30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Selam arkadaşlar
Kardiyo yapanlara sorum olacak interval yani hit kardiyo yaparken farklı aletler mi kullanıyor sunuz yoksa aynı alette mi takiliyorsunuz mesela ben koşu bandında bir hızlı bir yavaş yaparak kardiyo yapıyorum 25 +5 dk soğuma toplam 250-300 kalori harcıyorum sizlerde durum ne

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

f82d146d4e4141f0035609757ead2ec4.jpg

Kayinpederin bahcesinde yeni yavrular yetisiyor, dogal yag yakicilarim [emoji23]

Günlük 1800 kal almaya çalışıyorum baya zorlanıyorum acikiyorum demekki yiyomusum farketmeden macrol arı takip edince farkettim .açım uleeeeenn☺☺☺

allah açlık vermesin abi yee korkma birşey olmaz :)
Bunlar zararsiz delmez mideyi korkma, yag yaksin diye yemiyorum zaten, cok seviyorum aciyi yillardir ama mutlaka yardimi olmustur metabolizmanin hizlanmasina :)

1 hafta sonra boyle galatasaray gibi olurlar :)
54f2b5e80a95d2740819cde39deea012.jpg
şu acıyı bir ben yiyemiyorum yerken yakıyor çıkarken yakıyoır:D:D:D:D[DOUBLEPOST=1468995804][/DOUBLEPOST]
Selam arkadaşlar
Kardiyo yapanlara sorum olacak interval yani hit kardiyo yaparken farklı aletler mi kullanıyor sunuz yoksa aynı alette mi takiliyorsunuz mesela ben koşu bandında bir hızlı bir yavaş yaparak kardiyo yapıyorum 25 +5 dk soğuma toplam 250-300 kalori harcıyorum sizlerde durum ne

ben kardio yapmıyorum abi ama 5x5 squat yapınca senin dediğin olmuş oluyor hissediyorum abi.

Son düzenleme:
allah açlık vermesin abi yee korkma birşey olmaz :)

şu acıyı bir ben yiyemiyorum yerken yakıyor çıkarken yakıyoır:D:D:D:D[DOUBLEPOST=1468995804][/DOUBLEPOST]
ben kardio yapmıyorum abi ama 5x5 squat yapınca senin dediğin olmuş oluyor hissediyorum abi.
Abi alistim demekki yillardir yiye yiye, o cikarken yasadiginiz sikintiyi da hic yasamadim nedense [emoji23]

abiler boyun düzleşmesi için visco yastık almam gerekiyor ama ne alacam nedir ne değildir bilemedim nette bakdım ama bir sürü model ve fiyat var

Back
Yukarı