dungean
Üye
Programda flu bir sey varsa pm ile paslasabiliriz.
Sana program hakkında danışacağım şeyler elbet olacaktır Ex. Programı bir oluşturayım da. Eyvallah.

Programda flu bir sey varsa pm ile paslasabiliriz.
2 haftada toplamda 3 kere squat 3 kere leg press,3 kere bench 3 kere dips var,sıkıntı yok![]()
Ya dungean,
HST falan bence gerek yok. Kafana gore bir fullbody ya da 2 days split yaz uygula.
Fazla detaya giriyorsun.![]()
Bence cok iyi boyle.
Yalniz calf'i squat ya da deadlift'ten sonra yapmak mi daha iyi yoksa en sona birakmak mi? Bacagi komple tamamlamak adina squat ya da deadlift'ten sonra daha uygun olmaz mi?
Onun disinda gayet iyi bu sekilde.
PS: Bir de bench dips yerine paralel bar dips yapabilirsin sen, agirlikli tabi. Ben salonda dips olmadigi icin bench dips yapiyordum.
Bir edit daha: Ben set sayilarini 3 olarak belirlemistim, daha dogrusu karisik, random biraz. Bench 3 set, incline db 2. Rows 3, chins 3, barbell curl 3, dips 3 falan seklinde. Bence temel hareketlerden bazilarinin set sayilari bir adet daha arttirilabilir.
Selam ben de yarın 2 day splite başlamayı düşünüyorum fakat kafamdaki program şu şekilde
göğüs-sırt-triceps
bacak-omuz-biceps
Böyle yapmamın amacı göğüsten sonra omuz ve triceps ağır olabilir düşüncesine sahip olmam. Gerçi khepnes çok beğenmedi ama sanada bir sorayım dedim. Ne dersin?
Gogusten sonra omuz sorun falan olmaz bu programda. Ben de bugun boyle uyguladim dungean, biliyorsun. Benim eski 2 days split'ten cok daha guzel oldu.
Kaldi ki sorun olacaksa da olsun yahu, biraz daha aci verici olur, agirlik zor kalkar. Max sorun bu.
Rin'in basligina DLB'nin bir videosunu paylasmistim, gogusten sonra omuz sorun olur mu falan gibi bilimum "sorun"lu sorulara ithafen verilmis bir yanit niteliginde. Hatun 4 compound hareketi 4 tur donuyor bodyweight agirliklarla.
https://www.youtube.com/watch?v=Dv_hiiVAFzo
Fotograf gorebilecek miyiz dungean fotograaaf?![]()