tipe bu kadar takmayın yahu kendinize güveniniz olsun gerisi boş relaxya aslında biraz da kabullenmek lazım tipimizi yani bence kızlarla pek yakın olmamak en iyisi bence ne biliyim bence işte
bence ewet hele benim yaş grubumda bence bu yaşta tip çok önemli oluyor daha yaş ilerleyince sempati falan giriyo işin içine çok karamsarım şu an![]()
ya bu bende olan bir karamsarlık bir özgüvensizlik işte
Bak kerem dost, hepimizin hayatta fobileri ve korkuları var. Ancak senınkisine bir özgüvensizlik yada karamsarlık adını veremeyiz.
Daha yolun başinda sayılırsın. Yani daha onunde cok uzun yillar var ve inan bana hepimiz bu yolları aştık.
Simdiden bu sorununun cozumunu bulmak icin yaşadığın problemi bizlere anlatırmısın.
yakın arkadsın da kızı seviyor mu ?problem şu :
ben bi kızı seviyom ama kız benim yakın bir arkadaşıma aşık![]()
o zman git kızla konushayır sevmiyor haberi bile yok
gitcen konusacan kabul ederse eder etmezse de etmez yanı bu kadar buyutulecek olay değil şimdi ertelersen böyle şeyleri ilerde çok pişman olursun keske konuşssaydım dersino kadar kolay deil yaw nasıl bi tepki verir ki kız yani şimdi ben onu seviyorum bana başka bi kız gelip aynını dese kabul etmem o da kabul etmez biraz sabır lazım o da bende çook fazla