30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

güç idmanı abi özünde ama sadece temel hareketler var kas kutlesini artırmak için daha etkili yağ yakımı için daha etkili oldugu söyleniyor.squat,bench press,deadlift,overhead press,bent over row barfix ve dips var.barfix yapaayan lat pulldown dips yapayam close grip bench press yapacak hafatda 3 gun idman.[DOUBLEPOST=1468268927][/DOUBLEPOST]
deneyerek sendeki en etkili bulursun bence İF dene abi ben çok begendim ramazan ayında bir nevi if sayılır asında.definasyon yapacaksam kesin İF yaparım başka birşey yapmam[DOUBLEPOST=1468269124][/DOUBLEPOST]http://agirsaglam.com/blog/item/55-gorevimiz-agirsaglam-yea
bu abi benim yaptıgım 3 aylık. splitten sıkıldım buna geçtim peşine wendler 5-3-1 yapacam o 5 aylık program toplam 8 ay bunlara takılacam
Bende yag yaktiktan sonra bu sistemlerle cleanbulk düşünüyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güç idmanı abi özünde ama sadece temel hareketler var kas kutlesini artırmak için daha etkili yağ yakımı için daha etkili oldugu söyleniyor.squat,bench press,deadlift,overhead press,bent over row barfix ve dips var.barfix yapaayan lat pulldown dips yapayam close grip bench press yapacak hafatda 3 gun idman.[DOUBLEPOST=1468268927][/DOUBLEPOST]
deneyerek sendeki en etkili bulursun bence İF dene abi ben çok begendim ramazan ayında bir nevi if sayılır asında.definasyon yapacaksam kesin İF yaparım başka birşey yapmam[DOUBLEPOST=1468269124][/DOUBLEPOST]http://agirsaglam.com/blog/item/55-gorevimiz-agirsaglam-yea
bu abi benim yaptıgım 3 aylık. splitten sıkıldım buna geçtim peşine wendler 5-3-1 yapacam o 5 aylık program toplam 8 ay bunlara takılacam
Mali bu bir süre yapılacak bir ara dönem mi yoksa hep bunu mu caliscan
Bide antrenman programını yazsana

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende yag yaktiktan sonra bu sistemlerle cleanbulk düşünüyorum

olabilir ne varsa temel hareketlerde var abi.idman çabuk bitti ama acaip yorgun hissediorum kendimi :)
squat 80kg 5*5 zorladı biraz
bench press 60 kg 5*5 kolay çıktı
bent over row 40kg 5*5 çok kolay çıktı
lat pulldown 59 kg 5*5 biraz zorladı
dips 5*5 duman etti beni yaptıgım bir haereket değildi[DOUBLEPOST=1468269626][/DOUBLEPOST]
Mali bu bir süre yapılacak bir ara dönem mi yoksa hep bunu mu caliscan
Bide antrenman programını yazsana

3 aylık program abi bu sana bağlı devamda edebilirsin ama plato olur diyorlar değişmek lazım diyorlar.
a )ptesi squat bench bent over row barfix( yapamazsan lat pulldown hepsi 5*5)
b )çarş squat overhea press deadlift dips 5*5 hepsi
cuma ptesi ile aynı yani a
diğer ptesi b
çarş a
böyle gidiyor abi

Bu plato olayı devamli aynı hareketleri yapınca mi oluyor ben 5 aydır falan aynı hareketleri yapıyorum hareketleri komple muadilleri ile değişmek mi lazım yoksa araya ufak değişiklikler mi lazım ne bilim mesela fly yaparken göğüs için dumbell yerine cable mi kullanmak mesela

Bu plato olayı devamli aynı hareketleri yapınca mi oluyor ben 5 aydır falan aynı hareketleri yapıyorum hareketleri komple muadilleri ile değişmek mi lazım yoksa araya ufak değişiklikler mi lazım ne bilim mesela fly yaparken göğüs için dumbell yerine cable mi kullanmak mesela

Aha patron kafayi uzatmisken sor hele ))

Deadlift yokmuydu bugun oda bir set oh kebap ))

aslında kendim eklemek isterdim abi ama programa uyam dedim bozmadım onuda yaptımı evi zor bulurdum heralde zaten deadliftr 5*5 değil sert harekjet diye 1*5 :):):)

aynı hareketleri yapmak değilde ağırlıklar takılıyor abi benim bildiğim artmıyorlar loss daha iyisini bilir[DOUBLEPOST=1468270908][/DOUBLEPOST]
1 hafta ne yedim be söylenmez ama her akşam ahtapot karides midye et balık vs yanında rakı tabiki gündüz de bira ve alkollü kokteyller waffle dondurma sonuç aynı kilo ☺☺☺

şehir efsanesi abi onlar:p:p:p rakı iyidir spora başladıgımdan beri içmedim şu 3 aylık program bitsin arada içmeli rakıyı hakedecez malum ödül olsun diye :):):):)

aynı hareketleri yapmak değilde ağırlıklar takılıyor abi benim bildiğim artmıyorlar loss daha iyisini bilir[DOUBLEPOST=1468270908][/DOUBLEPOST]
Dogrudur...agirlik artmiyorsa program ise yaramiyor demek degil ama uzun sure artis yoksa birseyler yanlis gidiyor demektir...

Yine bir soru ile karsinizdayim kardeşlerim☺
Hacim yapmak değilde definasyon ağırlıklı yani hem yağ yakayim hem kas yapayım mantigi ile bir antreman planı split mi olmalı full body mi ben uzun zamandır split yapıyorum acaba 3-4 ay teknik değiştirip full body mi yapsam alper uzun zamandır full yapıo onu da savunuyor bildiğim kadarı ile
Sizler ne düşünürsünüz

Yani bench press, barbel row, over head press,squat, deadlift gibi aynı anda birçok kasi çalıştıran bileşik hareketler.

Yani bench press, barbel row, over head press,squat, deadlift gibi aynı anda birçok kasi çalıştıran bileşik hareketler.

Full çalışırken her antrenmanda benc squat ve overhead press yaptım deadlift hiç yapmadım
Suan ki split programda göğüs günü benc sırt omuz günü overhead press ve barbell row bacak gunu de squat var mutlaka

Back
Yukarı