fRaNtiCBjK
Üye
Bakalim belki arkadasin ki gelecek ? Sans bu
Doktor raporu derken ? nasıl bir rapor gerekiyorki ?artık alamıyorsun
Sipariş ettim ben.Yaklaşık 1 ay sonra ptt gümrükten bir kağıt geldi.Gittim ürünü almaya , vermediler=). Milli sporcu veya doktor raporu gerekiyormuş.
Protein tozu,aa ve pre-workoout için doktor rapor vermiyor,onları alamazsın zaten.Sistemde kayıtlı olan(varsa) ürünleri yazdırıp alabirsin,belki eklem destek ürünlerinde olabilir.Ben şansımı denemiştim.Sağlık ocağına gittim yazdırayım diye,doktor iyi niyetli olmasına rağmen sistemde olmadığı için yazamadı.
kuzenim work and travel için gidiyo ABD ye şöyle bagaja 15-20 kg casein-protein-amino-bcaa gömmeyi düşünüyoruz![]()
Urunun icerigini farkki bi etiketle örterlese gümrük ten gecer zaten tr deki butun suplement bayileri aynisini yapiyo
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kuzenim work and travel için gidiyo ABD ye şöyle bagaja 15-20 kg casein-protein-amino-bcaa gömmeyi düşünüyoruz![]()
+1Bana da getirebilirseniz liste hazirlayimhemen havale yaparim
![]()
Allah belasını vermesin hala ses seda yok
gümrüğe bile gelmedi herhalde böyle takip numarası olmayan posta yoluyla almayın o kadar saçma bişiki
ptt arıyorsunuz takip no olmadan sorgulayamayız diyorlar adıma gelen paket var mı yok mu
yardımcı olabilecek var mı ?
Selam arkadaşlar
ben 11 haziranda 3 adet ürün siparişi verdim NUTREX LİPO 6 BLACK . SCIVATION XTEND AMİNO ve NRM 1250 MG CLA 180 JEL toplam kargo dahil 103 $ değerinde ve geçen cuma elime ptt den kargonuz geldi diye tebligat geldi içerisinde aile hekimi hastane veya üniversite gibi resmi kurumlardan geçerli doktor reçetesi ve üürünlerin faturası ile gelin yazıyordu .. gittim dün bizim sağlık ocağına doktordan anlattım durumu şeker bi ablamızdı zaten yazdı reçeteyi gittim ptt yurtdışı kargo bölümüne ordada bi kaç işlem yaparak kutumu teslim aldım sağolsun Netritioncom bir de güzel bie hediye tsort göndermiş ... sizlerin bilginize sunarım umarım sizde sorun yaşamassız![]()