gentleman55
Üye
Malum yaz bitiyor.Yaz boyunca vpx 0 carb protein tozu kullandım.Bulk dönemi için yağlanmadan kas kütlesi kazanabilecegim şekerden gelen karbonhidrat düşük protein tozları?
Carnıvorun proteın tozu cıkmıs whey kadar hızlı ama et proteını denıyor denemek lazım.Bende hacıme gırer gırmez ılk tercıhım olacak.
Carnıvorun proteın tozu cıkmıs whey kadar hızlı ama et proteını denıyor denemek lazım.Bende hacıme gırer gırmez ılk tercıhım olacak.
ben şahsen bulk döneminde gainerlara daha önem veriyorum misal iso mass xtreme monster mass tarzı ürünleri alınca protein+bcaa+kreatin+glutamin+vitamin ve çoğu almış oluyorsunuz.
beslenmeye de dikkat edince gayet güzel oluyor bence.
Revolt'a bulk dönemi için gainer kullanımında sonuna kadar katılmakla birlikte , kompleks gainerlar yani cytosport cytogainer , isomass extreme gainer ve dymatize elite mass gibi gainerlar tamamen bulk için üretilmiş ürünlerdir ve emin olun whey proteinlere göre çok çok daha gözle görülür gelişme sağlayacaktir. Bu ürünleri kullandiğinizda ekstradan herhangi bir şey kullanmaniza gerek yok cünkü ihtiyaciniz olan creatin ve glutamini son derece yeterli oranlarda barindiriyor. Yapılan kombinasyonlari görünce insanlara anlam veremiyorum bence bu kadar yüklenilmemeli hiçbir şekilde .