Geçmiş olsun dost. Dikkat et. Bende spor çıkışı karanlıktı araca binerken kaldırıma takılıp sağ bileğimin üzerine düştüm. 1 aydır agrıyor, atel takip spor yapiyorum hala geçmedi. Sakatlık kötü bir şey. Cok dikkatli olmak lazim. Tekrar geçmiş olsun.[DOUBLEPOST=1427529039][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar günaydın herkese,
Overtraning kol idmanı devam ediyor

Kol idmanımı haftada 3 güne çıkardım. Aralarda yaptığım 1 er hareket ön kol arka kol hareketlerini devre dışı bıraktım.
Yeni programım şu şekilde :
Pazartesi : Göğüs - Ön Kol - Arka Kol
Salı : Sırt - Kanat
Çarşamba : Bacak - Ön Kol - Arka Kol
Perşembe : Omuz
Cuma : Göğüs - Ön Kol - Arka Kol
Cumartesi : Tatil
Pazar : Tatil
1 haftadır bu programı yapıyorum. Bu spora başladığımın 3. ayından sonra kollarımın çok zayıf durduğundan hep şikayet ediyordum. Overtraning diye tabir edilen bir çalışma sistemi başlatarak kollarımı oldukça zorladım. 4 Ayda 1 cm gelişen kollarım, yoğun çalışma sisteminden sonra yani son 3 aylık peryotta 3 cm gelişerek beni ziyadesiyle mutlu etti.
Şuan ki kol ölçülerim Sağ kol : 37 , Sol Kol : 36,5
Bu alanda geçmişi olan bir abim vücuduma bakarak kollarım ve omuz genetiğimin iyi olduğunu lakin göğüs ve sırtın hiç gelişmediğini söyledi.
Farkındayım göğüs ve sırt çok geride ama çok taktığım bir yer değil açıkcası, yani en azından şimdilik. Kafamda kollar vardı şimdi onlardan oldukça memnunum.
Burda şunu söylemek istiyorum. Eğer kollarının gelişmediğinden yakınanlar varsa kesinlikle yoğun çalışsınlar bu konuda sorunu olan bana özel mesaj gönderebilir. Kendi programımı verebilirim. Kesinlikle yoğun çalışın arkadaşlar.
Ben kollar diyorum ama bu başka bir kas grubuda olabilir. Hangi kas grubu zayıfsa o gruba yüklendikçe yüklenilebilir.
Yakında göğüs idmanımı da değiştirip overtraning bir sisteme geçirecem. Göğüs gelişimininde hızlanacağını düşünmekteyim. Umarım bu konuda da yanılmam.
CT FLETCHER ve Rich Piana ya burdan teşekkürlerimi iletiyorum