1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
Arkadaşlar gelecek olan kişiler yarın yani Cuma günü liste halinde sultanmehmed tarafından yazılacaktır...lütfen en geç bu gece(perşembe gecesi) katılmak isteyenler belirtsinler....

saat : 16:00
Yer : taksim meydan

Arkadaşlar gelecek olan kişiler yarın yani Cuma günü liste halinde sultanmehmed tarafından yazılacaktır...lütfen en geç bu gece(perşembe gecesi) katılmak isteyenler belirtsinler....

saat : 16:00
Yer : taksim meydan

Demircanın da söylediği gibi cuma günü akşam katılan listesini yazıcam ...

Gelmeyenler sonra kaçırdıklarına üzülecekler duh

Son anda bi aksilik çıkmazsa ben geliyorum.Yalovada'yım cumartesi günü sabahtan idoya atlıyıp gelicem saat 4 te meydanda olurum resimleride gördüğüm için umarım tanırım sizi :).Beni görseniz anlarsınız ben olduğumu zaten 1.85 boy kilo 60 esmer büyük burunlu ve robot gibi yürüyen birisini görürseniz o benim işte :)

dumbellllssultanahmed benide listeye ekleyebilirsin.. foto makinasının ekran gitti yaw. göze koyup çekecez artık. neyse uzun lafın kısası. kendi gününde kendi saatinde istanbul üyeleri taksimde :D dumbelllls

hacılar 16 çok geç bana. 13 civarıyken iyiydi

arkadaslar hastalıgımdan dolayı yanınızda olamayacagım kısmet degilmiş asırı bir soguk algınlıgı ile bogusuyorum güzel vakit gecirmenizi diliyorum lütfen kusuruma bakmayın

1 Ekim 2011 Cumartesi Günü Taksim Meydanında Gerçekleşek Olan BFTR Buluşmasına Katılımcı Listesi

-sultanmehmed
-R10
-stevenlms
-demircan256
-NFSerdar
-dr.ismail
-Joker08
-gakkos
-YandımAli
-Ramses

Eklemeyi unuttuğum ya da sonradan katılmak isteyen arkadaşlar varsa bu gece saat 22.00 a kadar , isimlerini bildirsinler.Listeye onları da ekleyelim...
Bu 10 kişi kesin gelecek 10 kişidir , kimse son anda gelmemezlik yapmasın...

arkadaslar hastalıgımdan dolayı yanınızda olamayacagım kısmet degilmiş asırı bir soguk algınlıgı ile bogusuyorum güzel vakit gecirmenizi diliyorum lütfen kusuruma bakmayın
çok geçmiş olsun Kardeşim Allah şifa versin...;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:18 ----------

1 Ekim 2011 Cumartesi Günü Taksim Meydanında Gerçekleşek Olan BFTR Buluşmasına Katılımcı Listesi

-sultanmehmed
-R10
-stevenlms
-demircan256
-NFSerdar
-dr.ismail
-Joker08
-gakkos
-YandımAli
-Ramses

Eklemeyi unuttuğum ya da sonradan katılmak isteyen arkadaşlar varsa bu gece saat 22.00 a kadar , isimlerini bildirsinler.Listeye onları da ekleyelim...

liste tamam ama birde saatini ve buluşma noktasını tam anlamıyla kararlaştırırsak çok daha güzel olacak.thums:

çok geçmiş olsun Kardeşim Allah şifa versin...;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:18 ----------

liste tamam ama birde saatini ve buluşma noktasını tam anlamıyla kararlaştırırsak çok daha güzel olacak.thums:

Buluşma saat 16.00 da Taksim meydanında Anıtın önünde gerçekleşecektir...

-sultanmehmed
-R10
-stevenlms
-demircan256
-NFSerdar
-dr.ismail
-Joker08
-gakkos
-YandımAli
-Ramses

ben son anda gelmiicem ne yapcan dövecenmi :D çok sıkı olmuş o lafın üzerine gelmeyen veya eken olmaz snaırım ;)

kısmetse hasta halimle olsa orda olucam...en azından önder arkadaşımız yeni hastalanmış..benimki geçmek üzere..onada acil şifalar...

grşrz..saat 15:30 da ordayım inş...

ben son anda gelmiicem ne yapcan dövecenmi :D çok sıkı olmuş o lafın üzerine gelmeyen veya eken olmaz snaırım ;)

kısmetse hasta halimle olsa orda olucam...en azından önder arkadaşımız yeni hastalanmış..benimki geçmek üzere..onada acil şifalar...

grşrz..saat 15:30 da ordayım inş...

estağfurullah abi ..
Bilmiyorum son günlerde acayip bir gerginlik var üstümde , bir anda bu kadar supplement kullanmaya başlayınca vücut kimyası bozuldu sanırım :D

estağfurullah abi ..
Bilmiyorum son günlerde acayip bir gerginlik var üstümde , bir anda bu kadar supplement kullanmaya başlayınca vücut kimyası bozuldu sanırım :D

Şaka kardeşim ...ama sende gerginlik olmaz iyisin sen iyi :) bende olmadıysa kimsede olmaz o kdar protein tozu içtim :)

Suyla creatine denedin mi hiç sen :D :D

Back
Yukarı