Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
forumdaki en sağlam vücutlardan..Çıtır zamanlarımızdan yaş 19Eki Görüntüle 52633 Eki Görüntüle 52636
hocam burdaki ölçüler nedir ona göre hedef alsakta çalışsakYönetim bu konuya ne der bilmiyorum. Aslinda öneri olarak sunacaktim ama direk konuyu acarak denemek istedim.
Malum, bircok arkadasin konu acma sartlarina uyan kalitede ve miktarda resmi olmayabiliyor (Poz, resim adeti, kalite).
Ben de herkesin vücut kendi vücut resmini ekleyebilecegi bir konu olsun istedim. Elimizde tek resim olsa da, poz verme sartlarina tam olarak uygun olmayan resimler olsa da en azindan ekleyebilecegimiz bir tek baslik olsun dedim. En azindan tek tek kilitlenecek konular olacagina her iki tarafi da mutlu edebilecek bir konu olsun istedim.
Öyle resimlere enine boyuna yorum beklenilecek bir konu olmayacak zaten bu. Isteyen yapar, istemeyen bakar gecer vs...
Baslangici ben yapayim.
bu resmi 2 hafta önce cektim. 2 haftalik aradan sonra ilk idmanimdan 1 saat önce![]()
2008 deki mesaja cevap verdin tam 11 senehocam burdaki ölçüler nedir ona göre hedef alsakta çalışsak
2009'da kayıt olmayı akıl edip 2 aylık sporcusun he mi? Ayrıca bacakta pek bir şey göremedim buraya yüklemeye değecek.[DOUBLEPOST=1570130156][/DOUBLEPOST]![]()
2 aylık sporcuyum![]()
Aylarca çalışıp da 2 aylığım 3 aylığım demek de moda oldu.Spora başlangıç ve 2.ay gorunumum.Eki Görüntüle 53489
2009'da kayıt olmayı akıl edip 2 aylık sporcusun he mi? Ayrıca bacakta pek bir şey göremedim buraya yüklemeye değecek.[DOUBLEPOST=1570130156][/DOUBLEPOST]
Aylarca çalışıp da 2 aylığım 3 aylığım demek de moda oldu.
2009'da kayıt olmayı akıl edip 2 aylık sporcusun he mi? Ayrıca bacakta pek bir şey göremedim buraya yüklemeye değecek.[DOUBLEPOST=1570130156][/DOUBLEPOST]
Aylarca çalışıp da 2 aylığım 3 aylığım demek de moda oldu.
S2008 deki mesaja cevap verdin tam 11 sene
hocam burdaki ölçüler nedir ona göre hedef alsakta çalışsak
Konuyu farklı yöne çekmek istemem, başlık uygun değil, farkındayım ancak cevap alabilirsem mutlu olurum cidden.S
11 sene de olsa sıkıntı yok daha burdayiz
Kollar 40 civarı .. yağ oranı % 5 civarı ... kilo 75 ..
Aynı yağ oranı ile kütle aldığın sürece daha büyük başarılar gelecektir. 10 yıl sonra bakalım bu foto ile fark nasıl olacakEki Görüntüle 53539 Ifbb diamond cup,en yakın rakibimle aramda 10 yaş vardı.(soldan ikinci sıradaki benim)
Tebrik ederim @_Tunc_ 5 yıldır uğramiyordum ama değişiklikleri görünce mutlu oldum, başarılarEki Görüntüle 53539 Ifbb diamond cup,en yakın rakibimle aramda 10 yaş vardı.(soldan ikinci sıradaki benim)