Hiç Kız Arkadaşım Olmadı :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dejavus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya aslında biraz da kabullenmek lazım tipimizi yani bence kızlarla pek yakın olmamak en iyisi bence ne biliyim bence işte

ya aslında biraz da kabullenmek lazım tipimizi yani bence kızlarla pek yakın olmamak en iyisi bence ne biliyim bence işte
tipe bu kadar takmayın yahu kendinize güveniniz olsun gerisi boş relax :D etrafınıza bakın sanki bütün güzel kızlar çok yakışıklı erkeklerle mi çıkıyorlar ? hayır.

bence ewet hele benim yaş grubumda bence bu yaşta tip çok önemli oluyor daha yaş ilerleyince sempati falan giriyo işin içine çok karamsarım şu an :(

okan

bence ewet hele benim yaş grubumda bence bu yaşta tip çok önemli oluyor daha yaş ilerleyince sempati falan giriyo işin içine çok karamsarım şu an :(

Kerem genemi sen aynı özgüvensizliği her konuda dile getiriyorsun..Bunun sebebi maalesef annenin davranışları ataerkil toplumda evi kadın yönetir birde baba ve oğluna baskı yaparsa olacağı bu olur...Yapma kerek böyle şeyler erkekliğinin kıymetini bil en tipsiz en güzel kızla beraber olabiliyor üniversitede okuyorum abin olarak yaşın daha 15 kendinden büyüklere kızlar konusunda nasihat vermeye çalışıyorsun ..ben sana abi olarak nasihatte bulundum tipini görmeme gerek bile yok çok tatlı kızlarla çıkabileceğini adım gibi biliyorum özgüvenini yükseltmek için spor ve okuluna önem ver başka diyeceğim yok kardeşim..

ya arkadaşlarım yakışıklı olduğumu söylüyo ama işte ben nedense kendimi tipsiz görüyom ya annemin etkisi yok bunda :D ya sevdiğin kızı etkileyemedikten sonra çok yakışıklı olsan ne olur

açıkça fikrimi belirtmek gerekirse bir bayanı tavlamanın tek yolu özgüvenden geçiyor çünkü özgüven tek başına birşey deil o olunca sempatiklik ve komiklik zaten yetenek varsa geliyor.hiçkimseden de çekinip utanmaya gerek yok çünkü biz spor yapan bakımlı,sağlıklı acemi bile olsak çoğumuz fit görünümü elde etmiş durumda.. bizim utanmamıza gerek yok kızlar bizim karşımızda utanıp kusurlarını kapamalı ;)

yani inanılır gibi değil. İnsanların örnek aldıgı rol modellerinden mi oluyor acaba bunlar.

Yani kerem inan herkez bu yollardan geçti ve geçiyor. Ağlamak üzülmek için hiç bir sebebin yok senin.

Kimsenin yok.

Toplumda bazı erkekler ve bazı kadinlar gereğinden fazla rağbet görüyor evet.

Bunun sebebi yaratılışla alakalıdır ve bazı insanlar diğer insanlara göre daha yakisikli yada güzel olabiliyor.

Şimdi burada bir suçlumu ariyacaz? Suçlu ariyacaksak ben burdan istikamet gösteremem ayrıca korkarim.

Emin ol kimse kendi yüzünü yada seklini seçmedi bu dunyaya gelirken. Ben allaha sipariş verdiğimi hatirlamiyorum mesela.

Kimsede sipariş veremez.

O yuzden komplekslerden sıyrılıcaz.

Belki leonardo di caprio değilsin belki 100lerce kadin üstümüze koşmuyor. Ancak şimdi anlaman gereken senin pesinden gelecek olan bir kadinin seni gerçekten sen oldugun için gelmesi olucak.

Bu iki taraf içinde geçerli.

Minimum Komplex, maximum özgüven.

yeterli motivasyon oldugunda yeterli özgüven oldugunda bir insan dağları yerinden oynatabilir.

ya bu bende olan bir karamsarlık bir özgüvensizlik işte

Bak kerem dost, hepimizin hayatta fobileri ve korkuları var. Ancak senınkisine bir özgüvensizlik yada karamsarlık adını veremeyiz.

Daha yolun başinda sayılırsın. Yani daha onunde cok uzun yillar var ve inan bana hepimiz bu yolları aştık.

Simdiden bu sorununun cozumunu bulmak icin yaşadığın problemi bizlere anlatırmısın.

Son düzenleme:
takma bu konuları ben 17 yaşındayım bak kaç tane manitam var:D biraz cesaretli olucaksın git konuş kızlarla durmadan arkadaşların gelip aa şuna mı yazıyon lan söyle tarzında cümleler kullanır takma hee yazıyom de takma onları git yaz kızlara elbet çıkar.. hele bi tanesiyle çık daha sonra diğerlerinin gözünde değişirsin zaten daha kolay kızlarla cıkarsın

Bak kerem dost, hepimizin hayatta fobileri ve korkuları var. Ancak senınkisine bir özgüvensizlik yada karamsarlık adını veremeyiz.

Daha yolun başinda sayılırsın. Yani daha onunde cok uzun yillar var ve inan bana hepimiz bu yolları aştık.

Simdiden bu sorununun cozumunu bulmak icin yaşadığın problemi bizlere anlatırmısın.

problem şu :
ben bi kızı seviyom ama kız benim yakın bir arkadaşıma aşık :D

o kadar kolay deil yaw nasıl bi tepki verir ki kız yani şimdi ben onu seviyorum bana başka bi kız gelip aynını dese kabul etmem o da kabul etmez biraz sabır lazım o da bende çook fazla

o kadar kolay deil yaw nasıl bi tepki verir ki kız yani şimdi ben onu seviyorum bana başka bi kız gelip aynını dese kabul etmem o da kabul etmez biraz sabır lazım o da bende çook fazla
gitcen konusacan kabul ederse eder etmezse de etmez yanı bu kadar buyutulecek olay değil şimdi ertelersen böyle şeyleri ilerde çok pişman olursun keske konuşssaydım dersin

bende de aşağılık kompleksi var.bu yüzden kızların yanında ezik kalıyorum.buda sessiz kalmaya muhabbete girmemeye itiyor beni.çok mutsuzum:((

Back
Yukarı