Ya ustteki msg i sana yazdimBir de fotoğraf yolluyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Su anki amac kilo kaybi ise protein miktarini 180e karb miktatinida 200 e cekin, 3330 kalori yuksek buyuk ihtimalle sizin icin, 2500 kcal'lik bir rakamla ayarlayin makrolarinizi, 15 gun icinde 0-2 kg arasi kilo kaybi olursa ayni rakamlar devam edin, tabi dedigim gibi amac kilo kaybi ise...bu sabah 92.5 kg çıktım boy 183 cm
Aslında amacım kilo kaybetmek değil hacim kazanmak ve yakabilirsem yağ yakmak, gecen 5 ayda bunu yaptım ama kas alımı olarak yeterli hacmi kazandığımı düşünmüyorum (özellikle kollar), her türlü siteyi, forumu inceliyorum genelde karbohidrat alımı beslenmenin %60 ı olmalı diyor ama oda bana çok fazla geldi, yani bunun bir formülü varmı %60 karbo, %25-30 protein, %10-15 yağ deniyor, kabaca hesapla benim kiloma göre; 180 gr protein, 45 gr yağ ve 360 gr karbonhidrat almam lazım doğrumudur? yağ ve protein ayarlanırda o karbonhidrat çok değil mi, 2500 kcal ye çekersem diyeti kas kaybetmez miyim?Su anki amac kilo kaybi ise protein miktarini 180e karb miktatinida 200 e cekin, 3330 kalori yuksek buyuk ihtimalle sizin icin, 2500 kcal'lik bir rakamla ayarlayin makrolarinizi, 15 gun icinde 0-2 kg arasi kilo kaybi olursa ayni rakamlar devam edin, tabi dedigim gibi amac kilo kaybi ise...
Sic Semper Tyrannis
Simdi surada bir anlam karmasasi var, amaciniz hacim kazanmak ise bunun tek bir.yolu var kilo almak. Ancak anladigim kadari ile istediginiz oda degil eger hacim kazanacagim diyorsaniz kilo almak zorundasiniz, fakat mevcut kiloyu koruyarak (asagi-yukari) kas agirligini arttirmak yonundeyse isteginiz, kilo kaybini mumkun olan en az seviyede tutacak bir beslenme duzeni belirleyin, bunu yaparkende su anki kilonuz uzerinden 180-185 gr protein yeterli olacaktir, karb i 200 gr a cekin, ancak genel de kabul edilen bazi biyolojik hesaplamalar olsada bu durum tamamen kisiden kisiye degisen bir yapidadir. Diyetinizi %40 pro %40 krb %20 yag olacak sekilde sabitleyin ve 7ser gunluk aralar ile tartinizi takip edin ani kilo kaybi var ise kalori miktarini biraz arttirinAslında amacım kilo kaybetmek değil hacim kazanmak ve yakabilirsem yağ yakmak, gecen 5 ayda bunu yaptım ama kas alımı olarak yeterli hacmi kazandığımı düşünmüyorum (özellikle kollar), her türlü siteyi, forumu inceliyorum genelde karbohidrat alımı beslenmenin %60 ı olmalı diyor ama oda bana çok fazla geldi, yani bunun bir formülü varmı %60 karbo, %25-30 protein, %10-15 yağ deniyor, kabaca hesapla benim kiloma göre; 180 gr protein, 45 gr yağ ve 360 gr karbonhidrat almam lazım doğrumudur? yağ ve protein ayarlanırda o karbonhidrat çok değil mi, 2500 kcal ye çekersem diyeti kas kaybetmez miyim?
Tam da aradığım cevap buydu teşekkür ederim LossSimdi surada bir anlam karmasasi var, amaciniz hacim kazanmak ise bunun tek bir.yolu var kilo almak. Ancak anladigim kadari ile istediginiz oda degil eger hacim kazanacagim diyorsaniz kilo almak zorundasiniz, fakat mevcut kiloyu koruyarak (asagi-yukari) kas agirligini arttirmak yonundeyse isteginiz, kilo kaybini mumkun olan en az seviyede tutacak bir beslenme duzeni belirleyin, bunu yaparkende su anki kilonuz uzerinden 180-185 gr protein yeterli olacaktir, karb i 200 gr a cekin, ancak genel de kabul edilen bazi biyolojik hesaplamalar olsada bu durum tamamen kisiden kisiye degisen bir yapidadir. Diyetinizi %40 pro %40 krb %20 yag olacak sekilde sabitleyin ve 7ser gunluk aralar ile tartinizi takip edin ani kilo kaybi var ise kalori miktarini biraz arttirin
Sic Semper Tyrannis
[emoji4] rica ederim, her ne kadar bu bir bilim olsada bazen en gecerli buldugum yontem hala en ilkel olani ; deneme-yanilma [emoji6]Tam da aradığım cevap buydu teşekkür ederim Losssistemli olarak bunu deneyerek göreceğiz ama genel şablonu tam olarak oturtamamıştım çok teşekkürler
200 gr karbo 185 gr proteinden kaç kalori gelirse artık ona göre artırıp azaltacam
![]()
Şu bilimi bi ben çözemedim[emoji4] rica ederim, her ne kadar bu bir bilim olsada bazen en gecerli buldugum yontem hala en ilkel olani ; deneme-yanilma [emoji6]
Sic Semper Tyrannis
Bilader neyle besliolar siziGobek kuzu yedigim icin sismis olabilir![]()
Triseps benim hep gamzeli abi hic duzelmiyo sol kol normalde sag kol boyle hoca zamanla duzelir diyo ama hic ilerleme yok seklinde
Kendimizi kucuk goruyoruz ben cok kafaya takiyorum valla su arkadasta bana cok kucugum ben diyor ama kendiside benim kadar iri ve bana sen daha irisin diyor.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Bilader neyle besliolar siziGobek kuzu yedigim icin sismis olabilir![]()
Triseps benim hep gamzeli abi hic duzelmiyo sol kol normalde sag kol boyle hoca zamanla duzelir diyo ama hic ilerleme yok seklinde
Kendimizi kucuk goruyoruz ben cok kafaya takiyorum valla su arkadasta bana cok kucugum ben diyor ama kendiside benim kadar iri ve bana sen daha irisin diyor.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Allah razi olsun, gunaydinlar herkese..Gunaydin herkese hayirli isler, mamanizi ihmal etmeyin emi [emoji4] hadi bakalim gida teroru baslasin, hep birlikte besin zincirinin tepesine yerlesiyoruz arkadaslar [emoji1]
Allah razi olsun, gunaydinlar herkese..Gunaydin herkese hayirli isler, mamanizi ihmal etmeyin emi [emoji4] hadi bakalim gida teroru baslasin, hep birlikte besin zincirinin tepesine yerlesiyoruz arkadaslar [emoji1]
Mesut bey, sirtiniz boyut olarak iyi ancak belin biraz incelmesi lazim ki cam agaci dedigimiz goruntu daha net olsunBarış ve Bekçi teşekkürler iltifatlar için ama benim hiç adam gibi yemek programım olmadıolamıyorda mağlesef . kendi çapımda bişeylere özen gösteriyorum doğru veya yanlış , ama beni şu şu hareketi yap şuran şöyle olsun diye yönlendirirseniz memnun olurum Bekci ve Created By Loss
son halim budur arkadaşlar. 2 aydır define olmaya çalışıyoruz bakalım bişeyler olmuşmu sizin yorumlarınızla anlıycam bunu![]()
![]()
![]()
![]()