1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
Arkadaşlar uzun süredir bb araştırıyorum ama çok kaslı bir vucudum olmasada bende sizlere katılmak isterim. (çalışma saatlerim her zaman aynı olmadığından gelemez isem sakın kıvırdı felan demeyin) ben Zeytinburnun da ikamet ediyorum. bayrampaşa işime gelir :)
tabi aranızda görmek isterseniz....

buyur abı gel tabıkıde ne demek senı gormekten mutluluk duyarız :)

Ben yalovadayım ama sürekli İstanbul yalova arası gidip geliyorum her türlü uzun yoldan geliceğim ve işim olmadığı için benim için mekan fark etmez güzel bi buluşma olucak :)

o zaman taksim de fark etmez ise senin için, 6-3 olsun en azından rekabet artsın :D

evet arkdaslar yenı katılcak her arkdaslarımız oyunuda belırtırse guzel olur secenekler sunlar

bayrampasa = salonda ıdman + sohpet + stevenlms tan 1 olcek proteın tozu ...

taksım = belırlenen bır kafede yada rockbar tarzı bır mekanda sohpet :)

evet arkdaslar yenı katılcak her arkdaslarımız oyunuda belırtırse guzel olur secenekler sunlar

bayrampasa = salonda ıdman + sohpet + stevenlms tan 1 olcek proteın tozu ...

taksım = belırlenen bır kafede yada rockbar tarzı bır mekanda sohpet :)

stevenlms rüşvet teklif ediyor, adminler göreve! :D yalnız kimseyi caydırır gibi olmayayım ama idman esnasında sohbet nasıl olacak? bir de salon büyüktür inşallah, çünkü aynı anda 5 kişinin bile gelmesi yine bir kalabalık yaratacaktır.

idmandan sonra terli olunacak.Duş için havludamı getirilecek

stevenlms rüşvet teklif ediyor, adminler göreve! :D yalnız kimseyi caydırır gibi olmayayım ama idman esnasında sohbet nasıl olacak? bir de salon büyüktür inşallah, çünkü aynı anda 5 kişinin bile gelmesi yine bir kalabalık yaratacaktır.

yok arkadaslar ne rusvetı :) ama tabı olabılırde :)

idmandan sonra terli olunacak.Duş için havludamı getirilecek

ole tam bır baba ıdman olmaz sanırım ama bıkac ıdman tekınıgını yanı pek bılınmeyen seyelrı bırbırımıze gosterebılırız

vıdeo ve foto da cekıcegımız ıcın bence guzel goruntu verelım

su an ankara grubuda bulusma yapcak aynı gun rekabet halındeyız :)

idmn öyle normal idman olacağını sanmıyorum..birkaç hareket aparız hepsi o..birnevi ter atma diyelim...

hogan ; evet bence getirmemiz şart..çantayı alıp gelişcez anlaşılan :)

evet haklısın bence t-shırt-short-havlusunu alsın herkes :)

--------------------
salon buyukluk olarak sole tarıf edım ben serbest agırlık konusunda hıc sıkıntı yok agırlık dolu klasık bır salon yanı ole hıllsıde gıbı falan degıl yanı omuz ıcın makıne beklemeyın ama klasık bır salonda ne varsa mevcut

salon guzel orta buyklukte sıkıntı olmıcaktır kalabalıklık konusunda :)

Son Durum

Bayrampaşa da idman = 6
Taksimde cafe sohbeti = 3

Şu an 9 kişi katılıyor arkadaşlar , o güne kadar sayımızı daha da artıralım , Ankara tayfasını geçmemiz lazım ;)

Havlu çanta vs.konuusunda herkes idmana nasıl geliyorsa , öyle gelsin ...
Lütfen gerçekten gelecek arkadaşlar geleceğim desinler...

Buluşma günü geçer de , gelicem diyenler sebepsiz yere gelmez ise ayıp etmiş olurlar ..
Forum çok geniş de olsa , kemikleşmiş üyeler birbirini tanır ;)

Kas lı ya da kassız konusunda kimse bir sıkıntı yaşamasın , hiç kimse bir diğerine hava atmak için gelmeyecek bu buluşmaya ...

O yüzden tüm arkadaşları , kafalarında hiçbir soru işareti kalmadan bekliyoruz ;)

Ben ilk mesajımda zaten belirttim..vardiyam uyarsa ordayım inş...aynen herkeste bir eziklik duygusu var ( ben gibi) :) ezile bezile gelicem valla artık ne çıkarsa bahtımıza(vücut olarak)..bende avatarımdakinden değilim..ustalar bilir zaten..geçen bir üye pm den sordu o karın kaslarını nasıl yaptın diye :) haber vereyim ona göre...

Ben ilk mesajımda zaten belirttim..vardiyam uyarsa ordayım inş...aynen herkeste bir eziklik duygusu var ( ben gibi) :) ezile bezile gelicem valla artık ne çıkarsa bahtımıza(vücut olarak)..bende avatarımdakinden değilim..ustalar bilir zaten..geçen bir üye pm den sordu o karın kaslarını nasıl yaptın diye :) haber vereyim ona göre...

bu avatarındakini sen mi zannettihyper_

O zaman bu resimdeki at sırtında Konstantinopolis surlarından içeri giren de benim :D :D

Kimsenin ezilmesine gerek yok , şöyle düşünün her gün çalıştığımız salonlardan vücut olarak bizden daha iyi ya da daha eksik vücutlara sahip arkadaşlar görüyoruz ..

Onları gördüğümüzde eziliyor muyuz ? Ya da gururlanıyor muyuz ?h
Hayır , bunu da bir normal salonda çalışıyormuş gibi düşünün , önemli olan arkadaşlık ve tanışmak ;)

evet sonucta kısme kas gostermeye gelmıor bulusmanın amacı aslında forum ıcınde kımı zamn tartıstıgımız kımı zaman aynı fıkırde oldugumuz kısılerı sıma olarakda gormek onları tanımak

aslında antrenmanda olcagı ıcın bılmedıgımız cok sey ogrencegımze ben emınım

Bu gidişle Bayrampaşa Galip çıkacak gibi oylamadan :D

Daha 15 gün var , ve biz 10 kişiye ulaştık bile ;)

İnşallah sayımız o güne kadar daha da artar , salon bizi alacak mı peki :D :D

beyler bayrampaşa çıkarsa gelemeyebilirim, uzak çünkü maltepe'den. ancak gelirsem (benim gibi anadolu yakasında oturan bir arkadaş olursa) eşyasız vs. gelirim, sizlere yardım ederim bench filan girecek olan olursa :D

Back
Yukarı