30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Günaydın arkadaşlar
Karbo garinerimin hele şükür bitmesiyle bende diyete karar verdim, göbeği eritme peşindeyim.
C.tesi ölçüme girdim 86 kg %11,9 yağ çıktı bel ölçüm 95 hala
Ama ben yağ %15 olabilir diyorum
Neyse gene aynı makineyle 1 ay sonra gireceğim ölçüye değişen bir şey olmaz kayba kazanca bakarız, ben mezuraya güvenirim 85 e inerse belim karın dümdüz oluyor bende.
Hoca aslında sen diyete girme büyümeye devam et dedi eliyle karnımdaki yağları yokladı çok birşe yok dedi
Ama malum yaz tshirt giyiyoruz bende önden sarkmasını istemiyorum göbeğin
Elbet yapacağız bu definisyonu göbeği eritelim yağsız birşekilde devam edip büyümeye çalışcağım
Hesap kitap işine girmeden direk öğleden sonraki ve akşam idman sonrası karboyu sıfırlıyorum
Biraz protein arttırıp yapabildiğim kadar kardiyo mide yapıcam , belki takviye supplement hyrdo elite muscleteceh kullanabilirim kararsızım

ben herturlu suplement kullanimini birakdim beyler yaklasik bir aydir. İnanin hic bir degisiklik yok ant. performansimda. Sadece biraz creatini ariyorum ama onuda ant.larimi iki gunde bir yaptigim icin dinlenerek gitmis oluyorum. pre workout yerine bende sade kahveyi oneririmmmm arkadaslar. İcmeden gitmiyorum ant.

Kiz gidi demeyelimde ben ole durumlarda kendimi genelde muzikle ve arkadaslarimla motive edip toparliyorum kendimi.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar :) dün akşam sıkı çalıştık yine pumping çok güzel bi duygu ya :D

20150504225033.jpg

Baris ben de yasiyorum bunu. Ancak bende bazen enerji dusuklugu de oluyor. Bazi gunler canavar gibi saglam agirliklarin altina giriyorum. Yorulmak yok enerji dususu yok. Ama bazen de kız gibi oturasim geliyor.

Ben de bunu sorayim. Bazen kendinizi salonda kiz gibi hissettiginiz oluyor mu? :))
:) alemsin
Şunu farkettim ben genelde 1230 gibi calismaya başlıyorum kızı okula bırakıp salona gidiyorum.kahvalti 1030 1100 gbi yapıyorum birdaha da başla bişi yemiyorum ama bazen bende de oluyor performans düşüklüğü yediklerimle alakali galiba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok sempatik çıkmışsın resimde☺️
hahaha teşekkürler

Dogru kelimeyi bulamiyordum Bekci :) aynen dedigin gibi cikmis :)
sağolun ama amaç orda sempatiklk değil heybetli durmaktı, işte bizden o kadar çıkıo :p

@etsote77 , hayaletfilo ya z bar curl konusunda kesinlikle katiliyorum. Bir zamanlar 60 kg. Ile z bar curl yaparken ( form bozularak da olsa) agirligi yariya dusurdugum zaman duzgun formda cok ciddi hacim almistim kollardan. Simdilerde 50 55 kg a cikiyorum son setlerimde ancak kaldirislar cheat curl, negatifler yavas ve nizami oluyor. Bu o kadar etkili oldu ki benim icin anlatamam. Denemeni tavsiye ederim.
Arkadaşlar uyarılarınız için çok teşekkür ederim ama o Z bar değil bildiğiniz barbell curl işte 15 kg luk düz bar. ha yine aynı şey bişey değişmiyorsa çok arkaya gitmemeye çalışırım, aslında bi ayağım önce olduğundan istem dıı oluyor herhal, bu arada evet son setti o Loss :)[DOUBLEPOST=1430814336][/DOUBLEPOST]
Oyle aman aman kotu bir haliniz yok, duzenli calismayla cozulmeyecek gibi degil yani, bu arada bende @hayeletfiloya katiliyorum z barla yapilan curl konusunda, agirlik az bir miktar dusurulebilir. (tabi biz bunu sadece o resimden yola cikarak soyluyoruz belki o resim son setlerin son tekrarlarinda cekildi)

Sic Semper Tyrannis
teşekkürler inşallah full body ve yeni beslenme programımla çözecez bunu :) bu arada avatarlarınız hep dikkat çekici, buda çok hoş :)

