30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Şekerden uzak durun, basit karbonhitrattan uzak durun. Enerjinizi ağırlıklı olarak kompleks karbonhitrat ve doğal yağlardan almaya çaba gösterin. Göbek kendiliğinden eriyecektir zaten.
sıfır şeker diyebilirim yaklaşık 4-5 aydır çayı şekersiz içiyorum, çikolata falan kolay kolay almıyorum. her akşam bir sucuklu yumurta ile hatta pilav ile beraber bir bütün ekmek yiyen ben :) yine 4-5 aydır hiç ekmek yemiyorum diyebilirim neredeyse,kepek,tambuğday dahil, yani çok nadiren oluyor tabi.
yağ konusunda da, fıstık yemeye çalışıyorum, malum badem falan uçuk fiyatlar :)

hadi erisin artık bu göbek :)[DOUBLEPOST=1427965322][/DOUBLEPOST]
Bu saatten sonra gobegi eriteyim derken buyuk kas yikimina ugrarsiniz..guzel bir programla gobegi yavas yavas eriterek kutle kazanmanizi tavsiye ederim...karbo aliminizi ciddi duzeyde kaliteli karbolari alarak yapmalisiniz..yulaf patetes bulgur vs gibi..yag alimi sadece kuruyemis ve zeytinyagindan...protein mutlaka yuksek alinicak..seker alimi 0 ...basarilar
eyvallah sağolasın, sabretmeye devam yani :)

sıfır şeker diyebilirim yaklaşık 4-5 aydır çayı şekersiz içiyorum, çikolata falan kolay kolay almıyorum. her akşam bir sucuklu yumurta ile hatta pilav ile beraber bir bütün ekmek yiyen ben :) yine 4-5 aydır hiç ekmek yemiyorum diyebilirim neredeyse,kepek,tambuğday dahil, yani çok nadiren oluyor tabi.
yağ konusunda da, fıstık yemeye çalışıyorum, malum badem falan uçuk fiyatlar :)

hadi erisin artık bu göbek :)[DOUBLEPOST=1427965322][/DOUBLEPOST]
eyvallah sağolasın, sabretmeye devam yani :)
Aksamlari yediginiz meyvede sekerdir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mesala şimdi bulgur pilavı yapıyorum, yanına da kızarmış çevirme tavuk alacağım, birde salata yaptım. Burada ki bulgur karbonhidrat olarak sıkıntı olur mu ?

arkadaslar dardanelin yuksek proteginli konserve tonunu kullanan varmi ? degerleri cok iyimis daha once farketmemistim :) 55gramda %45 oraninda 22.5 gram protegin var

uploadfromtaptalk1427967167365.jpg

uploadfromtaptalk1427967174360.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadaslar dardanelin yuksek proteginli konserve tonunu kullanan varmi ? degerleri cok iyimis daha once farketmemistim :) 55gramda %45 oraninda 22.5 gram protegin var

Eki Görüntüle 37238

Eki Görüntüle 37239

Cok ilginc geldi icine wheymi attilar acaba:) saka bir yana bu degerler imkansiz gibi geliyor..balik etinin 100gr da bulunan protein asagi yukari bellidir...

banada biraz abarti geldi ama dogruysa cok yiymis tabii yagini süzüp yikadiktan sonra<:)
Varsada protein katkisi vardir..dogal balikta o kadar protein olmaz..soya vb katkilar olabilir..icerige bakmak lazim[DOUBLEPOST=1427968092][/DOUBLEPOST]
Varsada protein katkisi vardir..dogal balikta o kadar protein olmaz..soya vb katkilar olabilir..icerige bakmak lazim
Icerigine baktim 100gr da 24 gr protein var..sanirim arkadas yanlis okumus..kutu ufak olunca o kutuda o kadar var sanmis ..besin degerleri gramaja bakilmaksizin 100gr uzerinden degerlendirilir

Son düzenleme:
Varsada protein katkisi vardir..dogal balikta o kadar protein olmaz..soya vb katkilar olabilir..icerige bakmak lazim[DOUBLEPOST=1427968092][/DOUBLEPOST]
Icerigine baktim 100gr da 24 gr protein var..sanirim arkadas yanlis okumus..kutu ufak olunca o kutuda o kadar var sanmis ..besin degerleri gramaja bakilmaksizin 100gr uzerinden degerlendirilir

yanlis okumadim, yaziyor üzerinde siz okuyamadiniz heralde, yada nerden 100 gramı okudunuz merak ettim.

1 porsiyon 80 gram lik kutu tonda, yagi suzulmus 55 gramlik porsiyon degerlerini vermis kirmizi ile isaretledim bidaha okuyun derim

bidaha ekliyorum değerleri , 1 porsiyonda 55 gramda %45 22.5gr protein yazıyor, benim aldığım ürün 3x80 gramlık 3lü paket, en alttada bu ürün 3 porsiyondur diye yazıyor

uploadfromtaptalk1427969098956.jpg

bidaha ekliyorum değerleri , 1 porsiyonda 55 gramda %45 22.5gr protein yazıyor, benim aldığım ürün 3x80 gramlık 3lü paket, en alttada bu ürün 3 porsiyondur diye yazıyor

Eki Görüntüle 37241

Sizden ozur diliyorum ben kendi sitesinden baktim..dardanele msj atip bu konuyu sorucam..burada ali cengiz oyunu var gibi..katkisiz bir balikta bu protein orani imkansiz..[DOUBLEPOST=1427970309][/DOUBLEPOST]
Sizden ozur diliyorum ben kendi sitesinden baktim..dardanele msj atip bu konuyu sorucam..burada ali cengiz oyunu var gibi..katkisiz bir balikta bu protein orani imkansiz..
Screenshot_2015-04-02-13-24-00.png
[DOUBLEPOST=1427970741][/DOUBLEPOST]Sanirim sizinkiyle ayni urun?

Son düzenleme:
Bulgura devam o zaman :)
Birbirimize benziyoruz Yusi. Tez canliyiz hemen sonuç istiyoruz ama göbek olayı bende de biraz takıntı haline geldi dengeli beslenmeye devam belki 1 yıl sonra tamamen gitmiş olur yada dahq erken veya geç sonuçta belki bir yaşta metabolizma hızı düşüyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı