YurtDışı suplement alım netrition

yaklaşık 6 defa sipariş verdim,heps, geldi.Yaklaşık ürünlerin bedeli 300$ civarında olması lazım ve TR deki fiyatlarla kıyaslarsak 200$ civarı karım olmuştur.Ama son sipariş ettim ürün gümrüğe takılmış.Kağıt bırakmışlar , gittim almaya vermediler,milli sporcu belgesi istediler.40$ zararım oldu.Fakat 200$ bakarak hala kardayım demek=)

arkadaşlar kanunun çıktığını bilmeden netrition.com dan
Hydroxycut Hardcore Elite, 100 capsules 2 bottles$37.99
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks)
sipariş verdim. size bişeyler sormak istiyorum.. sizce gümrükten geçer mi geçmezse ben istanbulda yaşamıyorum başkası alabilir mi? yada direk ürünü iptal etsem site ücreti iade eder mi arkadaşlar?

arkadaşlar kanunun çıktığını bilmeden netrition.com dan
Hydroxycut Hardcore Elite, 100 capsules 2 bottles$37.99
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks)
sipariş verdim. size bişeyler sormak istiyorum.. sizce gümrükten geçer mi geçmezse ben istanbulda yaşamıyorum başkası alabilir mi? yada direk ürünü iptal etsem site ücreti iade eder mi arkadaşlar?
Henüz kargoya vermedilerse iptal edin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de ne yazık ki bu sporu yapmak güç... Hemde çok güç !

Beyler sipariş verdiğiniz ürün takılmazsa yazarsanız iyi olur.Bende ordan sipariş almış birinden ürün satın alıcam kullanmış yan etkilerinden satıyormuş.O siteden geçişte sıkıntı yoksa ordan alırız.

Herkes bu kargoyu bekliyor :) bende bsn no xplode baktım 80 tl burda 125tl :)

herhangi bir dalda milli sporcu olmak yeterli mi yoksa illa bodybuilding dalında mı milli sporcu olmak gerek ?

bana 29 nisanda kargoya verdik dediler

fakat tracking number vermiyorlar air mail oldugu icin

bekliyoruz bakalım :D
Valla merakla bekliyorum bir iki sorum olucak , ürün bu 90 euro , 150 euro üstü felan şey diyorlar yakalanıyor yok vergi istiyorlar , siz ne kadarlık birşeyler aldınız ? Vede aldığınız ürüne eklenen yurt dışından türkiyeye geliş kargo ücreti ne kadar ?

Valla merakla bekliyorum bir iki sorum olucak , ürün bu 90 euro , 150 euro üstü felan şey diyorlar yakalanıyor yok vergi istiyorlar , siz ne kadarlık birşeyler aldınız ? Vede aldığınız ürüne eklenen yurt dışından türkiyeye geliş kargo ücreti ne kadar ?

benim aldığım toplam fiyatı $34.61
kargo dahil ücret

ayrıca ben resmi distributor den satın aldım. netrition.com resmi satıcıyımış. nutrex in resmi sitesine sordum.

artık alamıyorsun
Sipariş ettim ben.Yaklaşık 1 ay sonra ptt gümrükten bir kağıt geldi.Gittim ürünü almaya , vermediler=). Milli sporcu veya doktor raporu gerekiyormuş.

Back
Yukarı