Son düzenleme:
konunun yerimi bilmiyorum ama benimde 1-2 sorum olacak. 2-3 yıldır bu sporla ilgiliyim durumum pek kötü değil.Biraz göbekle beraber spora başladıgımdan beri 20 kilo aldım en az 15 kilosu kastır.Şuan 70 kiloyum ve bu kas artışını hızlandırıp biraz daha iyi görünüme ulaşmak istiyorum. Karbonhidrat+proteğin / Criatin / bca yada amino asit kullanmamı tavsiye ettiler 2-3 ay hiç aksatmadan çok sıkı bi çalışmaya girmek istiyorum. befor after bölümünde resmim var. tecrübeli arkadaşların fikrlerine açığım.

etsote tesekkurler yorumun icin. Ama burda daha iyi durumda ve daha bilgili arkadaslar var, hep birbirimizden destek ve motive aliyoruz iyi oluyor. Benim 3 ncü senem bu sene. Her sey zamanla ve disiplinle olabiliyor. Ayna tabiki onemli ama asıl onemli olan bize manen ve bedensel olarak kattiklari bu sporun. Her zaman diyorum pes etmek icin bahane cok ama asla pes etmek yok.

Bu basligi acarken ki amacim da bizim yas grubuna destek olmak karsilikli bilgi alis verisiyle motive kaynagi olusturmakdi. Burdaki herkes sagolsun elinden gelen herseyi paylasiyor ve seviyeli bir muhabbet donuyor. Herkese teaekkurler her gun yeni bir bilgi sahibi oluyorum.

etsote birde ekleme yapayim. z bar curl fotona bakdim kendini cok geriye verip momentum saglamisin, bunun yerine birkac kilo agirligi azaltip stabil bir vaziyette vucudunu oynatmadan full gerilimle kollatini daha iyi calistirabilirsin.

Hayaletfilo sana da ayrıca bir teşekkür daha etmem gerekir çünkü belki sen bu başlığı açmasan bende google da gezerken burayı görmeyecem ve hala bildik işe yaramaz sıkıcı rutin çalışmam içinde boğulacaktım, şimdi daha zevkli ve daha farkındalık sahibi olarak antreman beslenme ve dinlenmemi yapıyorum, yani denizde boğulurken kıyıdan hızla koşup gelen baywatch güzeli tarafından kurtarılmış gibi hissediyorum :D[DOUBLEPOST=1430814936][/DOUBLEPOST]
Yaw bazen isteksiz oldugunuz oluyor mu mesela bugün hiç çalışasim gelmedi bitse de gitsek modunda çalıştım

Evet oluyor tabi olmaz mı ama bence amaç salona girmek, salona kadar girdiysem antreman kaçırmıyorum hatta çok ilginç daha iyi performans gösteriyorum.

Son düzenleme:
hahaha teşekkürler

sağolun ama amaç orda sempatiklk değil heybetli durmaktı, işte bizden o kadar çıkıo [emoji14]

Arkadaşlar uyarılarınız için çok teşekkür ederim ama o Z bar değil bildiğiniz barbell curl işte 15 kg luk düz bar. ha yine aynı şey bişey değişmiyorsa çok arkaya gitmemeye çalışırım, aslında bi ayağım önce olduğundan istem dıı oluyor herhal, bu arada evet son setti o Loss :)[DOUBLEPOST=1430814336][/DOUBLEPOST]
teşekkürler inşallah full body ve yeni beslenme programımla çözecez bunu :) bu arada avatarlarınız hep dikkat çekici, buda çok hoş :)
[emoji4] [emoji4]

Sic Semper Tyrannis

mesutcum göğüs mü, triceps mi çalışıyorsunuz bu resimde?

barış bu hareket hakkında değişik rivayetler var ama benim bildiğim ve inandığım şu ; göğüs kafesini genişletiyor ve omurganı düzeltiyor dik durma sorunu olanlar için 1 e 1 bence (jason statham için bire bir :P ), ben bu spora başlamadan önce annem hep kabmur duruyorsun dik dur derdi, bu spora ilk başladığım yıllarda bu hareketi çok yaptım ve kamburluğumdan kurtuldum, daha geniş bir göğüs kafesim var. ama hareketi bitirdiğimde triceps lerdede bir yanma hissediyorum.

barış bu hareket hakkında değişik rivayetler var ama benim bildiğim ve inandığım şu ; göğüs kafesini genişletiyor ve omurganı düzeltiyor dik durma sorunu olanlar için 1 e 1 bence (jason statham için bire bir :p ), ben bu spora başlamadan önce annem hep kabmur duruyorsun dik dur derdi, bu spora ilk başladığım yıllarda bu hareketi çok yaptım ve kamburluğumdan kurtuldum, daha geniş bir göğüs kafesim var. ama hareketi bitirdiğimde triceps lerdede bir yanma hissediyorum.
Evet rivayet çok; bu harekete sırt hareketi diyende gördüm ben, baya efektif bir hareket sanırsam.

