gakkos
Üye
pişşttt abicim ne videosu onu söylede bilelimgelmek le alakası yok kardeş yanlış anlama...gelenlerden biraz erken kalklanların bile bilgisi yok daha sadece birkaç kişi..hay demez olayıdm patlar gider bu video![]()

pişşttt abicim ne videosu onu söylede bilelimgelmek le alakası yok kardeş yanlış anlama...gelenlerden biraz erken kalklanların bile bilgisi yok daha sadece birkaç kişi..hay demez olayıdm patlar gider bu video![]()
pişşttt abicim ne videosu onu söylede bilelimerken kalktık bişeyler dahamı kaçırdık? yoksa yaşlı teyze bukez eli sopalımı geldi?
![]()
thums: aynen reis ..o gelmedi kocasını yolladı bu sefer ...
maalum fotograf makinası resim çekmeye yaramadı..ama siz gidince ve pileirn şarş olmasıyla video bile çekti..ufak bir söyleşi yaptı sultanmehmed..stevenlms ile...çokta önemli deel aslında
![]()
tamam diğerlerini eklemeyin![]()
evet arkadaşlar katılan arkadaşlar bana beden bildirirse en kısa zamanda tshırt tasarlayıp ulaştıracağım kendilerine.
tshırt tasarımı 1 ekim buluşması adına bodyforumtr logolu olmasını düşünüyoruz tek eksiğim ise bodyforumtr logosu malesef.. forumdan almaya çalıştım fakat çözünürlük yetersiz bu yüzden adminlerden rica ettim logonun daha iyi çözünürlüklüsünü bana gönderirlerse bu iş tamamdır.
stevenlms dediği gibi "bence artık ıstanbul bulusması geleneksel hala gelıcektır" inşallahda öyle olur.
Günün bombası ise , gittiğimiz mekanda kendini belli eden bir grup bodyci olarak,çıkardığımız seslere gülmelere naralara kimse ses çıkartamazken yaşlı bir teyze gelip sessiz olmamızı söyledi![]()
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:21 ----------
M bedenim abi![]()
![]()
Ya ben sandım direk muhabbete katılacak hatta bekledi bizim teklif etmemizi amaFena sinirliydi direk gözler serdardaydı ne iş anlamadım ellerde sultanmehmed'in omuzlarda hadi hayırlı olsun bakalımkesin damat adayı arıyordu teyzemiz
![]()
Ben belirtmiştim sanırım.. dediğim gibi dar kesim olacaksa L normal olacaksa M...
emeğine sağlık şimdiden...
yanlşız benim önerim olacak ;
evet bende site logosundan yanayım...ancak
eğer tişörte basılacaksa...png formatı olurya hani..yani icon uzantılı resimler olur hani..kenardan alttan üzetten çizgiler olmayacak..direk logo ve yazı olacak şekilde olmalı..aksi taktirde kötü durur...
photoshoptan anlayan biri rahatlıkla yapabilir...
evet dediğin doğru fakat kumaş baskıdında ilk olarak resim önemli uzantısı sonradan tasarlana bilir yeterki çözünürlük ve piksel yüksek olsun.![]()
evet attım iletişimden ( https://www.bodyforumtr.com/vbforum/sendmessage.php) inşallah yardımcı olurlar.Yüksek çözünürlük için adminlermiz yardımcı olacaktır , kendilerine p.m. attın mı ?
AngryHun ekledim tamamthums: