mezmerize dedi:weider l-glutamın nasıl sızce..alınabılır dımı(300gr.)
ben body'e başlayanı 3 hafta oldu . sadece hardline'in L glutaminini kullanıyorum .önümüzdeki ayda protein tozu'da almayı düşünüyorum.Nassim dedi:Bilgileriniz icin sagolun yanliz burada pahali glutamine ondan pek fazla kisi kullanmiyor, ne kadar fiyati tr´de ?
Tersten başlamışsın dostum, bodye yeni başlayan birisinin glutamine kullanması çok anlamlı değil. Önce Creatin ve Protein tozu safhalarından geç, bir güzel kas yap, sert idmanlara girmeye başla ondan sonra glutamine dersin.boncuk39 dedi:ben body'e başlayanı 3 hafta oldu . sadece hardline'in L glutaminini kullanıyorum .önümüzdeki ayda protein tozu'da almayı düşünüyorum.Nassim dedi:Bilgileriniz icin sagolun yanliz burada pahali glutamine ondan pek fazla kisi kullanmiyor, ne kadar fiyati tr´de ?
şuanki piyasa değeri 90ytl 500gr.
100gr da 100gr saf L glutamine var.![]()
Blitz dedi:Tersten başlamışsın dostum, bodye yeni başlayan birisinin glutamine kullanması çok anlamlı değil. Önce Creatin ve Protein tozu safhalarından geç, bir güzel kas yap, sert idmanlara girmeye başla ondan sonra glutamine dersin.boncuk39 dedi:ben body'e başlayanı 3 hafta oldu . sadece hardline'in L glutaminini kullanıyorum .önümüzdeki ayda protein tozu'da almayı düşünüyorum.Nassim dedi:Bilgileriniz icin sagolun yanliz burada pahali glutamine ondan pek fazla kisi kullanmiyor, ne kadar fiyati tr´de ?
şuanki piyasa değeri 90ytl 500gr.
100gr da 100gr saf L glutamine var.![]()
Ayrıca Glutamine'in kimsede işe yaramayacağına dair yazılar da okudum o yüzden bu supplementa olan güvenimi biraz kaybettim. Zaten yeterince Glutamic acid (Glutamine aminoasidini oluşturan asit) her yerde 5er 10ar gram bulunuyor. Bu yüzden ilk ve son kutu Glutamine'imi kullanıyorum bir daha alacağımı sanmıyorum.
Steve dedi:antrenman olmayan günlerde ne şekilde alım yapılmalı. antrenman günler antrenmandan sonra 10 yatarken 5gr uygun mu?