sultanmehmed
Üye
Ben hertürlü karara uyarım (ne uyumlu uysal bir adamım bee
)

bence kadıköy olsun derim bostancıda oturuyorum taksim uzak ama kadıköy olmaz ise taksim olsun ya kadıköy ya taksim bu benim görüşüm ama ben bozmam her türlü gelirim ama ortam sohbeti yüzde yüz bodybuilding olmasını isterim benim yıllardır biriktirdiğim notlarım dosyalarım makalelerim var onları getiririm sizinde varsa getirin analiz ederiz..
antreman sonrası kime besleyecek bizi![]()
![]()
bence aramızda çok küçük bench press yarışması yapabiliriz veya curl yarışması eğer salona gidersek bence iyi olur 2 tekrar 180 declne da ise 2 tekrar 190 yapıyorum eğlenceli olur ben bunları geçmeye çalışırım..
ama en güzeli sohbetdeki bilgi paylaşımı olur benim biriken makalelerimin sizin için yararlı olacağına eminim..
bencede kendi kilomuzla tekrar uygun olur. aramızda müsabık olur anabolizan kullanan olur doğaldır bişey demiyorum saygıyla karşılıyorum yanlış anlaşılmasn ama ufak kalmayalım![]()
Arkadaşlar bende istanbul da yaşıyorum, kaslı bir vücudum yok ancak bu anlamda çalışmalarım mevcut.Eğer tarihi kesinleştirirseniz aranızda olmak isterim.Merter de ikamet ediyorum istanbulun her bölgesi benim için mümkündür.Selametle.
Yeni başlayanlar arka taraflarda duruyormuş sadece kafalar gözüksün.İnşallah 1 Ekime kadar daha da kalabalık oluruz
Bench Press te hiç iddialı değilim şimdiden söyliyim![]()
Şaka bir yana önemli olan yarışmak değil, yeni arkadaşlıklar dostluklar pekiştirmektir
Fotoğraf işine gelince , şöyle güzel bir fotoğraf çektirip face koymam güzel olucaktır , Altına da yazarım Bodyforumtr arkadaşlarım die![]()
Stevenlms , shakerımı getiriyorum o zaman hemde Bodyforumtr shaker
Demircanda da aynısından var![]()
Yeni başlayanlar arka taraflarda duruyormuş sadece kafalar gözüksün.![]()
Eyvallah üstad eksik olma.Bir fotoğrafım var onu seninle paylaşmak istiyorum 1 ay kadar çalıştım ve devam ediyorum 2. ayım oluyor, düşüncelerini merak ediyorum.Genel olarakda paylaşırım ama bana biraz abes geliyor ki 1 2 aylık çalışılmış bir vücudu paylaşmak,saygılarımla.![]()
![]()
dert etme Emrah Bizde coleman değiliz
Seneye bir foto daha çektiririz o zaman en önde olursun sende thums:
Eyvallah üstad eksik olma.Bir fotoğrafım var onu seninle paylaşmak istiyorum 1 ay kadar çalıştım ve devam ediyorum 2. ayım oluyor, düşüncelerini merak ediyorum.Genel olarakda paylaşırım ama bana biraz abes geliyor ki 1 2 aylık çalışılmış bir vücudu paylaşmak,saygılarımla.