Selamlar
Standart olimpik bar ile yapilan benc pres yerine Plain bench dumbell press yapsak Aynı etkiyi alirmiyim pek sevmiom Bench press olayını dumbell ile daha keyifli çalışıyorum

Ben de bunu sorayim. Bazen kendinizi salonda kiz gibi hissettiginiz oluyor mu? :))
Barış çok güldüm buna, cevabıda hazır bazı özel günlerimde evet derrmişim
Pre-workout lar bunun icin var beyler,bende bagimlilik yapti,ne zaman ara versem isteksizlesiyorun,surekli degistirerek kullaniyorun
Anlık bir etki olsada
Genelde antrenman oncesi kahve ya da creatin almadigimda oluyor bu enerji dusuklugu. Psikolojik bir etki de olabilir bilmiyorum
emin ol piskolojik, birkaç ay hiç birşey almadan antreman yaptığında anlıyorsun bunu
Gunaydin herkese...

Sic Semper Tyrannis
Günaydınnnn
Ben boyle durumlar için malesef antreman oncesi bi ürün kullaniyorum.ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum ama bi enerji artışı sağlıyor.
neymiş o ürün?
Günaydın arkadaşlar
Karbo garinerimin hele şükür bitmesiyle bende diyete karar verdim, göbeği eritme peşindeyim.
C.tesi ölçüme girdim 86 kg %11,9 yağ çıktı bel ölçüm 95 hala
Ama ben yağ %15 olabilir diyorum
Neyse gene aynı makineyle 1 ay sonra gireceğim ölçüye değişen bir şey olmaz kayba kazanca bakarız, ben mezuraya güvenirim 85 e inerse belim karın dümdüz oluyor bende.
Hoca aslında sen diyete girme büyümeye devam et dedi eliyle karnımdaki yağları yokladı çok birşe yok dedi
Ama malum yaz tshirt giyiyoruz bende önden sarkmasını istemiyorum göbeğin
Elbet yapacağız bu definisyonu göbeği eritelim yağsız birşekilde devam edip büyümeye çalışcağım
Hesap kitap işine girmeden direk öğleden sonraki ve akşam idman sonrası karboyu sıfırlıyorum
Biraz protein arttırıp yapabildiğim kadar kardiyo mide yapıcam , belki takviye supplement hyrdo elite muscleteceh kullanabilirim kararsızım
asriin resminde hiçte 95 bel belli olmuyor,bu kiloyla bu belle dediğinde haklısın yağ oranı +%15 civarı muhtemel.
ben herturlu suplement kullanimini birakdim beyler yaklasik bir aydir. İnanin hic bir degisiklik yok ant. performansimda. Sadece biraz creatini ariyorum ama onuda ant.larimi iki gunde bir yaptigim icin dinlenerek gitmis oluyorum. pre workout yerine bende sade kahveyi oneririmmmm arkadaslar. İcmeden gitmiyorum ant.

Kiz gidi demeyelimde ben ole durumlarda kendimi genelde muzikle ve arkadaslarimla motive edip toparliyorum kendimi.

harikasın böyle devam, paran cebinde kalsın
Günaydın arkadaşlar :) dün akşam sıkı çalıştık yine pumping çok güzel bi duygu ya :D

20150504225033.jpg
ben buna artık omuz çıkaran hareketi diyorum,daha önce burda anlattığım olaydan dolayı[DOUBLEPOST=1430825187][/DOUBLEPOST]Öğün 1 ıyyyykkkk

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    224,6 KB · Görüntüleme: 306
Son düzenleme:

Anlık bir etki olsada

emin ol piskolojik, birkaç ay hiç birşey almadan antreman yaptığında anlıyorsun bunu

Günaydınnnn

neymiş o ürün?

asriin resminde hiçte 95 bel belli olmuyor,bu kiloyla bu belle dediğinde haklısın yağ oranı +%15 civarı muhtemel.

ben buna artık omuz çıkaran hareketi diyorum,daha önce burda anlattığım olaydan dolayı[DOUBLEPOST=1430825187][/DOUBLEPOST]Öğün 1 ıyyyykkkk
nimete ıyykkkk denir mi hiç.:) bu arada cevaplar on numara olmuş.

Anlık bir etki olsada

Günaydınnnn

neymiş o ürün?

Bsn no xplode.

Back
Yukarı