sultanmehmed
Üye
Bayrampaşa da olsa , Taksimde olsa varım 
Yeter ki Arkadaşlık olsun , herkes kazançlı çıkacak eminim bu buluşmadan

Yeter ki Arkadaşlık olsun , herkes kazançlı çıkacak eminim bu buluşmadan

Evet daha 15 gün var şimdilikten 10 kişi olduk dahada artar salon alıcak mı ordu gibi giricez galiba![]()
Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını
Stevens , ne diyorsun konu için ?
Şu an 10 kişiye ulaştık (maşallah diyelim)
O zamana kadar 20 kişi olsak örnek olarak söylüyorum ...
20 kişiden en kötü ihtimal gelmeyen bir kaç kişi olsa bile sayımız +15 olucak gibi duruyor
Bu sayıda body ciye tahammülü var mı salon sahibinin![]()
Sonra sıkıntı olmasın![]()
Aynı anda 15 kişi çalışmaya başlarsa bence kimin hangi üye olduğu felan da karışıp gidecektir
Sonra
"Yok abi o siyah t-shirt lü olan bendim yaaa , ben işte R10 um "
"O kırmızılı Stevens değilmiydi hani benchte 100 kg 4*8 yapan işte o muydu ki " gibi muabbettleri günlerce sürdürebiliriz buradan![]()
![]()
15 bodycinin bir anda salona girmesi kısa süreli bi şok yaşatabilir insanların sağlıklarını düşünelim![]()
beyler ben de gelirim baya iyi olur, şuan Muğla'dayım, 21inde istanbulda olucam mutlaka gelirim![]()
kum torbası filan var mı steven? var ise daha çok boks takılırım ben![]()
ben katılamayacagım ama sunu dıyeyım: bence burada kararlastırın ve o gun aynı renk tısort gıyın, yoksa kesın karısıklık olacaktır. yaka kartı da komık olabılırılkokuldakı cocuklar takıyor cunku
![]()
yaka kartı işin makarası yahuo zaman herkes bodycilerin resmi üniforması olan "siyah body" yi tercih edelim
![]()
@sultanmehmed body'den vakit kalırsa tabi ki hacı. ben de bir mike tyson değilim ama ona göre![]()
yaka kartı zaten bir espriydi
mahkum felan mıyız biz![]()
R10 , bir tyson olmayabilirsin ama , yumruk atmasını teknik olarak benden daha iyi bildiğin kesin , forumdan bildiğim kadarıyla boks ile uğraşıyorsun dumbelllls