L-Glutamine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba çok acil cevaba ihtiyacım var ben protein tozunun içine kreatine ve glutaminide hep beraber katsam kötü bi etki olurmu bide universal 2700 aminom var onuda bu supplementlerle kullanmamın bi faydası olurmu yada gerekirmi....

hepsıni bır arada karıstırma
protein tozunun üzerine bırer çay kaşıgı at karıstır iç

prolab glutamine 300gr+100gr paketi var..sanırım ondan alıcam..

Dün EAS in Glutamine ninden aldim. Antreman sonrasi Glutamine ictikten sonra direk protein tozunuda içsem mi üstüne yoksa bi 30 dakka sonra mi protein tozunu almaliyim? Ayrica suyla tadi nasil? yada üzüm suyuyla? Şimdiden teşekkürler.

Dün EAS in Glutamine ninden aldim. Antreman sonrasi Glutamine ictikten sonra direk protein tozunuda içsem mi üstüne yoksa bi 30 dakka sonra mi protein tozunu almaliyim? Ayrica suyla tadi nasil? yada üzüm suyuyla? Şimdiden teşekkürler.

Aynı ürünü bende kullanıyorum, İkisinide aynı anda almanızda bir sorun olmaz. Ben suyla içiyorum tadı yok gibi birşey; rahatlıkla içiliyor. Antrenman öncesi ve gece yatmadan öncede almak faydalı oluyor...(1 çay kaşığı)

Cevabin için teşekkürler fakat arkasinda antreman sonrasi yaziyor kullanim için? Önce No-xplode aliyorum, glutamine i antreman sonrasina saklasam daha iyi olmazmi? şimdiden teşekkürler.

No-xplode içeriğinde creatin var, o yüzden antreman öncesi suyla 1 çay kaşığı glutamine faydayı en üst seviyeye çıkarır. Zaten ürünün üzerindede en iyi sonuç için yatmadan önce de kullanılması önerilmiş. Ayrıca gece yatmadan öncede glutamine alımını öneririm. Ürün çabuk bitmesin istiyorsanız ozaman sadece antrenman sonrası yeterli...

Son düzenleme:
arkdaslar ben proteını kestım sadece doğal proteın alıyorum gulutemın ve amıno asit kullansam fayda görürmuyum.ama beslenmem çok iyi..ıkıncııs glutemın ve amını asit kılo yaparmı

Glutamin hakkında iki sorum olacak.

2 senedir bu sporu yapan ve temelini supplementsız kuran (yaklaşık 10 ay kadar supplement kullanmadım) biri olarak konuşuyorum.

Takdir edersiniz ki beğeniler kişiden kişiye değişir. Benim istediğim atletik ve yağsız bir vücut. Hatlar belli ama abartı değil.

Bu hedefime yaklaştım yanlız 3 ay gibi bir ara verdim. Şimdi tekrar başlıyorum.

Soruma gelecek olursak:

İlk olarak, Optimum Gold Standart %100 whey protein aldım. İçindeki glutamine miktarı günde 2 ölçek alındığında 3 aylık bir aradan sonra bana yeterli gelecek midir?

İkinci sorum ise bir yerlerde okumuştum, sanırım glutamine kas değil de yağ olarak kilo alımına yol açabiliyormuş. Doğru mudur?

Şimdiden teşekkür ederim:)

İkinci sorum ise bir yerlerde okumuştum, sanırım glutamine kas değil de yağ olarak kilo alımına yol açabiliyormuş. Doğru mudur?
Bunun kaynağını bulup paylaşabilir misiniz?
Açıkçası bu görüşü nasıl savunduklarını merak ettim...

Glutamin özellikle yoğun idman ve diet dönemlerinde kas yıkımının önüne geçmede etkin bir aminoasittir.

sleepy, glutamin miktarına kafayı çok takma bence, anabolik etkiyi görmek istiyorsan önemli olan bcaa miktarı, ki optimum bu açıdan da zengin..
Bu arada glutaminin yağ olarak kilo aldırdığını nereden okudun merak ettim..kesinlikle böyle bir şeyin söz konusu olmadığını düşünüyorum..günde 1 kilo glutamin tüketirsen orasını bilemem tabii..

Arkadaşlar 2 senedir bu konuda kendimce araştırıyorum, yanlız dediğim gibi sadece bir yerde okuduğum birşey. İnanın arasam bile bulamam ki denedim. duh
Emim olmadığım için de size sordum.
Yanlış anlamayın kimsenin kafasını bulandırmak gibi bir düşüncem yok.
Sadece sizlerden fikir almak amacım. Çok teşekkür ederim yorumlarınıza:)

Bu arada 1.5 senedir neden az çok foruma mesaj manasında katılmadığıma kahrediyorum şu an.
Ortam çok güzel yahu:)
Hızlı cevaplar, deneyimler...
sabah 10:30 dan beri kalkamadım bilgisayar başından:lol:

arkadaşlar ben kilo almak için hardline progainer ve hardline glutamin kullanmayı düşünüyorum. ama hardline progainer'ın içeriğinde bir miktar glutaminin de dahil olduğunu gördüm. acaba progainer'ı kullanırken aynı anda glutaimin de satın almama gerek var mı? yoksa progainer'ın içindeki glutamin işimi görür mü? boyum 1.90, kilom 77.. 4 aydır bb yapıyorum. cevabınızı bekliyorum

mrb arkadaslar bende glutamine almayı düsünüyorum fakat dikkatimi bisey cekti her üründe farklı kullanım sekli yazıyor. kimisinde 5gr.antremandan önce ve 5gr.antremandan sonra kimisi sabah kalktıgında, antremandan önce, antremandan sonra, ve yatmadan bunu nasıl kullanmalı aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla.

Back
Yukarı