1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
Ramses in oyuyla son durum ;

Bayrampaşada idman : 7
Taksimde Cafe : 4

Çağlar oyunu henüz net olarak belirtmediğin için , şu an oyun geçersiz..
Net bir şekilde oyunu belirtmen gerekiyor ...

R10 sende çok şey istedin ama :D

Bunlar olmasa bile , olanlarla çalışırız ne demiş atalarımız

"Bodyforum tayfası bir olunca , mahalle spor salonu bile Gold's Gym olurmuş " :D :D zuahhahahahah

yahu aslında bana bir adet ayarlanabilir dumbbell, power bag ve asılabilecek bir yer versinler, her türlü çalışmayı yaparım ama saydığım aletlerden bir kaçının olması hayatı kolaylaştırıyor tabi doğruya doğru :D

haydi beyler taksim için yüklenelim bu arada anadolu yakasından gelecek üyeleri de düşünelim :D

R10 ,

sen gel taksime söz ben seni alıcam birlikte gidicez salona ;)

32T ile 83O geçmiyor mu oralardan? onlara biner gelirim işte ama yol uzuyor gözümde. kaç yıldır yol yapmaktan bıktım :D

32T geçiyor evet , 83O çok sık gelen bir otobüs değil :D

Taksime kadar geldikten sonra bayrampaşa iki adım zaten ;)
Yolda body muabbeti geçer merak etme :D

salonda kum torbası yok :(

smıth macıne var ama ıkı tane :)

arkdaslar merak etmeyın salon rahat alır zaten benım gıttıgım salon en yogun oldugunda salonda 5 kısı oluyor :)

o yuzden hıc dert etmeyın rahat sıgarız :)

salon sahıbı zaten ole rahat ve hosgorulu kıo gordugunuzde sızde anlıcaksınız cok ıyı bırıdr :)

hem salonunda reklamı olcak fenamı :)

bu arada arkadaslar salon cumartesı 4-8 arsı acık uygun degılse daha erkene 2 gıbı actırabılırım :)

su an ıs ıcın moldovadayım o yuzden az gırebılıyorum foruma :(

eger 4 uygunsa daha erken gelen arkdaslarla merkezdekı bır cafede oturup daha erkenden 2 gıbı muhabbete baslar uzaktan gelen arkadaslarımızı beklerız :)

bulusma yerını bence bayrampasanın en merkezınde ve 83O-32T otobuslerının durdugu durakın tam karsında yanı beledıyenın onunde yapalım :)

tabı saatlerde sorun varsa herkes solesın fıkrını ona gore bır ayarlama yapalım :)

salon normalde 4-8 arası acık ama eger ıtıraz varsa daha erken acılabılır sorun yok :)

Kesinlikle bende gelirim yaş 15 body ilede az çok bilgim var fakat fatihte yaşayan arkadaşlarla buluşup gidebilirim bayrampaşa falan pek iyi bilmem oraları malum yaş 15 .) Yardımlarınızı bekliyorum..):o Bu arada Taksime Oy veriyorum .)

ben ve sultanmehmet ile irtibata ol..biz birlikte gidicez zaten.senide alırız yanımıza sorun değil...tabi gelmek istersen ve aksilik çıkmazda bizde geleblirsek ok ...dert etme yani..

32T geçiyor evet , 83O çok sık gelen bir otobüs değil :D

Taksime kadar geldikten sonra bayrampaşa iki adım zaten ;)
Yolda body muabbeti geçer merak etme :D

32T taksimden sonra direktman eyüp üstünden mi yardırıyor yoksa fatih-zeytinburnu turnesi ile mi götürüyordu kafam karıştı :D

32T taksimden sonra direktman eyüp üstünden mi yardırıyor yoksa fatih-zeytinburnu turnesi ile mi götürüyordu kafam karıştı :D

Taksimden aşağıya aksaraya gidiyor oradan vatandan kaptırıp Bayrampaşa :D

Detaylar bir tık kadar yakın ;)

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=32T%3ACEVATPA%DEA+-+TAKS%DDM&BtnDetay2.x=13&BtnDetay2.y=9

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:23 ----------

Salona sığacaksak ve sahibi bu kadar adamın ne işi var burada demeyecekse sorun yok :)

Bana kalırsa 4 herkes için uygun bir saat olacaktır , hem salon sahibini gününü öldürmeyeleim zaten adama zahmet vericez ...
Hemde 4 de buluşsak , 4,15 gibi başlasak , antremandı sonrasında sohbetti felan derken bizim dağılmamız 19,00 u bulur :D

Benim kafama takılan son bir konu, eğer sıkı idman yaparsam çok ter atıyorum ki , buna demircan şahit :D duş alabilir miyiz salonda , hani kısa hemen 2 dk cık :D :D

beyler taksimde buluşup gidecek olanların arkasına takılmak istiyorum kimdir onlar benide alın yanınıza yav ben bayrampaşayı pek bilmem ortada kalmayalım:D

işyerinden çıkıp gidicem büyük ihtimalle , taksimde R10 , sen ben buluşabiliriz ...

herkes eline shakerını alsın öyle tanırız birbirimizi :D :D

tmam aynen o meydanda heykelin altında apaçilerin durdugu yerin orda :D herkes shakerla beklesin:D

tmam aynen o meydanda heykelin altında apaçilerin durdugu yerin orda :D herkes shakerla beklesin:D

bizde apaçi gibi görünmeyiz değil mi orada :D
tmm p.m den konuşuruz bu konuyu zaman yaklaştıkça ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:07 ----------

Beyler Ankara grubu nun açık ara farkla önündeyiz , aramızda tatlı bir rekaber var :)

Hedef 20 kişi :D

Bodyforumtr böyle bir buluşmayı ilk kez görsün , yüklenin yiğidlerim :D :D

Son düzenleme:
Evet önce kişi sayısını artıralım konuyu güncel tutarak ;)

Gün yaklaştığında da tlf. nolar werilir , buluşuruz ;)

Yaşasın BFTR kardeşliği :D

Konuya anket ekledim. Ankete verilecek oylar sayesinde başlık hem daha fazla yukarılarda kalır, hem de başlığa giren, yer seçimlerini görmüş olur hemen.

bende şimdiden giyeceğim tişört örneğini göstereyim dedim :)
buluşma saati konusuna gelince kaçta buluşacağız?

Eklentiler

• 52.jpg
    52.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 368
Back
Yukarı