Selamlar .nasıl gidio. Karar vermek başlamanın yarısıdır derlertekrardan merhaba herkese
Sagolasin adas. Daha iyiyim. Hasta olmama ragmen antrenmanlarimi aksatmadim. C.tesi sabahtan beri sigara icmiyorum. Umatim birakirim.Adaş Nerelerdesin hastaydin en son toparladin mi sesin cikmio
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sigara olayı önemli inşallah başlamazsinSagolasin adas. Daha iyiyim. Hasta olmama ragmen antrenmanlarimi aksatmadim. C.tesi sabahtan beri sigara icmiyorum. Umatim birakirim.
Selamlar .nasıl gidio. Karar vermek başlamanın yarısıdır derler
sokak da basladım yuruyus tempolu olarak yururken dusunuyorum ıste ne olcak ne edıcek dıe valla
KooooopptuuuummmEşim anneme şikayet etmiş beni neymiş protein tozu alacakmisimvarmı boyke ittifak annemde alırsan gözüme gözükme dedi ne sanıyorlarsa bu protein tozunu
sanki eroin işine girdim Allam ya 40 yaşında adam gordugum muameleye bak
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi yasaklar insanı daha çok zorlamaya iterKooooopptuuuummm)
Boşver spor için bile olsa sen huzurunu bozma.boşver protein tozunu.
Anlamadım hiç bir şeyBurda foeumda okudum.dogrumu bilmiyoeum yumurtanin protein degeri 100,patattes ve yunurtanin 109 mus.smprotein tozu bitince bunu denicem sonucu soleeim.3 yumurta 1 patates spor sonu
109 gr protein mi anlayamadım Kaç yumurtadan bahsediyorsunBazi yiyecekleri beraber yiyince vucusun kullanabildigi protein degerlri artiyormus.pilav fasulye,cekireklerle kuruyemis gibi.en cok faydanilan yumurta,patatesle yendiginde ptotein degeri 109 oluyomus.deneyince sonucunu bildiririm