30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Aç karina market alışverişine gitmeyeceksin arkadaş .noldu 650 gr somon aldım bide ahtapot salatası ızgara da yaptım balığı yedim .allahtan öncesi kardiyo yapmıştım yoksa uyuyamam vicdan azabı ile .neyse ızgara olmasi da rahatlatıcı. Yaklaşık 120 gr proteini akşam tek seferde aldım. Bir duble raki da var tabi:) 1 ay yok rakı şimdi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese gunaydinlar. Bugun bacak gunu yine:( bekciyle benim en sevdigimiz gun dimi bekci:) aslinda bacak gunumu haftaicine almak istiyorum. Hafta ici yogun oluyo spor salonu. Hafta sonu daha az kisi calisiyor. Hafta ici herkes kol omuz gogus sirta yukleniyor. Bacak calisan pek yok zaten. Bugun 1 2 hareket bacak yapip uzerine omuz gogus sirt calisayim ve persembe gunune alayim bacagi.

Gunaydinlar, bende cumadan beri ankaradayim, carsamba donecegim geri ama burada da aksatmiyorum sporumu, salonun birine gittim arada gelecem geldikce para vereyim dedim olur dedi, gayetde iyi oldu ama beslenme olayi acayip aksiyor ewde ki makrolarimi babamin evimde yapamiyorum, zor oluyor. Kcal protein yari yariya dustu.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eşim anneme şikayet etmiş beni neymiş protein tozu alacakmisim :) varmı boyke ittifak annemde alırsan gözüme gözükme dedi ne sanıyorlarsa bu protein tozunu :) sanki eroin işine girdim Allam ya 40 yaşında adam gordugum muameleye bak :):)

Kooooopptuuuummm:)):):)
Boşver spor için bile olsa sen huzurunu bozma.boşver protein tozunu.

Burda foeumda okudum.dogrumu bilmiyoeum yumurtanin protein degeri 100,patattes ve yunurtanin 109 mus.smprotein tozu bitince bunu denicem sonucu soleeim.3 yumurta 1 patates spor sonu

Bazi yiyecekleri beraber yiyince vucusun kullanabildigi protein degerlri artiyormus.pilav fasulye,cekireklerle kuruyemis gibi.en cok faydanilan yumurta,patatesle yendiginde ptotein degeri 109 oluyomus.deneyince sonucunu bildiririm

Bazi yiyecekleri beraber yiyince vucusun kullanabildigi protein degerlri artiyormus.pilav fasulye,cekireklerle kuruyemis gibi.en cok faydanilan yumurta,patatesle yendiginde ptotein degeri 109 oluyomus.deneyince sonucunu bildiririm
109 gr protein mi anlayamadım Kaç yumurtadan bahsediyorsun

Yok ole degil hocam,% lik degerlerden bahsediyorum.yani bir yumurtadan 6 gr degil 7 gr protein kullaniyorsun.ama kac gr yumurta kac gr patates yemen gerekiyor bunlari bulamasim tabi.ozellikle bitkisel proteinlerdrin eksik amino asit zincirleriyle alakali.birinde eksik olan digeeinde fazla oluyor birbirlerini tamamliyor

Back
Yukarı