30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Diğer hareketlerin nasıl .full body olarak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belli bir rutinim yok aslında. Ama genelde iki gogus,iki omuz,iki sirt ve bir on ve arka kol diriyorum. Bacak icin ayri bi gun ayiriyorum ve hafifde karın ekliyorum. Eger omuz veya sirt o gün yıkıcı gecdiyse ertrsi idman ya o bolgeyi ya girmiyorum yada cok hafif giriyorum. genelde tekrar ve set sayılarım kolda bahsettigim gibi ama max. kilo ile yapmaya gayret gosteriyorum. hafta uc veya dort idman yapiyorum. hep serbest agirlik kullaniyorum.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

belli bir rutinim yok aslında. Ama genelde iki gogus,iki omuz,iki sirt ve bir on ve arka kol diriyorum. Bacak icin ayri bi gun ayiriyorum ve hafifde karın ekliyorum. Eger omuz veya sirt o gün yıkıcı gecdiyse ertrsi idman ya o bolgeyi ya girmiyorum yada cok hafif giriyorum. genelde tekrar ve set sayılarım kolda bahsettigim gibi ama max. kilo ile yapmaya gayret gosteriyorum. hafta uc veya dort idman yapiyorum. hep serbest agirlik kullaniyorum.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu program full body den cok upper lower,olmus bende diyete kadar boyle calisiyordum,ust bolgeye bir compound bir izole hareket her bolge icin,ertesi gun bacak off ve tekrar ust.v.s

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kabul et şişkosun :) bilim yalan söylemez

Biliyorum biliyorum

Maglesef cok siskosun hemen bir diyetisyen veya uzman doktordan yardim al uyarisi aldim :D elim ayagima dolandi once !!! lan sonra dedimki ; saldim cayiraaa mevlam kayiraaaa :p

Ahahha koyverdim bende kendimi bu aksam :p

uploadfromtaptalk1430951214284.jpg

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Evet ozellikle omzu yerinde cikarmak, deltoid spinal part, levator scapula ve teres major'e zarar vermek icin birebir.

Sic Semper Tyrannis
ohooo tam bir yıkım hareketi, bırakıyorum :D (zaten programda da yokmuş :P)[DOUBLEPOST=1431023514][/DOUBLEPOST]
Forumda fat secret i çok meth ediyorlar fakat ben kullanmadım,benim kullandığım program almanca,lifesum diye bir program türkçesi varmıdır bilmiyorum,şimdi olmasada bir ara çok kullandım.

Ya bende kullanıyorum fat secret ı, genelde memnunum ama bazı dengesizlikleri de yok değil, mesela makarna yedim 200 gr, normal makarna ile nuhun makarnası arasındaki makrolar 2 kat oynuyor, aynı şey tavuk göğsünde de var, bende en mantıklısını seçmeye çalışıyorum tabi (kutusunun arkasında yazdığı gibi değilse), bunu siz nasıl ayarlıyorsunuz? bide abi sabah 100 gr yulafla muz, öğlen 250 gr makarna akşamda 100 gr makarna yesem karbonhidrat doluyo hemen, bu ne ya :) bu programı kullanmadan önce ne kadar az hesaplıyormuşum, hele proteini, önceden 2 kat fazla alıyormuşum, onlarda yağ oluyordu herhal :(

Son düzenleme:
Yeni mamalarim geldi bugun, supp. Ise yaramiyor diyoruz ama gecen ay bcaa kullandim biraz gelisim hizlandi gibi, bende dayanamayip bunlari aldim 1ay sonra ramazandan once cocuklari antalyaya aqupark a tatile goturecegiz, benim tatil hazirligimda bu :-)

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1431026533444.jpg
    uploadfromtaptalk1431026533444.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 358
pişmiş pişmemiş değerleri farklı olur, ona dikkat ettiğin müddetçe sorun olmaz hesapta. 500 gr pişmemiş tavuk göğsü takriben 360 gr oluyor pişince, 360 baz alınacak. . Pişmemiş 200 gr makarna da 350 üzeri oluyor muhtemelen.
ohooo tam bir yıkım hareketi, bırakıyorum :D (zaten programda da yokmuş :p)[DOUBLEPOST=1431023514][/DOUBLEPOST]

