30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

şu ana kadar kullandığınız en iyi pre-workout ürünü hangisi oldu cevaplarsanız sevinirim.

Teşekkürler.
Grenade kullandim cok fayda etmedi.kafein orani yuksek ama ben zaten gun icinde cok fazla cay tujetiyorum.gecede bir demlik tek basima icerim bagisikligim olabilir yani
C4 kullandim gayet iyi farkediyor,ama tavsiye etmem bagimlilik yapiyor.ixmedinmi idmanda halsiz oluyosun,hic bulasmamak lazim

Bugün metrodan deniz ev diye bir markanın dondurulmuş deniz ürünleri paketini aldım tam bugday makarnasi yaptım 100 gr başka bir yerde bu ürünleri kavurdum içinde karides surumi ahtapot midye vardı sonra bunları makarnaya kattim üstüne sarımsaklı Domates sosu döktüm dehşet bişi oldu. Sıfır yağ ile yaptım bunları paket net 300 gr .100 gramında 13 gr protein var
Ara öğün olarak tüketilebilir :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün metrodan deniz ev diye bir markanın dondurulmuş deniz ürünleri paketini aldım tam bugday makarnasi yaptım 100 gr başka bir yerde bu ürünleri kavurdum içinde karides surumi ahtapot midye vardı sonra bunları makarnaya kattim üstüne sarımsaklı Domates sosu döktüm dehşet bişi oldu. Sıfır yağ ile yaptım bunları paket net 300 gr .100 gramında 13 gr protein var
Ara öğün olarak tüketilebilir :)

ne kadara aldın? bende genelde kalamar aliyorum metrodan.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

15 tl paketi .genelde somon fleto çok alırım metrodan en uygun orda migros ta carfourda falan 34 tl falan metroda bu hafta 26 tl idi

ben somonu sabah erkenden büyuk balık haline gidip tumden aliyorum. kilosu18 tl ye geliyor. asagi yukari on kilo geliyor bi balik. oda bizim eve bir birbucuk ay gidiyor

ben somonu sabah erkenden büyuk balık haline gidip tumden aliyorum. kilosu18 tl ye geliyor. asagi yukari on kilo geliyor bi balik. oda bizim eve bir birbucuk ay gidiyor

Fiyat ıyimis ya.ama onun ayiklanmasi falan da zahmetli iştir .büyük bir buzluk olması lazım ayrıca sığmasi için

arkadaşlar definasyonda böyle bişey yemenin zararı yok değilmi :D Pilav + ciğer + tavuk göğüsü + kuru fasulye + salata + ayran :D ?

7kXZ1v.jpg

@Mesut AK günlük ihtiyacın olan toplam kaloride açık (eksik)bırakıyorsan bir sorun yok.Buna cevap vermek içinde bir tabakta yediğine değil bütün gün yediğine bakmak gerekir.

Bekçi şöyle söyleyebilirim her sabah 100 gram tam buğday ekmeği yiyorum (ekmekler 100 gramlık kare sandiviç halinde ) 80 gram beyaz peynir ve 80 gram salam yada jambon hindi veya tavuk. her sabah durum bu.

öğlenleri ise dün yarım tavuk yedim çevirme piliç. arada birde bu tarz pilavlı tavuk tüketiyorum.

akşamları ise eşim ne yemek yaptıysa ama patetesli bişey çıktıysa patasleri yemiyorum. pilav akşamları yemiyorum. ekmek hiç tüketmiyorum veya 1 dilim tam buğday

genelde bu şekilde. karb limitini doldurduğumu düşünmüyorum bu yüzden tabi bi tablo yapıp hesaplamadım hiç.

Kalori hesabı içinde tablo felan yapmana gerek yok,yediklerini yazdığında kalorisini otomatik hesaplayan birçok akıllı telefon ve internet programları var.
Bekçi şöyle söyleyebilirim her sabah 100 gram tam buğday ekmeği yiyorum (ekmekler 100 gramlık kare sandiviç halinde ) 80 gram beyaz peynir ve 80 gram salam yada jambon hindi veya tavuk. her sabah durum bu.

öğlenleri ise dün yarım tavuk yedim çevirme piliç. arada birde bu tarz pilavlı tavuk tüketiyorum.

akşamları ise eşim ne yemek yaptıysa ama patetesli bişey çıktıysa patasleri yemiyorum. pilav akşamları yemiyorum. ekmek hiç tüketmiyorum veya 1 dilim tam buğday

genelde bu şekilde. karb limitini doldurduğumu düşünmüyorum bu yüzden tabi bi tablo yapıp hesaplamadım hiç.

Bekçi banada onu tavsiye ettiler kurdum ancak bu program biraz salak :p önce kilonu soruyor. sonra hedef kilonu. sonrada boyunu soruyor. şimdi ben 1,78 boy ve 86,5kg giriyorum boyunuza göre kilonuz çok fazla şişkosunuz diyo resmen ve ileri tuşuna basamıyorum :D :D gözümden yaş geldi :D[DOUBLEPOST=1430908378][/DOUBLEPOST]sonunda başardım :D bugünkü yediklerimden aldıklarım şunlarmış

Yağ : 25,42
Karb : 117,66
Prot : 61,76
Kal : 959

%48 ini tamamlamışım ihtiyacımın öyle diyo bu program :D

Son düzenleme:
barış bu hareket hakkında değişik rivayetler var ama benim bildiğim ve inandığım şu ; göğüs kafesini genişletiyor ve omurganı düzeltiyor dik durma sorunu olanlar için 1 e 1 bence (jason statham için bire bir :p ), ben bu spora başlamadan önce annem hep kabmur duruyorsun dik dur derdi, bu spora ilk başladığım yıllarda bu hareketi çok yaptım ve kamburluğumdan kurtuldum, daha geniş bir göğüs kafesim var. ama hareketi bitirdiğimde triceps lerdede bir yanma hissediyorum.
hangi hareket o fotografı göremiyorum da

Bekçi banada onu tavsiye ettiler kurdum ancak bu program biraz salak :p önce kilonu soruyor. sonra hedef kilonu. sonrada boyunu soruyor. şimdi ben 1,78 boy ve 86,5kg giriyorum boyunuza göre kilonuz çok fazla şişkosunuz diyo resmen ve ileri tuşuna basamıyorum :D :D gözümden yaş geldi :D[DOUBLEPOST=1430908378][/DOUBLEPOST]sonunda başardım :D bugünkü yediklerimden aldıklarım şunlarmış

Yağ : 25,42
Karb : 117,66
Prot : 61,76
Kal : 959

%48 ini tamamlamışım ihtiyacımın öyle diyo bu program :D
2aydir bu programi kullaniyorum, hedef kilo felan salladim başda, ama kullanim olarak cok pratik ve is goruyor

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı