Ooooo o hadi bakalm işte buEki Görüntüle 37817
Spor diyet spor diyet nereye kadar, hadi bakalim kaldirin kadehleri...
Dimi ya [emoji4] eyvallah, hep birlikte olsun.Ooooo o hadi bakalm işte bu
Hep spor hep spor .afiyet şeker olsun kardeşime
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeeeetttiiiiimmmmm[emoji15]Eki Görüntüle 37817
Spor diyet spor diyet nereye kadar, hadi bakalim kaldirin kadehleri...
Abi koyayim mi bir kadeh [emoji4]Yeeeetttiiiiimmmmm[emoji15]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Dünyanın en güzel ickisi. Icmesini bilen ile ictiginde tabiki.Abi koyayim mi bir kadeh [emoji4]
Bariscim ben iceceksem tekirdag yas uzum iciyorum, zaten tahmin ettigin uzere yaptigimiz spor ve benim meslegim olmasi nedeni ile oyle zirt pirt icen biri degilim. Herhalde en son 6 ay once falan raki ictim belki daha uzun, ama bu gece bi 50'ligim var tek basima [emoji4]Dünyanın en güzel ickisi. Icmesini bilen ile ictiginde tabiki.
10 numara diye bir rakı çıkmış daha icmedim ama çok harika diyor icen arkadaşlar. Çok pahalı ama
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende pek evde içmem çok seyrek ayda bir genelde dışarda masa muhabbeti yaparım ama evde rakı bulundururum. Az ictigimi içinde en lezzetli olanı almaya çalışıyorum gerçi lezzet değişken bişi herkese göre ama altın serisi çok beğeniyorum. Bakalm 10 numara alicam bi ara.Bariscim ben iceceksem tekirdag yas uzum iciyorum, zaten tahmin ettigin uzere yaptigimiz spor ve benim meslegim olmasi nedeni ile oyle zirt pirt icen biri degilim. Herhalde en son 6 ay once falan raki ictim belki daha uzun, ama bu gece bi 50'ligim var tek basima [emoji4]
Hayalet gec kaldin ama dun gece tek basima icirdin bana siseyi bilsem beklerdim [emoji4]Spor yapıyoz diye Dünya nimetlwrimden vazgececek halimiz yok herhalde![]()
Arada bir bole kacamak yapmak iyidir. Ben ayda bir yaparim genelde oda dun Created by loss ile denk geldin![]()
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hayalet gec kaldin ama dun gece tek basima icirdin bana siseyi bilsem beklerdim [emoji4]
Olur tabi neden olmasin [emoji4]Birdaha ki sefere haberleselim, rakının en iyi mezesi muhabbettir. Afiyet olsun yarasın
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi