Hiç Kız Arkadaşım Olmadı :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dejavus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Katılmıyorum beklemekle kimsenin ayağına kız gelmez,yaş nekadar ilerlerse ilerlesin 16-17-18-19-20 ... bu böyle devam eder.Etrafımda çok fazla arkadaşım var hala 25 yaşında olup buzamana kadar hiç kız arkadaşı olmayan sizce bunlar beklemeyidemi beceremiyor,biryerde yanlışlık varsa orda kişinin kendisindedir,kişinin özgüveni olmayışından,kendinin beğenmemesinden vs..

Doğru

Kendinden emin olmak önemli

Bu güzellikle yahut çirkinlikle ilgili değil

Kendine güvenen insanın yaydığı bir enerji var

Ve asıl önemli olan bu

İnsanları etkileyen de . . .

Kendini Sevmek, narsistlik sınırlarına dayanmadan ya da borderline lardaki gibi kendini HİÇe saymadan Aslolandır

benim o yaşlarda sürekli uyguladığım taktik şuydu...
Benle yaşıt bir kız mı geçiyor.
gidiyodum merhaba diyodum zaten dediğimde baştan aşağı süzüyor beni
oda merhaba diyo bişi sorcaktım diyorum sor vs. bişi dediğinde
hiç tanımadığın birine 5 dakikanı ayırır mısın diyordum
onlarda tabi o yaşın verdiği hava ile tabiki hayır diyorlardı
Bende o zaman tanışalım ben emre diye giriyordum :D
hem güldürüyor hemde dikkatini çekiyorsun.Denemeni öneririm...

Ben de senin gibiyim. 17 yaşındayım 2 kere kız arkadaşım oldu belki tipsizliğimden belki de çekingenliğimden

ilk ciddi ilişkim 24 yaşında yaşadım ve şu anda evliyim =)

genc arkadaşlara tavsiye

çok kız arkadaş değil... biraz kaliteli dostlar edinin

fazlasıyla yorum almış bu konu:)
nekadar sosyal olursan okadar fazla şansın var. artık herşey değişti kızlar çıkma teklif eder hale geldi. teklif etmeseler bile teklif bekler hallerini görebilirsin. tabi tipsizin önde gideni değilsen bu dediklerim geçerlidir.:D
bana kalırsa sevgilin yoksa sorunda yoktur. sevgilin varsa asıl ozaman sorunlar başlar.
herkesin karakteri farklı.her kız bir değil ama gördüklerimden yola çıkarak konusuyorum.
ben zırt pırt mesajlaşmaktan haz etmem hesap vermeyi sevmem o yüzden benden teklif bekleyen hiç kimseye bulaşmıyorum.
en başta sporrrrr...

muhtemelen eğer kız olsaydın,sende senin gibi bir çocukla çıkmazdın. kendini nasıl sosyal açıdan geliştirebilirsin bunu düşün

Dert etme kardeş 16 sene olmadı sonrasında 7 ay oldu hala beraberiz olacaksa ilk ve son olsun hayırlısı inşAllah... (:

bu yaşta tek yarin elin olsn derdimde :) boşwer madem lise 1 saldır dostum ünv. 4 senen var hazırlık olsn :) sakn saplantı haline getrme dişileri kralda eder soytarıda çok çektiriolar ...

9. sınıfta kendi sınfıımdan 6 kız bana teklif etti ve sırada gelebilecekler de vardı ki çıktığım kız bunu engelledi.
Sınıfa ilk geldiğimde kimse yüzüme bile bakmıyodu zamanla tanıştık kaynaştık

Benim şöyle bi özelliğim vardı.Sınıfta gurplaşma olurdu 3-4 tane grup olurdu o grupların arasındaki bağı ben sağlardım hepsini bi araya ben toplardım

Kesinlikle kişisel sorunlara dikkat ederdim kız veya erkek sorununu görür görmez yardım etmeye çalışırdım

Yani byağı da bi kızı etkiledim.Sonra baktım diğer sınıflardan da teklif edenler var zaten biraz da cool davranmaya başladım çevrem olunca

arkadaşlarınla bağların iyi olsun çevren olunca özgüvenin artar.Sınıftaki kızlarla iyi ol herkese yardım edersen lider olursun lider olursan özgüvenini tavan yaptırırsın sonra cool davranırsın
Sonra da istediğin şeyleri yaşarsın

Ama en önemlisi cesur ol(saldırgan olma , gidere karşılık verme ama üstüne biri yürüdüğünde geri çekilme)

Git yüzü cirkin vücudu güzel kızları bul alt klasmandan başla yukarıya doğrı tırmanırsın tecrube kazandıkca.

niye kendinize tipsiz diyosunuz olm :D bnde 14 yaşındayım :D siz tipsizsinizde kız adriana limamı kendinizle barışık olun bu yaşlarda herkes kendinde bi kusur arar ve bulur ama aslında bizim gördüğümüz kusurlar başkaları tarafından hiç farkedilmez ve ilerde gülerek geçeriz diye düşünüyorum :D

Hakkaten kendinizi küçük düşürmeyin.Mesela kızla konuşurum iş atarım.Oda teklif edeceğimi düşürken beğenmediğim davranışları olursa konuşmayı bırakırım.Nerden geldiğini şaşırır:D
Bende yalan söylemeyi sevmem 4-5 ilişkim oldu.Ama siz siz olun karakterli kızlarla birlikte olun.Devam ederse eder.Onun karakateri seni senin karakterin onun davranışlarını etkiler,şekilendirir.Bazı arkadaşlarımda dertli bu konuda bana ''Açık tenlisin sarısın yeşil gözlüsün daha ne istiyon lan'' derler.Öyle değil.Bazı kızlar tipe bakmaz.Karaktere bakar.Ben son birlikte olduğum kızı çok sevmiştim.Vücut geliştirme yapmamı istemezdi hiç ama bazen hoşuna gidiyordu...Okulunun önüne gelince diğer kız arkadaşları bakınca herkes dikkatlice benim içimde tuaf olurdu.Oda mutlu olurdu gelmeme, bana bakardı ''İşte bu benim sevgilim'' dercesine :D Onlada ayrıldım 8 aylık birliktelik sevmiştim.Sağlık olsun.Kimse kimseyi zorla sevecek diye bir kaide yok.Ve kimse kimseyi oynatmaya hakkı yok.

Ergenlik dönemindesin yaşın 14 normal böyle düşünmen , kendi kusurlarını görmen.Ben 17 yaşındayım senin yaşındayken ben de böyle düşünüyordum benimde 14 yaşımda hiç kız arkadaşım olmadı :) Liseye başladığım an birden açıldım kendini üzmene gerek yok bence.Ayrıca böyle şeylerin sporuna da etkisi olur olmaması çok daha iyi benim düşüncem örnek mesela ben 1 yıl çıktıgım kişiden ayrıldım 4 ay bunalım takıldım boş işler bunlar kısacası boşver herşeyi sana birşey olmasın :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı