• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
76 kg %14 lerde ortalama yağ oranı , eylülün başında definasyonu bitireceğim

Eklentiler

• 6A5269C6-E335-4C42-864C-B51F6444E1AD.jpeg
    6A5269C6-E335-4C42-864C-B51F6444E1AD.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 979
Yönetim bu konuya ne der bilmiyorum. Aslinda öneri olarak sunacaktim ama direk konuyu acarak denemek istedim.
Malum, bircok arkadasin konu acma sartlarina uyan kalitede ve miktarda resmi olmayabiliyor (Poz, resim adeti, kalite).

Ben de herkesin vücut kendi vücut resmini ekleyebilecegi bir konu olsun istedim. Elimizde tek resim olsa da, poz verme sartlarina tam olarak uygun olmayan resimler olsa da en azindan ekleyebilecegimiz bir tek baslik olsun dedim. En azindan tek tek kilitlenecek konular olacagina her iki tarafi da mutlu edebilecek bir konu olsun istedim.
Öyle resimlere enine boyuna yorum beklenilecek bir konu olmayacak zaten bu. Isteyen yapar, istemeyen bakar gecer vs...

Baslangici ben yapayim.
bu resmi 2 hafta önce cektim. 2 haftalik aradan sonra ilk idmanimdan 1 saat önce ;)
hocam burdaki ölçüler nedir ona göre hedef alsakta çalışsak

EoUnIP.jpg

2 aylık sporcuyum :D

2009'da kayıt olmayı akıl edip 2 aylık sporcusun he mi? Ayrıca bacakta pek bir şey göremedim buraya yüklemeye değecek.[DOUBLEPOST=1570130156][/DOUBLEPOST]
Aylarca çalışıp da 2 aylığım 3 aylığım demek de moda oldu.
2009'da kayıt olmayı akıl edip 2 aylık sporcusun he mi? Ayrıca bacakta pek bir şey göremedim buraya yüklemeye değecek.[DOUBLEPOST=1570130156][/DOUBLEPOST]
Aylarca çalışıp da 2 aylığım 3 aylığım demek de moda oldu.

İlk fotoğrafıma bakarsan yeni başladığımı anlarsın. Bu iki ayda hayvanlar gibi yiyip antrenman yaptigimi bilmiyorsun tabi, kafadan atip tutmalar da moda oldu heralde..

S

11 sene de olsa sıkıntı yok daha burdayiz :)
Kollar 40 civarı .. yağ oranı % 5 civarı ... kilo 75 ..
Konuyu farklı yöne çekmek istemem, başlık uygun değil, farkındayım ancak cevap alabilirsem mutlu olurum cidden.
Ayaz, yağ oranı ölçümünü kaliper ile mi yapmıştın, yoksa şu yağ-kas-su gibi değişkenleri ölçtüğü varsayılan Tanita benzeri cihazlarla mı yaptırdın?

Back
Yukarı