1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
bende şimdiden giyeceğim tişört örneğini göstereyim dedim :)
buluşma saati konusuna gelince kaçta buluşacağız?

salon saat 4 gıbı acılcak o gun
saat 4:3o en gec antrenman baslıcam ben beledıyenın onunde 3.30da olucam sızı beklmek ıcın

3.30 gıbı gelmeye baslayabılır yakındakı arkadaslar

Buluştuğumuzda birbirimizi nasıl tanıyacaz elimize bodyforumtr yazılı bi kartonla ortalıktamı gezincez buna bi çözüm bulmak lazım:)

hepımızde bırbırımızın telefonu olcak sorun olmıcaktır bence :)

benim yaş 16 o yüzden anormal karşılanmaktan korkuyorum .s .)

Boy:1.79
Kilo:71

Son düzenleme:
Rpac , konuya anket eklemiş çok teşekkür ederiz kendisine ;)

Arkadaşlar herkes oyunu anket ile yeniden kullansın..

Tekrar söylüyorum hiç kimse yaşı , ya da fiziksel özelliği yüzünden gelmeye çekinmesin..

Şu anda görüyorum ki , herkesin bir kompleks almış , "ya en ufak tefek ben olursam" diye..

Ne yaşınızın, ne de vücudunuzun hiç bir önemi yok .. Önemli olan beraber olabilmek , birlikte antreman yapıp tanışabilmek...

O yüzden kimse yaşından , fiziğinden çekinmesin , herkesi bekliyoruz , emin olun çok şey kazanacaksınız :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:14 ----------

Biri benide alsın ben Yalovalıyım istanbula gelip giderim ama çok bilmem zaten taksimde olucam bende birinin arkasına takılim kaybolurum valla :)

O gün taksimde buluşmayı ben sağlayabilirim ...

Saat 15,00 de taksim meydanında olalım ...

Oradan direkt bayrampaşa yaparız thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:19 ----------

Buluştuğumuzda birbirimizi nasıl tanıyacaz elimize bodyforumtr yazılı bi kartonla ortalıktamı gezincez buna bi çözüm bulmak lazım:)

Belki espri gibi gelebilir ama , benim fikrim buluşma yerine geldiğimizde herkes shaker ını çıkarsın :D

Bu sayede elinde shaker , sırtında çanta olanların BFTR üyesi olduğunu anlarız hemen :D

bulusmayı saat 4.30 yapsak olmaz mı ? gelebilirim o sekilde ?

Son düzenleme:
bulusmayı saat 4.30 yapsak olmaz mı ? gelebilirim o sekilde ?

Salon 16,00 da açılacağı için biz 16,00 da buluşucaz, zaten tanışmamız üst değişimi felan derken ant.başlama 16.30 u bulur , sende yetişirisn yani ;)

Hedef 20 Kişi :)

Arkadaşlar ankete oy verelim...

2.buluşmaya umarım bende aranızda olurum :) bazı nedenlerden dolayı 1 ekim de veya ona yakın tarihlerde gelmem çok zor.
spora gönül vermiş arkadaşların kaynaşması çok kolay olacaktır. bu buluşma fikrini ortaya atan arkadaşımız stevenlms teşekkür ederim.
çok güzel vakit geçireceginizden şüphem yok yalnız sayı gitgide artıyor 20 30 tane vucutcu yanyana olursanız meydanlarda insanların çok dikkatini çekecektir bu :)

su anda bır durumu farkettım body52 ısımlı uye ankette oy kullanmıs eger gelıcekse tamam ama gelmıcekse neden oy kullnıyosun kı

cok sacma cunku bu forum genelı oylasın dıye acılan bır anket degılkı sadece bulusmaya gelıcek olanlar oylasın lutfen

gelecek arkadaslar herkes oyunu kullansın lutfennn :)

Son düzenleme:
Şimdiya kadar 13 kişi oy kullanmış
Hedef 20 kişi o güne kadar ..
Gelecek arkadaşlar oylarını kullansınlar...

Unutmayın ki Bayrampaşada yapılacak buluşma salonda olacak ve antreman yapılacak...
Taksim yapılacak buluşma ise cafe de olacak ve sohbet edilecek...

Oy kullanırken bunları da göz önünde bulunduralım ;)

Back
Yukarı