30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

ne yapıyorsun, kardiyo mu ? ağırlık mı ? beraber mi ?
Bu işe önce sadece kardio ile başladım 3 ayda sadece kardio ve diyet ile 12 kilo verdim 4 ay önce de ağırlık çalışmaya başladım ağırlık çalışmaya başlarken % 17 idi yağ oranim 3 ayda % 14.8 oldu bakalm haziranda 2.uc ay geçecek ne olcak. Şuan haftada 3 kez ağırlık full body 2 kez yada 1 artık yoğunluğuma göre interval kardio yapıyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

60 ından sonra dumbell barbel falan kalkmaz kayarsın valla
60 ndan sonra dumbell de kalkar başka şeyler de kalkar yeterki başkaları tarafından motivasyon bozulmasın delikanlı. Gelişim senin yaşındaki gibi olamaz mutlaka ama spor candir her yaşta yapılması gerekir.biz burda yapılamaz diye motivasyon bozmuyoruz şunu yap bunu yap diye birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz forumun amacı bu zaten .Bu konuda bilgilerini paylasirsan daha yapıcı olursun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hele bir 60 olalım da onu o zaman düşünürüz kalkar mı kalkmaz mı :)

bu arada bir hatıra anlatıyım.

dedem 75-80 yaşlarında idi, ben 15-16 gibi bir şeydim.

yaz tatili köydeyiz, bir römork ekin (buğday) geldi, boşalttık, ikinci geldi ben yorgunluktan ölmek üzereyim, ama dedeme de yardım etmek istiyorum, dede biraz dinlenelim ne olur diyorum, dedem oğlum sen otur dinlen diyor, ama onda tık yok, makine gibi takır takır boşlatmaya devam ediyor.

yani 60 dan sonra kayar, falan boş konuşmayalım, şehriniz de bulunan bir köye gidin, bakın ne 60 lıklar, 70 likler sizi cebinden çıkarır :)

tabi şimdinin gençleri ver hormonu, ver hormonu doğal bir şey kullanmadığı için, her şeyi hormona bağlıyor, 60 dan sonra kullanamazsın diyor.

gerek vücut gerekse yüz hatları bakımından dedeme çok benziyorum.ben de şöyle bir şey anlatayım,minyon küçük bir adam dedem.165 boylarında 65-70kg arasında,şu an da 70 yaşında.Allah'a şükür pek problemi de yok.hala benle güreş tutar,yağsız göbeksiz vücuttaki 40cm kolları görseniz,hele bisepsteki peek...

arkadasin biraz bilgisi eksik neyse fazla uzatmayalim . benim dedemde 76 yasinda merdivenleri benden once cikiyor ve benim nefesim kesikiyor ama dedemde tik yok masallah, hala calisir isi biraktirmak icin yalvariyoruz ama ben evde oturamam diyor ve ise bisikletle gidip geliyor hergun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadaşlar 2 aydır definasyondayım, 90 kilo ile başladığım definasyona şuanda 86,5kg ım sabah şöyle bi foto çektim yoruma açığım :)

39b972.jpg

Umdugumdan cok cok daha iyi Mesut tebrikler

arkadaşlar 2 aydır definasyondayım, 90 kilo ile başladığım definasyona şuanda 86,5kg ım sabah şöyle bi foto çektim yoruma açığım :)

39b972.jpg
Belinin ince olması büyük avantaj,benim gibi can simidi taşımıyorsun,hadi bakalım sonucu merakla bekliyoruz:.
Yanlız diğer postunda bacağa 1 aydır çok yükleniyorum demişsin,şu an zaten diyettesin,kalori alımın düşük,o yüzden şu an bacağa extradan yüklenmen bacağa çok bi faydası olmucaktır,şimdi normal antremanlarını yap bi dahaki sezona. bacaga daha cok yuklenirsin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Foto normal pcde çok büyük olduğu için, cepten girince yada biraz ufaltıp bakınca çok daha net belli oluyor .
Bende Mayıs başı gibi düşünüyuordum definisyon kararsızdım , bir motivasyon kaynağı oldu[DOUBLEPOST=1428563931][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:
Back
Yukarı