Created By Loss
Üye
Bluebay iyidir gidin pisman olmazsiniz
Ben temiz bir sayfa açtım gitmem biyere ☺☺Bluebay iyidir gidin pisman olmazsiniz
benim demeye ve yapmaya çalıştığımda bu zaten, ama bu emek ister sabır ister. ama 60-65 kilo adamın 38-39 kol yapması içinde yemesi lazım.
olurmu sizin kadar çalışıyorum, sadece yavaş yavaş kalorimi düşürdüm,dolayısıyla ağırlıklarda düştü, ramazanda yapmadım ama bu hafta antrenman sonrası 25 dakika hıtt yapcam. 78-80 kg görüncede yavaş yavaş kaloriyi arttıracam. benim açımdan bir aceleye mahal yok![]()
Baklava istemem bende onu korumak işkence
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani bundan anlamamız gereken fazla karbo ya yüklenme dengeli Beslen ağırlık. Ve kardiyo çalış zamanla olur muSeneye bu zamanlar fotograf yuklerim![]()
Kendi plaji yok ama otelden cikiyosun hemen arkasinda plaj var, sorun olmuyor yaniBaris senin otelin plaji varmiydi, lossun onerdigi otelin kendine ait plaji yok herhal
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var hemen önünde kendine ait plajı gayet yeterli şezlong şemsiye duş heosi varBaris senin otelin plaji varmiydi, lossun onerdigi otelin kendine ait plaji yok herhal
Beni yanlış anladin ben aşırı yemek yemeden bahsetmedim zaten, kolu 34-35 olan arkadasin 39 olmasi icin yemesi lazim dedim yoksa su an yaptigim ve uygulayacagim gobeklenmeden yaglanmadan kas yapabilmek. Aşırı yemeye bende karsiyim.Aksine 38-39 cm kol 120 cm omuz ile sabit six pack ile yasamak ve korumak cok kolay, hacim kazanmak icin asiri beslenmeye gerek olmadigindan dolayi yaglanma da az oluyor.
Hacim kazanirken yaglanmamak cok zor ama hedefi kucuk tutarak hedef dogrultusunda yasam tarzi belirlemek daha kolay. Yakin arkadaslarim da benim gibi dusunuyor ve uzun zamandir boyle yasiyorlar [emoji106]
Adi gibi ``koy``dami otel dogasi nasil ormanlik alan falanKendi plaji yok ama otelden cikiyosun hemen arkasinda plaj var, sorun olmuyor yani
Yok yaw koy falan degil marmarisin neredeyse orta yerinde soyle diyim limana yuruyerek 25dk mesafede.Adi gibi ``koy``dami otel dogasi nasil ormanlik alan falan
Icmeler merkezden 8 km daha gidiyorsun arkası falan ağaç orman ama tam bir koy sayılmazAdi gibi ``koy``dami otel dogasi nasil ormanlik alan falan
Yani bundan anlamamız gereken fazla karbo ya yüklenme dengeli Beslen ağırlık. Ve kardiyo çalış zamanla olur mu
Ahah mali'nin gazina geldik bi ara yedikde yedik yedikde yedik, haftada 3 gun kardiyo yaparken yaglandik [emoji23]Beni yanlış anladin ben aşırı yemek yemeden bahsetmedim zaten, kolu 34-35 olan arkadasin 39 olmasi icin yemesi lazim dedim yoksa su an yaptigim ve uygulayacagim gobeklenmeden yaglanmadan kas yapabilmek. Aşırı yemeye bende karsiyim.
Göbek çevresini nasıl ölçüyorsunAbi gobek cevresi 80 altindaysa kardio falan hic gerek yok bence, benim suanda 81 cikiyor sabah ac karnina, haftada 1 defa hiit yapiyorum.
