Way van Dame hareketi demek harikaGunaydinlar, haftasonu antremanina devam - lerdeyiz
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hayy Maşşallaah,Allah nazarlardan saklasın.[DOUBLEPOST=1430557448][/DOUBLEPOST]Gunaydinlar, haftasonu antremanina devam - lerdeyiz
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu yaptığınız antreman bana ağırlık antremanından çok esneme germe ağırlıklı gibi geldi.Aslında çok ağır olmasa da ağırlık antrenmanı yapmaktayım. Günlük çalışmamın içine ağırlık antrenmanını da ekledim.
Kendi hazırladığım iki tür çalışmam var. Ağır ve hafif olarak hazırladım.
Ağır Plan (PDF)
Hafif Plan (PDF)
Haftalık çalışma planım ise toplam 6 gün:
Ağır / Hafif / Hafif / Ağır /Hafif / Hafif / Boş
Dizimde küçük bir problem olduğu için şimdilik fazla yüklenmek istemiyorum, o yüzden squat hareketini minimumda tuttum. Gelecek haftalarda durumuma göre değişikliklere gideceğim.
Hayy Maşşallaah,Allah nazarlardan saklasın.[DOUBLEPOST=1430557448][/DOUBLEPOST]
Bu yaptığınız antreman bana ağırlık antremanından çok esneme germe ağırlıklı gibi geldi.
Daha once omuz sıkışmasi yasayan varmi.persembe omuz idmani yaptim cuma sabah uyandigimda tutuktu.kol 90 derece kaldirmaya yaklasinca aci veriyor daha ustune gitmiyor.2 tane merhem surmeye basladim.dun hafif agirlik kanat sirt calistim agri yapmiyor.sadece yukari kaldirinca aci var,yani shoulder pozisyonu alamiyosun.arami vermem lazim,diger bolge calismalarina devam edeyimmi
Resim biraz bulanik ama oldukca iyi gorunuyorsunuz...beyler hafta sonu idmanına devam. yaklasik bir bucuk aydir full body yapiyorum, hiç olcu almadim ama bolgesele gore daha iyi bir ilerleme var sanki. herkese bol dirençli idmanlar.
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Egzersize bagli birsey ise yakin zamanda gececektir, olasi bir sakatlik soz kunusu ise agri uzun sure devam ederse bir doktora gorunun, omuz yapisi geregi sakatlanmaya oldukca musait bir bolge, ayrica su anda sorunun ne oldugunu bilmediginiz icin ustune gitmenizi tavsiye etmem, bacak antrenmanlari haric diger bolgeler icin yapacaginiz bircok egzersiz omuzu dolayli yoldan da olsa etkileyecektir.ben omuzdan hiz sakatlanmadim. Ama suan belimde ve bacagimda problem var o yüzden bacak ve deadlift calisamiyorum yada az kilo hafif idman yapıyorum. Yani diger bölgelerimi calistirmamda bi engel yok. Eger sende de oyleyse sadece omuz idmanina belli bi donem ara verip diger bolgelerini calistira bilirsin. Omuz icin de sadece stracing yaparak omuz bolgeni aktif tutabilirsin.
2 gundaha durayim,duzelmezse doktora gideyim ozaman.internette buldum omuz sıkısması diye geciyor.sagolasinizResim biraz bulanik ama oldukca iyi gorunuyorsunuz...
Egzersize bagli birsey ise yakin zamanda gececektir, olasi bir sakatlik soz kunusu ise agri uzun sure devam ederse bir doktora gorunun, omuz yapisi geregi sakatlanmaya oldukca musait bir bolge, ayrica su anda sorunun ne oldugunu bilmediginiz icin ustune gitmenizi tavsiye etmem, bacak antrenmanlari haric diger bolgeler icin yapacaginiz bircok egzersiz omuzu dolayli yoldan da olsa etkileyecektir.
Sic Semper Tyrannis
Form durumu gayet iyi gorunuyor. Ust vucut cok iyi gelismis. Sadece bel biraz ince kalmis. Ozellikle boyle mi tercih ediyorsun bilmiyorum ama birkac cm daha kalin bir bel orantiyi cok guzel tamamlayacaktir. Omuz-kol-gogus super.beyler hafta sonu idmanına devam. yaklasik bir bucuk aydir full body yapiyorum, hiç olcu almadim ama bolgesele gore daha iyi bir ilerleme var sanki. herkese bol dirençli idmanlar.
Form durumu gayet iyi gorunuyor. Ust vucut cok iyi gelismis. Sadece bel biraz ince kalmis. Ozellikle boyle mi tercih ediyorsun bilmiyorum ama birkac cm daha kalin bir bel orantiyi cok guzel tamamlayacaktir. Omuz-kol-gogus super.
Şimdi Mesut ve hayaletfilo dan sonra benim resmim çekilmez ama şu ana kadar yapabildiğim bu işte, minik minik gidio herhal ama bu yavaşlık öldürcek benihayalet ne kadar zamanda yaptım o üst vücudu öle yaw
süpersin
Mesut zaten amiral gemimiz, her zamanki heybetiyle karşımızda
![]()
Çok sempatik çıkmışsın resimdeŞimdi Mesut ve hayaletfilo dan sonra benim resmim çekilmez ama şu ana kadar yapabildiğim bu işte, minik minik gidio herhal ama bu yavaşlık öldürcek benihayalet ne kadar zamanda yaptım o üst vücudu öle yaw
süpersin
Mesut zaten amiral gemimiz, her zamanki heybetiyle karşımızda
![]()
Hafta sonu 1 mayista tatil olunca kayinvalide kayinpeder ziyaretine bursadaydim, antreymanimida aksatmak istemedim ve yegenimin gittigi salona misafir olarka girdim 2 gunsalondaki hersey garip ve yabanci geldi , sehpalarin darligi genisligi bile etkiliyor antreymani ,
ayni durum bende de var mesutsuan izindeyim ve oldugum yerde benc sehbasi olmayan sinirli sayida agirligi olan iki dumbel ve bir barla idman yapiyorum
ama genede tüm vucudu calistirabiliyorum. biraz zor oluyor ama amacima ulasiyorum.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Çok sempatik çıkmışsın resimde![]()