6 ayda 8 kilo = 1 ayda 1,4 Kilo
Bir çok kaliteli kaynaklara dayanan makalelerde. Ayda 1,4 kilonun ideal bulk olduğunu ve minumum yağlanma söz konusu olduğu yazıyor. Bunu düşürmemin benim için iyi olucağını düşünmüyorum hatta günlük kilo alımı kalorimin 3250 kalori civarında olduğu benimse 2900-3000 kalori aldığım söz konusu, zaten vücudum yağlanmada aslında çok fazla değil sadece göbek bölgem onun dışında kol, omuz, sırt parçalı durumda.
Ayrıca Gainer'ın cheatmeal olduğunu ilk defa duyuyorum. Emin misin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bulj için makale okumadım ama cevremde ve kendimde gozlemlediğim kadarıyla bulk döneminde bile karın kaslarını belli bi süre korumak mümkün . ayda 1.4 kilo 1 yılda 17 kilo yapar bunun yarısından fazlasıda birçok makaleye göre yağ olacaktır bu kesinlikle clean bulk değil minimum yağlanma hiç değil . Bulk veya definasyon kağıt ustunde yapılmaz sen kendi gelişimini aynada takip edebilirsin ona göre kalorini ayarlaman gerekir 1 2 hafta düşürsen birşey farketmez. Hesabında yanlışlık olduğunu sen soylemişsin zaten 3250 olsa senin ihtiyacın yağ oranın düşerdı zaten 3000 kalori alarak. Burda seçim senin bulk devam ediceksen bu şekilde yağlanarakta yapabilirsin bunu yapan birsürü insan var ben sadece daha fazla yağlanmayı istemediğini goze alarak bunu yazdım . Ve evet gainer cheatmeal sayılabilir içi şeker çünkü tatlı yemekten farksız .
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk