Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tavuk döner kürüne girme konusunda ki yorumlarınız nelerdir??
peki adonis kası için ne yapmak lazım? ben plaj için istiyorum sadece adonis kası yeter hatta brad pitt kası diye geçiyormuş öyle çok kas istemiyorum kızlar laf atsın yeter öyle çok kas istemiyorum. adonis için ne kadar tavuk döner lazım, normali aşmayayım çünki o zaman kollarım hemen 50cm olur kızlar beğenmez. göbek gitsin omuzlar genişlesin adonis çıksın yeter. öyle çok kas istemiyorum.
peki adonis kası için ne yapmak lazım? ben plaj için istiyorum sadece adonis kası yeter hatta brad pitt kası diye geçiyormuş öyle çok kas istemiyorum kızlar laf atsın yeter öyle çok kas istemiyorum. adonis için ne kadar tavuk döner lazım, normali aşmayayım çünki o zaman kollarım hemen 50cm olur kızlar beğenmez. göbek gitsin omuzlar genişlesin adonis çıksın yeter. öyle çok kas istemiyorum.
forumu arastıralım hemen baslık acıp soru sormayın
forumum her yerınde yazıyor dısarı cıkınca kafanıza estıgıınde aman a bak sakın dıyorum ole bır beslenme prgramı yapıp uygulım deme hem sen kesın ogrencısındır ne bulursan ye yarım doner yeter hem ne gerek var evden yemek goturmeye sonra mıllet ne der kızlar pas vermez falan
greg valentino
terry gene bollea
ronnie coleman
jay cutler özellikle 2005 yılından itibaren başlamış bu küre ronnie coleman'ı geçmesini bu küre borçlu olduğunu dile getirdi.
kai greene günde 2 bütün 1 yarım yemesi gerekirken 3 bütün 1 yarım 1 çeyrek yediğini söyledi şuanki yükselişini bu küre sıradan bir kür değil Amerikada'ki dönercilerin tek farkı içine havuçta koyması.
bende aynı senın gıbıydım kendi kürümü yarattım. İlk iki hafta pançar çorbasını antreman öncesi sonrası içiyordum. yanında galdirik turşusu ( acı biber turşusu alternatif olabilir ),akşam yatmadan 1 tabak keşkek .
3-5 . haftalar arası Pancar diblesine geçtim. yanında pancar cacığı ( olmazsa olmazım oldu ) 2 dilim kabak tatlısı.
5-10.Haftalarda serbest takıl ama yinede pancarlı yemeklerden vazgeçme derim. İşin sırrı pancarrda bitiyor .
Kür sonuçlarımıda vereyim.
Omuz : 12 cm
Göğüs :6 cm
Kol : 6.5 cm
Mide : Paramparçaaaa -3 cm
Arkadaşlar döner kürlerinden tavuk döner kürünün çok büyük bi yan etkisi var ve asla geri çevrilemez bir etkisi her sabah 6 adet yumurta yumurtllayan kişiler var lütfen bu yazıyı dikkate alın ve doğal beslenin lütfen kürlere yaklaşmayın ve sıcak bakmayın en iyisi natural kas gelişimi
tabi yumurta çiftliği açmak isterseniz o başka..!