mrthr35
Üye
Ortalama 2 gün ayırıyorum 40 dk civarı aç karna gidiyorum bu aralar, günde 13 15 bin adım atıyorum günde o yüzden aşırı zorlamaya gerek duymuyorum aktif olduğum için kalori gidiyor yaKardioyu haftada toplam kac saat yapıyorsun ?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ortalama 2 gün ayırıyorum 40 dk civarı aç karna gidiyorum bu aralar, günde 13 15 bin adım atıyorum günde o yüzden aşırı zorlamaya gerek duymuyorum aktif olduğum için kalori gidiyor yaKardioyu haftada toplam kac saat yapıyorsun ?
27 aralık- 6 şubat | ketojen yağ yakımı.
son durum 73 bel,36 kol
Günlük: https://www.bodyforumtr.com/threads/okr-yağ-yakım-günlüğü-ketojen.103464/
5 6 aya + 6 kg eklersen güzel motive olup hacimlenirsin başarılar tekrardan dostumVay be.. 4 yil olmus. Bu posttan 5-6 ay sonra vg yi maalesef birakmistim. Les beslenme, les hayatin getirisi bana -10 kg ile geri dondu. 1 hafta once tekrar basladim. Guncel form budur..
En azından kollarda damarlar belirgin.Yağlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz, büyük ihtimalle hiçbir zaman karın kası gözüken birisi olamayacağım, ama olsun, mutluyum böyle.
Eki Görüntüle 52617
Çay içerken bir fotoğraf çekileyim dedim![]()
Duruştan dolayıdır sanırım , çatıda öyle bi telefonu rast gele bi yere koydum daHocam sizde hafif skolyoz mu var duruştan dolayı mı öyle çıkmış?
Bayagi olmus he girmeyeli. 1 senelik aranin ardindan yeniden
çok değil hocam % 2 %3 kaldı hedefe sonra doya doya rahat rahat kas güç hepsi uzun bir süre idare edicek şekilde büyümeyi düşünüyorumi ağustosta başlasam 8 9 ay boyunca clean bulk yapsam 86 92 arası bir kilo hedefim olur önümüzdeki sene sonlarına doğrukurudun kaldın kilo al biraz.![]()