tavuk döner kürüne girme konusunda ki yorumlarınız nelerdir??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shadown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok etkili bir kür özellikle yanına anabolizan olarak ayran alırsan büyük kütle kazanırsın. pct olarakta acı biber turşusuyla kürü tamamlarsın.

bende tam olarak böyle düşünmüştüm yalnız 8 haftadan fazla yapmamak gerekir deil mi vücut kaldırmayabilir diye düşünüyorum

ilk kürünse 8-10 hafta yeterlidir. ama sana taviyem tavuk döner kürüne hiç bulaşmaman çünkü vücuda çok zararlı. gaga çıkması, gıdaklama gibi yan etkileri var.

peki önemli bir sorum daha olucak piyasada çok fazla tavuk döner var ama çoğunun sahte olduğunu düşünüyorum çoğu ürün lisansı bile göstermiyor.orjinal ürünleri nasıl ve nerden temin edebilirim

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Beslenme

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

peki önemli bir sorum daha olucak piyasada çok fazla tavuk döner var ama çoğunun sahte olduğunu düşünüyorum çoğu ürün lisansı bile göstermiyor.orjinal ürünleri nasıl ve nerden temin edebilirim
dönerci çok var artık ayrıca tavuk etinin ne gibi bir lisansını bekliyorsun. ya zamanı geçmiştir etin yada sakatat eti veriyordur.haberlerde çıkıyor bütünü 1-1.5 tl filandı fiyat farkından bile belli zaten ne olduğu ama tavuk döner yemiyorum çok yağlı oluyor

Ben et döner tüketiyorum, ronnie de gençken öyle yaparmış, hatta gençliğinde sırf kürü beleşe getirmek için yaprak dönercide çalıştığını okumuştum. et döner forever!

Ben et döner tüketiyorum, ronnie de gençken öyle yaparmış, hatta gençliğinde sırf kürü beleşe getirmek için yaprak dönercide çalıştığını okumuştum. et döner forever!
Benim bildiğim kür steroid'de olur.ayrıca bizim burda et döner 7 tl sizde kaç para bilmiyorum ama o paraya zaten ne kadar et koyuyolar eti kendin alsan daha iyi olur maddi ve beslenme açısından.

Arkadaşlar!
forumda o kadar yazdık çizdik tavuk dönerin tek başına kullanılamayacağını, yanına muhakak et dönerin olması gerektiğini, kick start için sucuk dönerin elzem olduğunu, antiaromatazlardan en etkilisinin tikveşli olduğunu ancak hala forumu okumadan böyle başlıklar açıyorsunuz, cık cık cık.

beyler büyük bi hata yaptım lütfen yardımcı olun.... forumu okumadan , kasabın tavsiyesi üzerine 12 hafta boyunca günde 500 gr tavuk döner alarak kür yaptım , kür sonunda kuş gribi oldum...nasıl pct yapmalıyım özellikle tecribeli üyelerden yardım bekliyorum

bunun tek yolu, bulması çok zor ama patates kızartması. her hafta 3 kere alman lazım 200gr elma dilim olursa daha etkili. ama piyasada bulunmuyor şu an ayrıca sıcak zincir olması lazım patatesler in belirli bir sıcaklıkta muhafaza edilmesi gerek değilse bozuluyor.

ACİL, YARDIM!!!
Beyler, spora yeni başladım.
Amacım fazla şişmek değil, fight club vücudu istiyorum.
Bana kür programı yazabilecek var mı? Forumu araştırıp okuyacak vaktim yok bu bilgiler bana hemen lazım.

ACİL, YARDIM!!!
Beyler, spora yeni başladım.
Amacım fazla şişmek değil, fight club vücudu istiyorum.
Bana kür programı yazabilecek var mı? Forumu araştırıp okuyacak vaktim yok bu bilgiler bana hemen lazım.

1-12 hafta : 2 gunde bır et doner + hergun tavuk doner + sutas ayran

1-8 hafta : acı bıber tursusu her gun

son et doner yendıkten 1 gun sonra acılı adana kebabına baslanarak pct yapılabılır

bu arada ole hemen sısme zaten bencede bızım burda bı abı var 3 ay gıttı cok sıstı . hem zaten kızlarda hıc sevmıyor

benımde amacım ole arnold gıbı olmak degıl a zaten ıstesem olurum ama ıste kızlar sevmıyor ole

Back
Yukarı