Hiç Kız Arkadaşım Olmadı :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dejavus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya aslında ben kıza sölemesemde olur nasıl olsa okulda toplam 48 kişi var yarısı kız kaldı 24 erkek e kızda çok güzel deil tabi benim gözümde çok güzel :D yani korkmama gerek yok

ya aslında ben kıza sölemesemde olur nasıl olsa okulda toplam 48 kişi var yarısı kız kaldı 24 erkek e kızda çok güzel deil tabi benim gözümde çok güzel :D yani korkmama gerek yok
hala güvensizlik war sende kız aslında güzel değil diosun demek çok çok güzel kız olsa konusamıyacan(kız senın gözünde güzel o ayrı konu !)

git konus artık kır zincirlerini ..aslına bakarsan burada konusarak bı yere varacagını zannetmiyorum kendi içini rahatlatmak istion burda ama gerçeklerle yüzleşmen yani artık icraata geçmen lazım

Benimde hoşlandıgım ilgi duygugum kızların hepsinin yakın zamanda birinden ayrıldıgı ve bunalım dönemi geçirdiği olayı var şu an elimi attığım yer kuruyo :D

Dert Ettiğin soruna bak daha yaşın kaç 14 - sen 25 te tarık akanı geçersin arkadaşım...
bu biraz atılganlıkla..gevezelikle..birazda artislikle alakalı birşey..ha birde bazıları var on yirmi tane sevgilisi var , onlarınkide Yüzsüzlük sınıfına giriyor..sen benimkisi bir tane yektane olsun diyorsan..biraz atılgan olucaksın..konuşmaktan teklif etmekten utanmicaksın ve asla red edilmekten korkmicaksın..unutma sonunda ölüm yok.
rasgele.

Ben kendı basımdan gecenı anlatcam. 13 yasında bı manıtam oldu bısı anlamadım saten sonra 15 te bide sonra 19 a kadar tık yok. tabi bende manita icin urasmam denk gelırse. Nese 19 yasındakıne cok bekledım 4 sene ve en hızlı oldugun zaman sonunda oldu iste. ama hayatım kaydı olmaz olsaymıs. herzaman soylerım slogan bellı Wanna Be Alone

Kızlarda insan. Onlara iyi davran, onlarda sana iyi davransın. Bide spora devam et. 20 yaşına geldiğinde en karizmatik olan olabilirsin =). O zaman kimi arkadaşlarının göbeği çıkmış vg ye başlamayı düşünüyo olacaklar.

lan boşverin yaaa.onların kahrı çekilmez.üzüldüğün seye bak.pehhh.walla yakıştıramadım.bi erkek üzülürmü ya böyle bi konuya.boşver onları daha mühim konularla ilgilenmeye bak.sen istediğin için değil.çevrendekilerin var senin niye yok durumundan yakınıyosun.boşvveer salla gitsin.zamanı gelince başını kızlardan alamazsın.salla

Eğer yaşadığın duygusal bir boşluk ise; artık hayatında biri olsun istiyorsan, yalnızlık seni acıtıyorsa, sana değer versin, sen de ona değer ver, özle, birlikte birşeyler paylaşın, birbirinizi sevin istiyorsan sıkıntını anlayabilirim.

Lakin eğer neden herkesin sevgilisi var benim yok yahut bende mi bir sorun var acaba diye düşünüyorsan emin ol hata ediyorsun.

Ben 24 yaşındayım; bugune kadar kısa-uzun süreli birçok erkek arkadaşım oldu. Hep aradım; çapkınlık değil bu benim yaptığım ya da başka birşey değil... Sadece denedim ve de bulmak istedim "gerçek" kişiyi; o erkeğin kalbime dokunmasını; ama sadece "O" erkeğin...
Bir tek kişiyi aradım yani yıllarca. Benim için yaratıldığına inandığım kişi... En sonunda aramanın manasız olduğunu gördüm.

Sana şu kadarını söylemek istiyorum ki önemli olan doğru zamanda doğru insan ile doğru bir ilişki yaşıyor olmandır. O zaman hayatın cennete dönecektir ama doğru ilişkiyi ve kişiyi bulamadığın zaman yaşamın cehennemden farksız kalacaktır.

Güzel şeyler yanına kar kalırken kötü deneyimler ise kirli ve üzücü bir iz bırakıyor ruhunda ! Acele etme; korkma.
Sen sadece kendin ol ve kendi doğrularını yaşa.
Karşıdakine saygını yitirme, ona herşeyden önce dürüst davran.
Birgün karşına doğru insan çıktığında, O zaten sana sımsıkı sarılacak ve seni her ne olursa olsun bırakmayacaktır.
Ciddiyet ve seviyeli ilişki budur; şimdiki ilişkiler laçka ne yazık ki; gerçek değil birçoğu !
Kızların zaafı-erkeklerin bencilliği, vs; ortalık düzeysiz ilişkiler ile kaynıyor.
Hoş değil kanımca

Sakın üzülme ve acele ederek yalnışa düşme thums:

yha bişey sölim çokta samimiyim eskiden sevgilim yoktu çok mutluydum şimdi sadece sevgilim olunca mutluyum olmadığı zamnalrsa gidenin arkasından ağlıyorum boşver hiç uğraşma yada çık ayrıl :S bendne sana nasihat

Eğer yaşadığın duygusal bir boşluk ise; artık hayatında biri olsun istiyorsan, yalnızlık seni acıtıyorsa, sana değer versin, sen de ona değer ver, özle, birlikte birşeyler paylaşın, birbirinizi sevin istiyorsan sıkıntını anlayabilirim.

