tavuk döner kürüne girme konusunda ki yorumlarınız nelerdir??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shadown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tavuk döner kürünü boşverin baklava tulumba kürü en iyisi :D

onun bilimsel dayanağı yok ama tavuk dönerin var. ronnie diyoruz kevin levrone diyoruz. bu isimlerin hepsi tavuk döner kürü ile gelişti...

iskender kürü isviçreli bilim adamları tarafından onaylanmıştır bilginize.yanında ayranın zararlı olcagını düşünmüşler ve yanına şalgam suyu önermişler kas yapmak istiyorsanız bugun bu kürü uygulayın ertesi gün mini herkül olun.

iskender kürü isviçreli bilim adamları tarafından onaylanmıştır bilginize.yanında ayranın zararlı olcagını düşünmüşler ve yanına şalgam suyu önermişler kas yapmak istiyorsanız bugun bu kürü uygulayın ertesi gün mini herkül olun.

ben şahsen inanmadım, balık mı ki bu ayran yasak olsun? tamamen Adanalı halk insanının uydurması.

iskender şalgam olayı saçma geldi, ayrıca neden iskender? Yuanan oyunu olabilir, fakirler ve iskenderden para kazanacaklar, karnımız tok bizim bu oyunlara.!

o zaman birde tavuk kürünümü denesek . baksana ronnie coleman bile yapmış denemek şart şimdi marketten dondurulmuş tavuk döner alcam .

ben şu an yapıyorum kolum 25 ten 42 ye yükseldi 1 hafta da bench de 150 kg basabiliyorum(60 kgyim) yağ oranım 12 den 0.8 e düştü.

aynen kolum 20 den 50 ye yükseldi inanılmaz bir sonuç . yeni ölçüler
göğüs:82 150 cm
karın:66 98
kol:20 50
bilek:10 30
baldır:20 60
impossible is nothing.

süpermiş ölçüler, beyler bir döner salonu açmayı düşünüyorum içinde neler olsun aklımda böyle biryer var;

Eklentiler

• aydin_doner_salonu2.jpg
    aydin_doner_salonu2.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 438
sahte iran tavuk döner uyarısı!!!!!!!
arkadaşlar iran malı tavukların çoğu sahte benden uyarması piyasaya yüklü miktarda sahte tavuk enantat sürdü sahtekarlar. benden söylemesi!!!!!!!!!!!

Back
Yukarı