1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
ben de taksimden yanayım belirttiğim gibi

Evet arkadaşlar ,

Taksimde Cafe 2 Oy
Bayrampaşa da Antreman 1 Oy,

Oylama devam ediyor ;)

benim bayrampaşaya bostancıdan nasıl geleceğimi biri tarif edebilirmi ona göre oy kullanacam salon daha cazip ama nasıl gelecem..

Ben biraz çekiniyorum bilmiyorum gerek yaşım gerek bu spora yeni başlamam yani acemiliğim .s

benim bayrampaşaya bostancıdan nasıl geleceğimi biri tarif edebilirmi ona göre oy kullanacam salon daha cazip ama nasıl gelecem..

bostancıdan taksim e direkt otobüs var 112 Bostancı - Taksim ;) Otobüs detaylı Link aşağıda :D

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=112%3ABOSTANCI-TAKS%DDM&BtnDetay2.x=26&BtnDetay2.y=9

eğer bayrampaşa gelmek istersen de taksimden 32-T Cevatpaşa Taksim arabasına biniyorsun , salon bayrampaşanın neresindeyse stevens sana tarif eder orada inersin ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:22 ----------

Ben biraz çekiniyorum bilmiyorum gerek yaşım gerek bu spora yeni başlamam yani acemiliğim .s

Çekinecek ne var burada ? Hiç birimiz Mr.Olympia adayları değiliz ..

Birbirimize hava atmak ya da ego tatmini yapmak için de bir araya gelmiyicez...

Sen gel , çok şey kazanacağından emin olabilirsin ;)

tamamdır o zmn ben oyumu bayrampaşadan yana kullanıyorum .. salon daha iyi yanımda 3 öğünümü alırım birini yolda birini idmandan önce birini dönerken bide shake idmandan sonra tamamdır sorun olmaz yol uzun ama idare ederim ..
gelmekte çekinen arkadaş çekinme benim yaşımda çok genç ama vücut geliştirmedeki birikimimne baksan ve vücuduma 30 yaşın üstünde dersin yaştan çekinme en genç ben olurum aranızda heralde:D birikim ve bilgilenme hoş bir sohbet için ise gel bence

2 taksim 3 bayrampaşa gidiyor şu an

2 Taksimde Cafe oyu
3 Bayrampaşada Antreman oyumuz var

Yok mu artıran :D :D

bayrampaşa tabiki 4 2 durum:D

Son Durum

Bayrampaşa da Antreman 4 oy
Taksimde Cafe Buluşması 2 oy

bayrampasa 5
taksim 2

--------------------------

arkadaslar herkes shakerını getırsın bu arada marka tercıhınız varsa soleyın en cok tercıh edılen markayı yanımda getırım :) turkıyede olan tum markaların tum proteın tozu urunlerı mevcut :) ben bıraz supplement denetleyıcısı olmustum bı ara manyaga baglamıstım da :)

Son düzenleme:
Stevens sen bize bir cennet vaad ediyorsun adeta :D :D

Dur buluşma olayını bir çözelim , pro tozu markası kolay ;)

Arkadaşlar uzun süredir bb araştırıyorum ama çok kaslı bir vucudum olmasada bende sizlere katılmak isterim. (çalışma saatlerim her zaman aynı olmadığından gelemez isem sakın kıvırdı felan demeyin) ben Zeytinburnun da ikamet ediyorum. bayrampaşa işime gelir :)
tabi aranızda görmek isterseniz....

Arkadaşlar uzun süredir bb araştırıyorum ama çok kaslı bir vucudum olmasada bende sizlere katılmak isterim. (çalışma saatlerim her zaman aynı olmadığından gelemez isem sakın kıvırdı felan demeyin) ben Zeytinburnun da ikamet ediyorum. bayrampaşa işime gelir :)
tabi aranızda görmek isterseniz....

Çok kassız sın sen gelemezsin :D

Eğer avatardaki sen isen , aramızdakilerden en iyisi olacağından emin olabilirsin weightlifter

Tabi ki aramızda görmek isteriz ...

Duymayan kalmasınnnnn !!...

Geeeellll !!! ampayaya katılana stevens tan 1 ölçek whey bedevaaaa vatandaşşş sende geeeeellll :D :D

Son durum ,

Bayrampaşada antreman 6
Taksim de cafe 2

Back
Yukarı