ben bununla ilgili sıfırdan bir başlık açıcam galiba yakında görürseniz şaşırmayın..
sizi temin ediyorum ki ;
hiç bir kız kaslı bir adam varken; cılız, kemikli bir tipi ya da göbekli yağlı bir tipi ter-cih etmez e-de-mez..kadınların yaradılışında vardır güven duyabileceği bir gövdenin yanında olması..
bunun ötesi yoktur..eğer bir kadın aksini iddia ediyorsa ya yalan söylüyordur ya da hormonal bazı problemleri vardır..bu sarışın olsun esmer olsun gibi bir tercih değildir bilinç altına indiğinizde bu hayatta kalmak ya da ölmek techicine kadar gidebilmektedir.
insanlar bilimsel olarak hayatlarını ölmemek üzerine kurarlar..ör:kokan yiyeceği yemezler..vahşi hayvanlara yaklaşmazlar vs.. bu ölmeme durumunu sağlamak için güvende yaşamaları gerekir..insan bilinç altı insanların hayatlarını hiç farklarında olmadan şekillendirir..bu da aslında bariz örneklerden biridir..
dipnot : toplumsal olarak kadınlarımızda beğendiği erkek tipini çok rahat deşifre edememe huyu vardırki çok kötü bir özellik değildir bana göre bu özelliklik rahat konuşmayı baskılamaktadır.
(aynı adamın kaslı ya da yağlı olduğunu var sayıyoruz..yoksa tipten, paradan vs dolayı yağlı adama kaybedebilir o ayrı ayrıca kaslı derken ronnie coleman gibi bir vücuttan da bahsetmiyoruz)
son olarak başlığın belki ilk mesajlarında konuşulmuştu "erkeklerde göbekteki yağ sağlıksızlığı, kaslı olmak,geniş omuzlu olmak ise cinsel olarak üretkenliği uyandırmakta , kadınlarda ise kalça genişliği, büyük göğüsler doğurganlığı çağrıştırmakta ve yine soyu devam ettirme içgüdüsünü uyandırmakta " bundan bahsetmedim bile..
belki "bazı kızlar tanıyorum yemin ediyorlar valla billaha kaslı erkekleri sevmiyoruz diyorlar " diye düşünüyor olabilirsiniz fakat kadınların hayatlarını doğru söylemekle geçirmediklerini de hatırlatmak isterim