çoğunluğunda kilo problemi var ne yazık ki aşırı geniş kalçalar çok göbekli olanların sayısı çok fazla hemde daha gencecik kızlar onun için fit bir vücutlu erkeği beğenmediklerini söyleyebilirler kendisi kilolu kilolu gezerken yanında fit bir erkeğin olması utanmalarına yol açabilir kilo problemi olmayan bayanlar ise istedikleri kadar fit vücutlu erkeklerden hoşlanmıyoruz desinler beni inandıramaz

Bence kızlar olaya bilimsel yaklaşıyor.. Jay cutler Ronnie coleman gibi tiplerin artık testislerinin iflas ettiğini ve erkekliklerini kaybettiklerinin farkındalar

Bence kızlar olaya bilimsel yaklaşıyor.. Jay cutler Ronnie coleman gibi tiplerin artık testislerinin iflas ettiğini ve erkekliklerini kaybettiklerinin farkındalar

niye? ellerinde delil mi var? yada saydığın kişilerin sağlık raporları falan ;)

Back
Yukarı