Lakin eğer neden herkesin sevgilisi var benim yok yahut bende mi bir sorun var acaba diye düşünüyorsan emin ol hata ediyorsun.

Ben 24 yaşındayım; bugune kadar kısa-uzun süreli birçok erkek arkadaşım oldu. Hep aradım; çapkınlık değil bu benim yaptığım ya da başka birşey değil... Sadece denedim ve de bulmak istedim "gerçek" kişiyi; o erkeğin kalbime dokunmasını; ama sadece "O" erkeğin...
Bir tek kişiyi aradım yani yıllarca. Benim için yaratıldığına inandığım kişi... En sonunda aramanın manasız olduğunu gördüm.

Sana şu kadarını söylemek istiyorum ki önemli olan doğru zamanda doğru insan ile doğru bir ilişki yaşıyor olmandır. O zaman hayatın cennete dönecektir ama doğru ilişkiyi ve kişiyi bulamadığın zaman yaşamın cehennemden farksız kalacaktır.

Güzel şeyler yanına kar kalırken kötü deneyimler ise kirli ve üzücü bir iz bırakıyor ruhunda ! Acele etme; korkma.
Birgün karşına doğru insan çıktığında, O zaten sana sımsıkı sarılacak ve seni her ne olursa olsun bırakmayacaktır.
Ciddiyet ve seviyeli ilişki budur; şimdiki ilişkiler laçka ne yazık ki; gerçek değil birçoğu !
Kızların zaafı-erkeklerin bencilliği, vs; ortalık düzeysiz ilişkiler ile kaynıyor.
Hoş değil kanımca

Şöyle sölim burada yazan tek gereksiz kelime yok umarım anlamışsındır...

Şöyle sölim burada yazan tek gereksiz kelime yok umarım anlamışsındır...

Evet; anlıyorum ;)

Bu işler ciddi işler.

Merdivenden çıkmaya benzemez; çık-ayrıl mantığının doğru bir seçenek olduğunu sanmıyorum. Ruh kirlenmesi yaşıyor insan, evet; şunu inkar edemem karşı cinsi tanımak adına önemli ama temiz kalmak; seni hakeden gerçek insanı temiz ve saf beklemek daha değerli bence. Birşeyleri ona saklamanın önemli olduğunu düşünüyorum ben kendi adıma...

Hoş değil kanımca

Yazınız güzel duygusal ancak mantıksal yonune katilmiyorum. Cunku mantık sahibi insanlar hata yapmaları zor oluyor genelde. Olsa bile çok nadir gerçekleşir ve cok büyük bir hata değildir bu. Mutlaka bir şeylerin sonunu önceden dusunmek ve ona göre hareket etmek şarttır.

Bir fiil bazı hatalar istenilerek yapılıyor. Bu sizi suçlamak adina değil kesinlikle. Ancak ben her zaman sunu savunurum insan hata yapmaya meyillidir.

Çok meşhur bir söz vardır insan fasulye sırığının götürdüğü cennete gitmek isterken binlerce dalı ayakları ile ezerek kırabilir. Gök yüzüne ulaşamadan ayağı düşer ve zirveden yer yüzüne düşüş yaşayabilir.

Ayrıca insanlarda yapı itibarı ile hep ulaşamayacakları hedeflerin peşinden koşuyorlar.

Bazı yaşlarda akıllar gerçekten havalarda oluyor ve işin sonunu asla göremiyorlar.

Bende buna benzer durumları yaşadim. aşık oldum sevgilim oldu reddedildim, ciddi dusundum aldatildim ve yaş oldu 25.

hala daha hayatta keşfedilecek çok sey oldugunu dusunuyorum.

Genç arkadaşlarimiz kesinlikle acele etmeyin.

Adina sevgi ve aşk dediğiniz şeyler sizin egolarinizda olabilir.

Bunu açık ve net söylüyorumki bir çok insan gerçek niyetini gizlemede bir ustadir.

bir insanı iyice tanımadan etmeden anlamadan bilmeden ona ne tutulun nede şans verin.

bu kadar açık söylüyorum.

Bunu bana mantıgım söylüyor ve bu robotça dusunce sistemi gerçekten son derece işe yarıyor.

Kendine bile faydası olmayan insanların karşi cinslerini nasil aşşağiladiğinida, nasil kullandiğinida nasil eziyet ettiğinide gördüm ben.

Ben gözlemlerime her zaman guvenirim. Yaşadıgımız dunyada kesinlikle genclikte sevgi adina cok az insan olumlu hareketler yapmaktadir.

Amacim kimseye nasihat vermek değil.

Hayat toz pembe değil, sizin dusundugunuz gibi değil. İstediklerinizin gerçekleşme olasılığı cok dusuk. Bazen her sey yolunda gitmeyebiliyor.

O yuzden umide kapılmadan önce mutlaka mantığınızı kullanmayıda öğrenmelisiniz.

Sonunda aci çeken olmak ve bir kaybeden olmak istemiyorsaniz kendi özbenliğinizin sonuna kadarda arkasında olmak gerekiyor.

Bazen kaybetmeyi göze almakta lazim. Bazende bir sevgiyi kazandiğinizda mutlu olmayıda bilmelisiniz.

Ancak insanlara guvenmek zordur ve guvendiğinizi sandıgınız her insan belki elinde kazma ve küreği ile arkanızdan kuyunuzu kaziyorda olabilir.

saygılar .

Back
Yukarı