Yaş !7 Kilo 75 Boy 1.82 Vucudum sizce nasıl ne eksik gibi gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan minti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minti

Üye
mrb arkadaslar ben foruma yeni katıldım resmimi ekleyeyim dedim tecrubelerinize dayanarak neler eksik ögreneyim dedim bide güzel bir calısma programı ayarlarsak iyi olur

özelliklerim
kilo 75 boy 1.82 yas 17 4 aydır yapıyorum whey protein kakaolu kullanıyorum 1 son bir aydır ilaca basladım agırlık kaldırma seklim 12-10-9 di 3 set calısıyorum
kısacası böle

Gerekli pozlar eksik gibi geldi bana ;) .Ayrıca "1 son bir aydır ilaca basladım " derken steroidleri kastetmişsinizdir umarım.Vücudunuz steroid kullanımını gerektirmiyecek kadar yetersiz duruyor çünkü.

mrb arkadaslar ben foruma yeni katıldım resmimi ekleyeyim dedim tecrubelerinize dayanarak neler eksik ögreneyim dedim bide güzel bir calısma programı ayarlarsak iyi olur

özelliklerim
kilo 75 boy 1.82 yas 17 4 aydır yapıyorum whey protein kakaolu kullanıyorum 1 son bir aydır ilaca basladım agırlık kaldırma seklim 12-10-9 di 3 set calısıyorum
kısacası böle

Eklentiler

• Fotoğraf0143.jpg
    Fotoğraf0143.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 411
  • Fotoğraf0144.jpg
    Fotoğraf0144.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 389
resme bakarak 4 ay ıcın guzel dıyebılırım ama göğüs biraz geri bi yerde eksiklik yapıyosundur ya entremanda ya beslenmende.ama 4 aya göre kötü değil vucudun tabi güzel. ama resme göre.. cunki gerekli pozları eklememışın :) üst göğüste eksik geldi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı