Hiç Kız Arkadaşım Olmadı :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dejavus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynaya bakıp tipsiz bir surat görüyorsan tipsizsin demektir bu kadar basit.tipsizsen olayı başka yönlere çekiceksin mesela dövme küpe gibi yada saçına güzel şekiiller verebilirsin veya giyimin güzel olsun bana kalırsa tip %60lık bir etki ediyor kızları etkilemekte

Takma kafana, bulursun zamanı gelince.
Herkesin kendine göre güzelliği vardır.
ne demiş mecnun, leyla denilen kara kuru kız içün:
- onu bir de benim gözümden görebilseniz.

Kız arkadaş, sevgili bana göre bir ihtiyaç olmamalı, zira kız dediğimiz, bir insanoğlu. Günlük yediğimiz bir öğün veya yaptığımız antrenman değil. Önce istikrarlı bir çevre edinmek gerekiyor o çevrede zamanla insanları tanır ve hayat arkadaşına ulaşırsın zaten.

Benim bu tür ihtiyaçlarımın hepsini kesinlikle spor karşılıyor. Hiç böyle bi sıkıntım olmadı. Bakarsın , daha doğrusu nasıl kızdan hoşlandığına bakarsın en ağırbaşlı halinle, çalışırsın çalışırsın çalışırsın.

Ya bırakın bu kız işlerini onemlı olan 1 kızla sonuna kadar gıtmek o kızda ortalama 25 yaslarında tam olgun ve genc yaslarında bulunur. Sımdıkı ılıskıler hem sahte hem kısa omurlu ben bugune kadar en fazla 5 senelık gordum 15 yaslarında tanısıpda devam ettıren. cogunlugu 1 ay ortalam suruyor omru. Bosver akısına bırak baska alanlarda yogunlas... Bırıleri gider kızlarla fınk atar bırılerı gıder vatanı korur...

Ben bu yoruma katılıyorum. 26 yaşındayım ve bugüne kadar 2-3 tane kızla kısa süreli birlikteliğim oldu. Yakışıklıyım ya da tipsizim demek yanlış olur. Benimle birlikte olmak isteyen kızlar oldu diyelim. Ben istemedim bazı nedenlerle. Gerçekten ahlaklı, inançlı ve dürüst bir kızla artık evlilik hayalleri kurarken 1 buçuk sene evvel çıkıp tartışmalı ayrıldığım kız arkadaşım bana geri döndü. Şimdi herşey maşaallah iyi. Daha önce yaptığım hataları yapmıyor, özel günleri atlamıyor, konuşma şeklime dikkat ediyor ve onu mutlu etmeye çalışıyorum. Nasipse seneye evlilik düşünüyoruz. Kız arkadaşım 24 yaşında ve 1 sene önce mezun oldu.

Bence maksat bir kızla çıkmaksa bu çok basit birşey. Ama insan evliliği düşünüyor ve uygun birini arıyorsa alnına yazılanı ya da yazılmayanı beklemekten başka çaresi yok.

Topic açan arkadaşımın daha 16 yaşında olduğunu ve evlilik düşünemeyeceğini göz önünde bulundurursak ona tavsiyem kızlarla arkadaşlık kurup onları yakından tanımaya çalışması ve çevresini genişletmesi olur. Böylece çıkacak bir kız da kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Üniversiteye girince istemediğin kadar olur.

seni koluna taktığı çantayla aynı klasmanda görecek biriyle birlikte olmak yerine yalnız olmak çok daha mantıklıdır, iyidir. böyle görmeyen çıkarsa da kaçırma tabi :P

Biraz şans meselesi, yaşım 20 şu yaşıma kadar benim de kız arkadaşım olmadı. Yatak partnerim oldu, hala var ama o sevgiliden sayılmaz.

Benim ilk kız arkadaşım lisede olmuştu, bende ozamanlar bunu çok takardım, sırf olsun diye hatta önüme gelenle çıktım. Üniversiteye girince e haliyle ortam da olunca insanın ister istemez oluyor kız arkları, ancak üniversite bittikten sonra eğer hala bir kız arkadaşın olmazsa açıkta kalırsın söyleyim:) Sana bir abi tavsiyesi, sen bu tarz şeyleri kafana takma, dış görünüşüne, giyimine kuşamına dikkat et, biraz da vücut yaptın mı senin birşey yapmana gerek kalmaz, onlar gelir zaten:)

İhtiyacimiz olan en son sey baska bir kadin.

Onceliklerinin arasina bile sokma olursa olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı