ozaman bulk için monster mass ile assault yeterli diyorsun
monster mass alıcaksın tabi ki.gece yatarken ne içeceksiniz yine monster mass mı?bence o ikisine paranız varsa bir kazein ekleyin yok pahalı geldi diyorsanız myofusion veya muscle infusion öneririm (benim düşüncem)saygılar
ister assault ister noxplode.
ben şahsen monster mass+monster pump alıcam.
monster mass alıcaksın tabi ki.
içerisinde whey protein de var kazein de.günde 4 ölçek alman lazım.
bunu;
sabah
antrenmandan 2 saat önce
antrenmandan hemen sonra
gece yatarken alıcaksın.ki zaten üreticinin de önerisi de böyle.
Günde 4 porsiyon alınacak yazıyor diye öle alırsanız, emin olun anca monsteri zengin edersiniz. Beslenmeye dikkat edilirse sabah ve idman sonrası yeterlidir. Supplement olayını abartmayalım sevgili üyeler genel ihtiyacımızın %80 i normal besinlerden olsun ki supplementlerden yarar görelim, aksi takdirde zararlarından kacınılamaz. Üretici hiç normal öğün almıyorsunuz farzetmiş herhalde .)
Optimum hydrobuilder ile vitargo ile guzel bir kombine yapabilirsin yanina extradan glutamin ve bcaa alabilirsin
Bu arada bulk anlayisiniz da onemli .. Yagli gobekli ve hantal bir bulk dusunceniz varsa vitargoya yazik olur .. Minimum yag kazanci ile maximum kas kazancini hedeflemeliyiz .. Spor salonlarinda da gordugumuz yagli vucutlara da bulk dememeliyiz gobekli yagli .. O sekilde yagli birinin olculeri zaten yuksek cikar amacimiz bu sekilde olmamali bence, kendi fikrim ..
Onemli olanin beslenme oldugunu unutmamani tavsiye ederim
Kolay gelsin ..
teşekkürler,vitargonun adını çok duydum kullanım zamanları nedir?
Direk idman sonrası, glikojen depolarını doldurmayı amaçlar. Komplex bir karbo olmasına ragmen en hızlı kana karışan karbo olarak geçer.
Tartı sonrası profesyoneller karbo yüklemesi esnasında tercih ederler.
Günde 4 porsiyon alınacak yazıyor diye öle alırsanız, emin olun anca monsteri zengin edersiniz. Beslenmeye dikkat edilirse sabah ve idman sonrası yeterlidir. Supplement olayını abartmayalım sevgili üyeler genel ihtiyacımızın %80 i normal besinlerden olsun ki supplementlerden yarar görelim, aksi takdirde zararlarından kacınılamaz. Üretici hiç normal öğün almıyorsunuz farzetmiş herhalde .)
teşekkürler,konuyla alakasız ama antreman sonrası karbonhidrat alımı şeker alma istegini durduruyor yanılmıyorsam ?