Ya bende kullanıyorum fat secret ı, genelde memnunum ama bazı dengesizlikleri de yok değil, mesela makarna yedim 200 gr, normal makarna ile nuhun makarnası arasındaki makrolar 2 kat oynuyor, aynı şey tavuk göğsünde de var, bende en mantıklısını seçmeye çalışıyorum tabi (kutusunun arkasında yazdığı gibi değilse), bunu siz nasıl ayarlıyorsunuz? bide abi sabah 100 gr yulafla muz, öğlen 250 gr makarna akşamda 100 gr makarna yesem karbonhidrat doluyo hemen, bu ne ya :) bu programı kullanmadan önce ne kadar az hesaplıyormuşum, hele proteini, önceden 2 kat fazla alıyormuşum, onlarda yağ oluyordu herhal :(
pişmiş pişmemiş değerleri farklı olur, ona dikkat ettiğin müddetçe sorun olmaz hesapta. 500 gr pişmemiş tavuk göğsü takriben 360 gr oluyor pişince, 360 baz alınacak. . Pişmemiş 200 gr makarna da 350 üzeri oluyor muhtemelen.

ohooo tam bir yıkım hareketi, bırakıyorum :D (zaten programda da yokmuş :P)[DOUBLEPOST=1431023514][/DOUBLEPOST]

Senin makrolarin ne su anda?muhtemelen pismis pismemis olayini karistiriyorsun yulaf 100 gr oke,ama makarna 250 gr muhtemelen pismis agirliktirki oda 60 gr kuru makarnadir oda en fazla 40 gr kh eder,aksam 100 gr pismisse zaten sayma bile,sen makrolarini soyle ben sana neyden ne kadar yersen bu makrolara ulasirsin soyliyim
Bi sure kullaninca zaten butun degerleri ezberliyorsunassa yukari,biraz abarti gelebilir ama su anda yemek tabagina baktigimda assa yukari kac kaloridir nekadar kh,protein vardir biliyorum.

Way bee fat secret gibi adamim[emoji39][emoji15]

Yeni mamalarim geldi bugun, supp. Ise yaramiyor diyoruz ama gecen ay bcaa kullandim biraz gelisim hizlandi gibi, bende dayanamayip bunlari aldim 1ay sonra ramazandan once cocuklari antalyaya aqupark a tatile goturecegiz, benim tatil hazirligimda bu :-)

Nerdesinde antalyaya gidiyorsun?o tarihlerde antalyada olabilirim[emoji4]
Aquaparklar gunluk degilmi?
Ayrica cocuklari aquaparkdan uzak tut,yapabilirsen tabii[emoji56]

Senin makrolarin ne su anda?muhtemelen pismis pismemis olayini karistiriyorsun yulaf 100 gr oke,ama makarna 250 gr muhtemelen pismis agirliktirki oda 60 gr kuru makarnadir oda en fazla 40 gr kh eder,aksam 100 gr pismisse zaten sayma bile,sen makrolarini soyle ben sana neyden ne kadar yersen bu makrolara ulasirsin soyliyim
Bi sure kullaninca zaten butun degerleri ezberliyorsunassa yukari,biraz abarti gelebilir ama su anda yemek tabagina baktigimda assa yukari kac kaloridir nekadar kh,protein vardir biliyorum.

Way bee fat secret gibi adamim[emoji39][emoji15]

Abi pardon anlamadım şunu şimdi makarna paketi üzerinde 100 gr da x miktar carbo yazıyor .ben hassas tartıya bir kase koyup içine pişmemis olarak 100 gr makarna koyuyorum sonra onu pişirip yiyorum. Paketin üzerinde yazan nu değil mi yani pişmemis değerdeki carbo mu.eger 100 gr makarna pirince 250 gr oluyorsa ve değer buna göre hesaplanması gerekiyorsa yandım :)

Nerdesinde antalyaya gidiyorsun?o tarihlerde antalyada olabilirim[emoji4]
Aquaparklar gunluk degilmi?
Ayrica cocuklari aquaparkdan uzak tut,yapabilirsen tabii[emoji56]

Abi, buyuk ihtimal merkezde bi ev tutarim, 1haftalik. kayinvalide, cocuklar, kalabalik gidiyoruz oyle oluncada otel bize uymuyor pahali kaciyor biraz.

Abi, buyuk ihtimal merkezde bi ev tutarim, 1haftalik. kayinvalide, cocuklar, kalabalik gidiyoruz oyle oluncada otel bize uymuyor pahali kaciyor biraz.

Biraz büyük biyer tut da hepimiz gelelim üçün beşin hesabını yapma .hepberaber spor yapariz:)

Back
Yukarı