1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
önecelikler herkese selam :)
2007 yılında üye olmama rağmen genelde sessiz bir şekilde forumu takip edip burdaki abilerimizin kardeşlerimizin bilgilerinden faydalanmaya bir şeyler öğrenmeye çalıştım hep.. 2007 de başlayıp bir yıl kdar yapıp bıraktım sporu.. daha sonra hep arada yaptım. ta ki ramazan bayramına kadar.. bu ayın 1 inde çalışmaya başladım yeniden.. :D ben gaziosmanpaşada oturuyorum.. bayram paşa bana oldukça yakın.. tabi salona gelince kas gösterisi ve güç le alakalı pek bir iddiam olmayacak.. ama sohbette sonuna kadar varım ;) bir aksilik çıkmazsa orda olucam :) eğer bir mahsuru yoksa :D

önecelikler herkese selam :)
2007 yılında üye olmama rağmen genelde sessiz bir şekilde forumu takip edip burdaki abilerimizin kardeşlerimizin bilgilerinden faydalanmaya bir şeyler öğrenmeye çalıştım hep.. 2007 de başlayıp bir yıl kdar yapıp bıraktım sporu.. daha sonra hep arada yaptım. ta ki ramazan bayramına kadar.. bu ayın 1 inde çalışmaya başladım yeniden.. :D ben gaziosmanpaşada oturuyorum.. bayram paşa bana oldukça yakın.. tabi salona gelince kas gösterisi ve güç le alakalı pek bir iddiam olmayacak.. ama sohbette sonuna kadar varım ;) bir aksilik çıkmazsa orda olucam :) eğer bir mahsuru yoksa :D

Olurmu öyle şey kardeşim..daha önced eyazdık...herhangi bir gösteriş yeri olmayacak buluşma anımız..amaç kaynaşmak birbirimizden farklı şeyler öğrenmek v.s...herkes eşit yani...takma kafana..gelirsen sevniriz..eğer kararınkesin ise sende oyunu kullanırsan ve geleceğin yeri belirtirsen seviniriz...

Stevenmls , ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın :D

Konuyu daha fazla off topic yapmayalım bence ;)

Oylamaya devam edin katılacak arkadaşlar..

Stevenmls , ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın :D

Konuyu daha fazla off topic yapmayalım bence ;)

Oylamaya devam edin katılacak arkadaşlar..

zmanımda yokkı cok yakın bulusma sole bır 3-4 ay olsa eskı formumu yakalrdım ama napalım bu kez bole ıdare etcez :) ama sakatlıktan daha yenı cıktım olur okadar :)

evet katılcak herkes oylmaya katılsın cunku nerde buluscagımız ona gore belırlencek :)

evet o gun bol bol foto ve antrenman yapıcak arkdaslar vıdeo cekelım

foto ve video için makinada ayarlamak lazım. bana "photoshop" diyen birkaç arkadaş vardı onlarda geliyordur inşallah (: %60 onlar için geliyorum ben :D şaka bir yana güzel olacağına eminim.

yok hayır ama cogu urunu ya ucretsız yada cok cok ucuza alıyorum :) ıslerım sayesınde cok fazla tanıdıgım olustu bu sektorde :)
buluştuğumuzda senin sektörünüde konuşacağım :) bedava yada ucuz ürün dedinmi benim hemen ilgimi çeker :)

Ve cidden çok ama çok iyi bir buluşma olacağından eminim (inşallah bir aksilik çıkmaz gelirim)
Dec 2006 foruma kayıt oldum halde bu spora o zamandan beri ilgi duyuyorum ama salona devam edemediğimden ben ant yapmadan sizinle muhabett için geleceğim arkaşalarthums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:57 ----------

stevenlms ama bir ölçek hakkımı kulanmıyacağım anlamına gelmez bu :) ant yapmıyacağım demek :D o yüzden shakerim yanımda olacak... birde salonun adınedir biliyormusun?

buluştuğumuzda senin sektörünüde konuşacağım :) bedava yada ucuz ürün dedinmi benim hemen ilgimi çeker :)

Ve cidden çok ama çok iyi bir buluşma olacağından eminim (inşallah bir aksilik çıkmaz gelirim)
Dec 2006 foruma kayıt oldum halde bu spora o zamandan beri ilgi duyuyorum ama salona devam edemediğimden ben ant yapmadan sizinle muhabett için geleceğim arkaşalarthums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:57 ----------

stevenlms ama bir ölçek hakkımı kulanmıyacağım anlamına gelmez bu :) ant yapmıyacağım demek :D o yüzden shakerim yanımda olacak... birde salonun adınedir biliyormusun?

royal sports :)

tabıkde sadece antrenman yapcaklar degıl gelen tum arkdaslar tadına bakıcak proteının

ıso 93 bırcok arkdasın almak ıstedıgı pahalı bır urun hem tadına bakar herkes hemde bır fıkır olusur aroma konusunda :)

Taksim yaklaşıyor, oylamaya devam! :D

Sayımız 16 maşallah maşallah :)

Back
Yukarı