Fazla karbo kadar fazla protein de tehlikeli, onceden kilomun 2 kati 140-150 gram arasi protein aliyordum, sonuclari yaglanma olarak dondu bana. Simdi kas kutlemin 2 kati aliyorum proteini. Hergun sebze meyve kaliteli karbonhidrat tuketiyorum, spor gunleri karboyu biraz fazla aliyorum
Abi bahsettigim degerler olculer benim hedefim icin gecerli, sen hacim kazanmak kutle arttirmak istiyorsan yaglanmayi kafaya takma fazla, simdi yaglanirsin seneye guzel bi definasyon ile eritirsin hepsini [emoji106]Göbek çevresini nasıl ölçüyorsun
Bemde genelde 130-140 gr alıyorum protein spor yapsam da yapmasamda dediğin gibi fazla protein de yağ olarak depolaniyor yani fazla protein alınca fazla kas yapmiyorsun yapabilecek kas belli daha doğrusu vücudun kullanacağı protein belli gerisi yağ oluyor
Kas oranim.nekadr bilmiyorum ama 100 gr protein fln yeter günlük kanımca karbo yu da dengeli alıp ağırlık ve kardiyo ya devam edince zamanla daha fit bir vücut ortaya çıkacak tahminim
Önceden de demiştim aslında ben plaj vücudu denilen olayı seviyorum şişkinlik yok ama kaslar ve hatlar belli bu da böyle yapılıyor saniyorum
abi yedik de yedik derken kaç kalori aldın gunluk? kas gelişimi istersen yemen lazım yok arkadaş kas ikinci planda ben önce yağ yakacam dersen kaloriden çalıp az yiyecen.hedefe göre hareket etmek gerekiyor.Ahah mali'nin gazina geldik bi ara yedikde yedik yedikde yedik, haftada 3 gun kardiyo yaparken yaglandik [emoji23]
Simdi o fazlaliklari verdik emin adimlarla ilerliyoruz [emoji106]
bende sen gibi 100 gr protein alıyordum salonda birisi sen 200 yap onu 1 ayda değişimi gör dedi hakkaten çok farkediyor.denedim kendi vucudumda gördüm farkını.kaldırılan ağırlıklar irileşme hepsi farkediyor.belden ölçü alıyorsun tamam eyvallah ona lafım yok ama kaslanmak için beslenme ona göre olmalı abi.clean bulkda denedim ben gelişim çok yavaş oluyor açmadı beni bırakdım artık +300-500 kalori takılıyorum.protein fazlası yağ olarak depolanır olayı neye göre ölçülendiriliyor onuda anlamış değilim.Göbek çevresini nasıl ölçüyorsun
Bemde genelde 130-140 gr alıyorum protein spor yapsam da yapmasamda dediğin gibi fazla protein de yağ olarak depolaniyor yani fazla protein alınca fazla kas yapmiyorsun yapabilecek kas belli daha doğrusu vücudun kullanacağı protein belli gerisi yağ oluyor
Kas oranim.nekadr bilmiyorum ama 100 gr protein fln yeter günlük kanımca karbo yu da dengeli alıp ağırlık ve kardiyo ya devam edince zamanla daha fit bir vücut ortaya çıkacak tahminim
Önceden de demiştim aslında ben plaj vücudu denilen olayı seviyorum şişkinlik yok ama kaslar ve hatlar belli bu da böyle yapılıyor saniyorum
abi yedik de yedik derken kaç kalori aldın gunluk? kas gelişimi istersen yemen lazım yok arkadaş kas ikinci planda ben önce yağ yakacam dersen kaloriden çalıp az yiyecen.hedefe göre hareket etmek gerekiyor.
kendimi suçlu hissettim abi şimdi.yağlarınızın sebebi oldum![]()
bende sen gibi 100 gr protein alıyordum salonda birisi sen 200 yap onu 1 ayda değişimi gör dedi hakkaten çok farkediyor.denedim kendi vucudumda gördüm farkını.kaldırılan ağırlıklar irileşme hepsi farkediyor.belden ölçü alıyorsun tamam eyvallah ona lafım yok ama kaslanmak için beslenme ona göre olmalı abi.clean bulkda denedim ben gelişim çok yavaş oluyor açmadı beni bırakdım artık +300-500 kalori takılıyorum.protein fazlası yağ olarak depolanır olayı neye göre ölçülendiriliyor onuda anlamış değilim.
beli en kalın yerden yerden ölçüyorum ben abi bu arada.
fazla protein değilde alınması gerekenden fazla alınan kalori yağ olur demek daha mantıklı geliyor banaAbi fazla protein yag olarak depolanir diyenler muhtemelen tecrubeyle konusuyor, ben ki haftada 3 gun cardio yaparken belim yaglandi fazla proteinden. Ama dedigin gibi tabi amac hacim ise yaga gobege takilmadan proteini arttirmak lazim [emoji106]
Ben cok fazla hacim istemedigim icin bu sekilde besleniyorum![]()
fazla protein değilde alınması gerekenden fazla alınan kalori yağ olur demek daha mantıklı geliyor bana